- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Ayyy bugün şehir dışından arkadaşlarımız geliyo benim iş bugün yattıbende öyle hissediyorum valla inşallah yanılmayız kuzum :)
klomeni adetimin 5.günü başladım 5 gün içtim cnm yani 6 mayısta klomen bitti 11 mayısta iğne vuruldum.
Annemi aldım yanıma onunla ilgileniyorum canım. Net paketimde bitti anca yaptımKaç zamandır niye girmiyosun nerelerdesin
Ne işi yattıAyyy bugün şehir dışından arkadaşlarımız geliyo benim iş bugün yattınapıcam bilmiyorum bugün sondu zaten
Ayyy bugün şehir dışından arkadaşlarımız geliyo benim iş bugün yattınapıcam bilmiyorum bugün sondu zaten
Slm kizlarr bayagidir giremiyorum Nasilsiniz bakalım. Ben 16 gün gecti ama hala regl olamadim :-(
Him bncede uyumak yok bu gece yarin pazar nasıl olsahadi ya çok kötü olmuş :/ akşama falan herkes uyuduktan sonra bi fırsat yaratın bence cnm dr bugünüde dediyse kaçırma ne olur ne olmaz
Ewt cnm buralara gelin geldim istanbuldan. Sen nerdenselam :) nickinde 59 yazıyor tekirdağlımısın canım? :)
Canım kist falan mı var acaba pazartesi bi doktora gitsene hormonlarına falanda baktır Detaylı bi muayene ol
Him bncede uyumak yok bu gece yarin pazar nasıl olsa
trakyalılar mı var burada :)Ewt cnm buralara gelin geldim istanbuldan. Sen nerden
Canım zaten geç geliceklermiş otururuz baya geç olur sabah kalvaltı falan olacagı için bugün benim iş yattı çok kötü denk geldihadi ya çok kötü olmuş :/ akşama falan herkes uyuduktan sonra bi fırsat yaratın bence cnm dr bugünüde dediyse kaçırma ne olur ne olmaz
Ben sonradan ücbejlitrakyalılar mı var burada :)
Herşeyde bi Hayır vardır canim dua etCanım zaten geç geliceklermiş otururuz baya geç olur sabah kalvaltı falan olacagı için bugün benim iş yattı çok kötü denk geldieger adet olursam bugün yapmadığım için çok pişman olucağıma eminim ama dün falan tuttuysa boşuna dert ediyorum ama meçhul
olsun gelin hanım sende bizden sayılırsın artık :)Ben sonradan ücbejli
Yandım ben ya offf offf ne şanssızımHim bncede uyumak yok bu gece yarin pazar nasıl olsa
Aynenolsun gelin hanım sende bizden sayılırsın artık :)
İnşallah canım ya bu ay çok çaba gösterdim inşallah üzülmemHerşeyde bi Hayır vardır canim dua et
İnşallah .İnşallah canım ya bu ay çok çaba gösterdim inşallah üzülmem
bende tekirdağda yaşıyorum cnm buralıyım :)Ewt cnm buralara gelin geldim istanbuldan. Sen nerden
Canım zaten geç geliceklermiş otururuz baya geç olur sabah kalvaltı falan olacagı için bugün benim iş yattı çok kötü denk geldieger adet olursam bugün yapmadığım için çok pişman olucağıma eminim ama dün falan tuttuysa boşuna dert ediyorum ama meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?