- 13 Ağustos 2025
- 61
- 22
- 3
- 30
4 ay önce adetim gecikti. 4. Günü kan verdim 27,6 çıktı beta hcg. Acildeki doktor bu değeri gebelik değeri olduğunu ancak daha çok başlarında olabileceğini söyledi en kısa zamanda kadın doğuma randevu al dedi o sıra randevu bulamadım araya hafta sonu falan girdi 4 gün sonra 8. günde kanamam başladı. Normal zamanlardaki hastalığıma göre çok ağrılı ve kanama fazlaydı. Ogün bir şekilde kadın doğuma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu yumurtanın döllendiğini Rahime de tutunduğunu ancak sağlıklı ilerleyen bir gebelik olmadığı için rahmin embriyo'yu attığını anlattı bana. Daha önce kimyasal gebelik geçirmemiştim ve hatta hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu bol su içmem ve dinlenerek bu süreci geçirmem gerektiğini söyledi aynı zamanda biraz kiloluyum da kilo vermemin de faydalı olabileceğini söyledi o şekilde. Bu olay 4 ay önce oldu şimdi yeniden bebek bekliyorum inşallah yine çok yeni ama sanırım bu sefer Beta güzel ilerliyor düşmeyecek gibi..Merhaba öncelikle hayırlı olsunkimyasal gebelik öykünüz nedir acaba ben de 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim. Herhangi bi tedavi oldunuz mu acaba ayrıntıları merak ettim
Yok ya daha nelerKız beta da çok hızlı yükselmiş sanki ikiz gebelik olmasın
İyi artmış canım maşallahYok ya daha nelerailede hiç ikiz yok bildiğim sanmıyorum olabileceğini. İyi mi atmış ki bilmem zaten 24 saatte iki katı artıyor diye biliyorum ben ama
Yapay zekaya sordum böyle diyor bu neeeKız beta da çok hızlı yükselmiş sanki ikiz gebelik olmasın
Evet canım normale göre fazla artmış genelde böyle fazla artınca ikiz kesin diyorlarYapay zekaya sordum böyle diyor bu neeeinsanı heyecanlandıyorsunuz yaa olabilir mi gerçekten
İyi artmış canım maşallahbetaya göre değil de kalp atışı ve kese için haftaya göre doktora git canım bence yani 5+3 ve sonrasında kese görünür büyük ihtimalle 7+ ve sonrasında ki hafta da da kalp atışı duyarsın
Çok teşekkür ederim canımİyi artmış canım maşallahbetaya göre değil de kalp atışı ve kese için haftaya göre doktora git canım bence yani 5+3 ve sonrasında kese görünür büyük ihtimalle 7+ ve sonrasında ki hafta da da kalp atışı duyarsın
Çok iyi artmış maşaAllah. Allah’ım kolaylıkla tamamına erdirsinÇok teşekkür ederim dün tekrar kan testi verdim 5 gün geçmişti en son ki testten. 77 den 1147 ye çıkmış betabu ilerleme yeterli mi bilmiyorum ama umutlu hissediyorum bence bu sefer olucak. Kalp atışını 50.000 den sonra falan duyulabiliyormuş sanırım çok var daha oraya sabırsızlanıyorum ne zman oralara çıkar ki bu değer
Yok kuzum kahverengi lekem kırmızı değil çok şükür ama bazen öyle bir adet sancısı gibi sancı giriyor ki e bide leke fark edince kırnıza dönüp yoğunlaşacak diye korkuyorumKorkma kuzum inşallah kötü birsey değildir normal hamilekte olur bazen lekelenmeler inşallah seninkide öyledir kırmızı mı leken yoksa farklı mı
Dün gece de biraz vardı hayatım durdu ama şuan yok ağrılar dışında. BakalımCanım bugün nasılsın hayla varmi lekenin A adenim0011
Şükür canım inşallah gelmez birdaha dikatet kendine çok ağrın olursada bekleme bence bi tekrar git acileDün gece de biraz vardı hayatım durdu ama şuan yok ağrılar dışında. Bakalım
Kuzum nasılsın birsey soracaktım sen düştükten sonra regli oldun muYaaaa sizi yeriiiiimmm kalp atışını duydun sonundaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay buraya da at ben seni çok merak ediyordum sanki senin pozitif olursa benim de olacak gibi bir psikolojiye girmişimhahah evet canım ama beyin bu susmuyorki attım sana özelden bir bak
canım buraya yükleyemedim özelde çıkıyor yükleme şeysi sana atayımm yerim seni inşallah ikimizinde pozitiftirAy buraya da at ben seni çok merak ediyordum sanki senin pozitif olursa benim de olacak gibi bir psikolojiye girmişim
Ayy banada at ne olur vala merak ediyorum seni inşallah hamişsindircanım buraya yükleyemedim özelde çıkıyor yükleme şeysi sana atayımm yerim seni inşallah ikimizinde pozitiftir
Bana da at kiz bnde bakimcanım buraya yükleyemedim özelde çıkıyor yükleme şeysi sana atayımm yerim seni inşallah ikimizinde pozitiftir
Tek yumurta ikizi genetiğe bakmazz rastgele olur çift yumurta genetikYok ya daha nelerailede hiç ikiz yok bildiğim sanmıyorum olabileceğini. İyi mi atmış ki bilmem zaten 24 saatte iki katı artıyor diye biliyorum ben ama
Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek gönlünü ferah tutmaya çalışYok kuzum kahverengi lekem kırmızı değil çok şükür ama bazen öyle bir adet sancısı gibi sancı giriyor ki e bide leke fark edince kırnıza dönüp yoğunlaşacak diye korkuyorum
Daha sonucun çıkmadı mı kız çatladık buradaAllah'ın izniyle her şey yoluna girecek gönlünü ferah tutmaya çalış
İnşallah hayatım Allah razı olsun çok sağol❤Şükür canım inşallah gelmez birdaha dikatet kendine çok ağrın olursada bekleme bence bi tekrar git acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?