Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Merhaba öncelikle hayırlı olsun kimyasal gebelik öykünüz nedir acaba ben de 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim. Herhangi bi tedavi oldunuz mu acaba ayrıntıları merak ettim
4 ay önce adetim gecikti. 4. Günü kan verdim 27,6 çıktı beta hcg. Acildeki doktor bu değeri gebelik değeri olduğunu ancak daha çok başlarında olabileceğini söyledi en kısa zamanda kadın doğuma randevu al dedi o sıra randevu bulamadım araya hafta sonu falan girdi 4 gün sonra 8. günde kanamam başladı. Normal zamanlardaki hastalığıma göre çok ağrılı ve kanama fazlaydı. Ogün bir şekilde kadın doğuma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu yumurtanın döllendiğini Rahime de tutunduğunu ancak sağlıklı ilerleyen bir gebelik olmadığı için rahmin embriyo'yu attığını anlattı bana. Daha önce kimyasal gebelik geçirmemiştim ve hatta hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu bol su içmem ve dinlenerek bu süreci geçirmem gerektiğini söyledi aynı zamanda biraz kiloluyum da kilo vermemin de faydalı olabileceğini söyledi o şekilde. Bu olay 4 ay önce oldu şimdi yeniden bebek bekliyorum inşallah yine çok yeni ama sanırım bu sefer Beta güzel ilerliyor düşmeyecek gibi..

Yok ya daha neler ailede hiç ikiz yok bildiğim sanmıyorum olabileceğini. İyi mi atmış ki bilmem zaten 24 saatte iki katı artıyor diye biliyorum ben ama
İyi artmış canım maşallah betaya göre değil de kalp atışı ve kese için haftaya göre doktora git canım bence yani 5+3 ve sonrasında kese görünür büyük ihtimalle 7+ ve sonrasında ki hafta da da kalp atışı duyarsın

Kız beta da çok hızlı yükselmiş sanki ikiz gebelik olmasın
Yapay zekaya sordum böyle diyor bu neee insanı heyecanlandıyorsunuz yaa olabilir mi gerçekten

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-10-11-17-08-033_com.openai.chatgpt.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 16
Çok teşekkür ederim canım muhtemelen dediğin gibidir de sabredebilsem işte

Çok iyi artmış maşaAllah. Allah’ım kolaylıkla tamamına erdirsin

Korkma kuzum inşallah kötü birsey değildir normal hamilekte olur bazen lekelenmeler inşallah seninkide öyledir kırmızı mı leken yoksa farklı mı
Yok kuzum kahverengi lekem kırmızı değil çok şükür ama bazen öyle bir adet sancısı gibi sancı giriyor ki e bide leke fark edince kırnıza dönüp yoğunlaşacak diye korkuyorum

Yok kuzum kahverengi lekem kırmızı değil çok şükür ama bazen öyle bir adet sancısı gibi sancı giriyor ki e bide leke fark edince kırnıza dönüp yoğunlaşacak diye korkuyorum
Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek gönlünü ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…