Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bi hafta kaldı canım ama ben hiçbişey hissetmiyorum hiç belirtide yok galiba yine kırmızı kartı görücem

Hiç belli olmaz o cnm belki belirtisizde hamile olabilirsin bende de bu kadar belirti var ama belkide değilimdir.
Akıntımda geliyor devamlı bugün krem rengi gibi gelmiş beyaza yakın.
26-27 mayısa kadar bekliycem ama test yapmıycam

Canım bende de akıntı bugün özellikle var benimkide beyaz, yapışkan falan değil ama su gibi :) test yapmak yok evet yasak bize

Canım bende de akıntı bugün özellikle var benimkide beyaz, yapışkan falan değil ama su gibi :) test yapmak yok evet yasak bize
Ohh süper inşallah iyiye işarettir bu akıntılar
aynen regl tarihine kadar bekleyelim bakalımm :) bu arada yerleşme kanaması diye bişi oluyomuş ya eğer hamileysek o bizde de olcakmı acaba ve ne zaman olur ki :d ay ne kadar cahiliz ya hamilelik konusunda :)))

Canım döllenmeden sonraki 10-15 günde olur ve benim bildiğim her hamilede olmuyo yerleşme kanaması, valla 1 hafta geçmez ki kafayı yeriz biz kız

Son düzenleme:
Canım döklenmeden sonraki 10-15 günde olur ve benim bildiğim her hamilede olmuyo yerleşme kanaması, valla 1 hafta geçmez ki kafayı yeriz biz kız
Hmm olmayabilirde yani neyse görcez bakalım
valla ya yemezsek iyi :)) bugün kahve falı kapadım falcı bacıya göndermek için fotolarını çekmiştim. Burda konuda açtım az önce hatta yorumlayan çıkar belki diye neyse Arkadaşım var faldan anlayan bi tane onun yanına uğrayınca bi göstereym dedim direk bebek gördü ve sen hamilesin dedi ayy dedim hadi inşallah :)) bide bizim buralarda bi türbe var bayraklı baba diye ona gidip duada etmiştim ki bu arkadaşımın ondan haberi yoktu dedi sen bayraklı babaya mı gittin üstünde bebek çıkmış dedi şok oldum ben tabi :)) gittim valla 10 gün önce dedim bildi yani inşallah dediği gibi hamilede çıkarım :))

O değilde sabah bende kahvemi kapayıp falcı bacıya gönderdim Allah Allahh kız herşeyimiz aynı şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…