Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

bende öyle hissediyorum valla inşallah yanılmayız kuzum :)
klomeni adetimin 5.günü başladım 5 gün içtim cnm yani 6 mayısta klomen bitti 11 mayısta iğne vuruldum.
Ayyy bugün şehir dışından arkadaşlarımız geliyo benim iş bugün yattı napıcam bilmiyorum bugün sondu zaten

Ayyy bugün şehir dışından arkadaşlarımız geliyo benim iş bugün yattı napıcam bilmiyorum bugün sondu zaten

hadi ya çok kötü olmuş :/ akşama falan herkes uyuduktan sonra bi fırsat yaratın bence cnm dr bugünüde dediyse kaçırma ne olur ne olmaz

canım çıktım çok şükür bi sorun yok kürtajdan sonra da yok ama yine de düzensiz adet stres yapma diyorlar biraz kilom var fazla ondan olabilir diyorlar ama ben ne zaman adet olmamaya basladım kilo aldım

hadi ya çok kötü olmuş :/ akşama falan herkes uyuduktan sonra bi fırsat yaratın bence cnm dr bugünüde dediyse kaçırma ne olur ne olmaz
Canım zaten geç geliceklermiş otururuz baya geç olur sabah kalvaltı falan olacagı için bugün benim iş yattı çok kötü denk geldi eger adet olursam bugün yapmadığım için çok pişman olucağıma eminim ama dün falan tuttuysa boşuna dert ediyorum ama meçhul

Herşeyde bi Hayır vardır canim dua et

kızlar ilk gebeliğiniz için mi çabalıyorsunuz ne kadarlık evlisiniz

geç geliceklerse onlar gelmeden halledin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…