- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Bi hafta kaldı canım ama ben hiçbişey hissetmiyorum hiç belirtide yok galiba yine kırmızı kartı görücem
Canım bende de akıntı bugün özellikle var benimkide beyaz, yapışkan falan değil ama su gibi :) test yapmak yok evet yasak bizeHiç belli olmaz o cnm belki belirtisizde hamile olabilirsin bende de bu kadar belirti var ama belkide değilimdir.
Akıntımda geliyor devamlı bugün krem rengi gibi gelmiş beyaza yakın.
26-27 mayısa kadar bekliycem ama test yapmıycam
Ohh süper inşallah iyiye işarettir bu akıntılarCanım bende de akıntı bugün özellikle var benimkide beyaz, yapışkan falan değil ama su gibi :) test yapmak yok evet yasak bize
Canım döllenmeden sonraki 10-15 günde olur ve benim bildiğim her hamilede olmuyo yerleşme kanaması, valla 1 hafta geçmez ki kafayı yeriz biz kızOhh süper inşallah iyiye işarettir bu akıntılar
aynen regl tarihine kadar bekleyelim bakalımm :) bu arada yerleşme kanaması diye bişi oluyomuş ya eğer hamileysek o bizde de olcakmı acabave ne zaman olur ki :d ay ne kadar cahiliz ya hamilelik konusunda :)))
Hmm olmayabilirde yani neyse görcez bakalımCanım döklenmeden sonraki 10-15 günde olur ve benim bildiğim her hamilede olmuyo yerleşme kanaması, valla 1 hafta geçmez ki kafayı yeriz biz kız
O değilde sabah bende kahvemi kapayıp falcı bacıya gönderdim Allah Allahh kız herşeyimiz aynı şoktayımHmm olmayabilirde yani neyse görcez bakalım
valla ya yemezsek iyi :)) bugün kahve falı kapadım falcı bacıya göndermek için fotolarını çekmiştim. Burda konuda açtım az önce hatta yorumlayan çıkar belki diye neyse Arkadaşım var faldan anlayan bi tane onun yanına uğrayınca bi göstereym dedim direk bebek gördü ve sen hamilesin dedi ayy dedim hadi inşallah :)) bide bizim buralarda bi türbe var bayraklı baba diye ona gidip duada etmiştim ki bu arkadaşımın ondan haberi yoktu dedi sen bayraklı babaya mı gittin üstünde bebek çıkmış dedi şok oldum ben tabi :)) gittim valla 10 gün önce dedim bildi yani inşallah dediği gibi hamilede çıkarım :))
HahaO değilde sabah bende kahvemi kapayıp falcı bacıya gönderdim Allah Allahh kız herşeyimiz aynı şoktayım
İkiz olsak bu kadar olmaz valla hahhhah süper ya canım buarada gaz sorunun varmı seninHahakız sen yoksa benim yıllar önce kaybettiğim ikizimmisin
Ayy evet var ya sabah baya vardı hemde tuvalete bi girdim çıkamadımİkiz olsak bu kadar olmaz valla hahhhah süper ya canım buarada gaz sorunun varmı senin
Kız bende 2 gündür acayip gaz sıkışması hissediyorum içerlerdeAyy evet var ya sabah baya vardı hemde tuvalete bi girdim çıkamadım
bende valla cnm çabucak geçsede şu günler kendimizi dinlemeyi bıraksak artıkKız bende 2 gündür acayip gaz sıkışması hissediyorum içerlerde
Benimde kullandığım 2 proğram var biri 27 mayıs biri 28 mayıs ahhahhhaha şaka gibi canım bayılazaaaammmstres yapma kuzu
benim reglimi 2 tane takip ettğim program var birinde 26 birinde 27 mayıs diyo bat'a ama 27sini bekliycem bende :)
yiaaa yeter amaaaBenimde kullandığım 2 proğram var biri 27 mayıs biri 28 mayıs ahhahhhaha şaka gibi canım bayılazaaaammm
Bencede bukadar da olmaz yani :) proğramda şuan hamile kalırsam %53 kova ,%46 balık diyoyiaaa yeter amaaaherşeyimizde aynı kızzzzz
ee yani ocak sonu yada şubatta doğar şimdi hamile kalırsakBencede bukadar da olmaz yani :) proğramda şuan hamile kalırsam %53 kova ,%46 balık diyo
İçindeki his ne diyo peki :)ee yani ocak sonu yada şubatta doğar şimdi hamile kalırsak
İçindeki his ne diyo peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?