Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canım iğnenin etkisi yanıltıcı sonuç verir vücudundan atman gerekiyo bence hiç test falan yapma bende yapmıcam adet günümüze kadar sabredelim

Günaydın
Bende seni başka bi topicte arıyorum yahu Pembepanterr Sende son durum nedir yum günlerin geçti galiba dimi.Bu ay iyi çalışacaktınız senden umutluyum.Bugün Şaban ayının 1.günü oruç tutmak çok sevaptır ve bende niyetlendim Allahın izniyle hepinize ayrı ayrı dua edicem iftarda

Geçen ay düşük yaptığımı sanıyorum onca belirtiden sonra bata 1 hafta kala kahverengi ve siyah bişeyler çıktı benden.

şimdi SAT 30 nisan BAT 27 mayıs belirti 14 nisandan beri göğüslerde aşırı hassasiyet. Gecen ayki belirtilerin hiçbiri yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kimselere nazar değmesin

amin cm aminnnnn...ins gene olur cm uzulme...uzulunca vucut toparliyamiyor..

kizlar slm..bir seyvsorcam ben esime ovalasyon testi aldircam cunku ben geldim zaman gece gelcem baska yere gidicez ekzaneye bulamicez sonra zamanimiz de olmicak..hangi test ten alabilr hangisini tavsiye edersiniz kizlar...ve nasil uygulanir bu testler yardimci olun bana... ilk defa kulancam bu testleri..

Meraba canım ben hep bu topicteyim şimdilik belli değil adetime 8 gün kaldı hayırlısı bakalım yatılı misafirim var cumartesinden beri çalışma yok kötü denk geldi nasipse tutmuştur yapacak bişey yok sende haberler nasıl, ayrıca Allah kabul etsin canım benim

Canım zaten çok uzun kalmıycaksın ki bence almanıza gerek yok fırsat buldukça gelene kadar çalışın nasipse zaten tutar

Canım sanıyorumla olacak şeyler değil bunlar doktora git belki farklı şeydir her kahverengi siyah şeyler düşük anlamına gelmiyo ihmal etme bi görün Buarada bende 27 mayıs ama hiç belirti yok sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…