Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayyyy okurken çok mutlu oldum canım inşallah gebesindir inşallahhhh

Aşkım benimm duyduk çok şükür ama dünden beri ağrım sancım var lekelerim oluyor sabah hastaneye gittik düşük tehlikem çok fazlaymış
şimdi gördüm ben de mesajını, çok geçmiş olsun dualarım seninle kendini iyi hissedince haberdar et mutlaka

Aminn canım benim ya Allah razı olsun lekem yine az biraz gelmişti biraz önce ama bende ki bu adet sancısı gibi sancı normal mi düşük yapacam kanamaya dönüşüp yoğunlaşacak diye ödüm kopuyor öyle bir ağrı

şimdi gördüm ben de mesajını, çok geçmiş olsun dualarım seninle kendini iyi hissedince haberdar et mutlaka
Çok teşekkür ederim canım. Bende girip mesajlara bakamamıştım şimdi gördüm çook sevindim adına İnşallah hamişsindir sendee ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın İnşallah benimde dualarım seninle

Korkma kuzum inşallah kötü birsey değildir normal hamilekte olur bazen lekelenmeler inşallah seninkide öyledir kırmızı mı leken yoksa farklı mı

4 Eylülde kan verdim genel bir kontrol için Betaya da bakmış doktor. 77,6 çıkmıştı. Daha önce kimyasal gebelik öyküm var. Bu değer düşer yada geriler mi acaba ?
Hiç olumsuz düşünmeyin. İnşaAllah düşmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Her endişe bebeği kötü etkiliyor güzel düşünün güzel olur inşaAllah...

yaa inşallahh hep beraber geriye dönüp neler yaşamışız diyeceğimiz günlere
canım bugun test yaptım hafif silik şekilde 2. çizgi belirdi ama artık sevinemiyorumda takip edeceğim bakalım hayırlısıyla adet günüme kadar sonra kan veririm senin sonucun çıktımı?

canım bugun test yaptım hafif silik şekilde 2. çizgi belirdi ama artık sevinemiyorumda takip edeceğim bakalım hayırlısıyla adet günüme kadar sonra kan veririm senin sonucun çıktımı?
Kızz test awox değil miydi meye sevinemiyorsunuzzzz ayyy bak sizin karamsarlıklar beni bitirecek gerçektennnnnn

awoxx ama çok erken yaaa ay ne biliyim birsürü saçma salak tesstlerden sonra bu hale geldik
Ya hayır lütfennnn olumsuz enerji olumsuz evren olumsuz şeyler yaşanır neden olumsuz düşünüyorsunnnnn awox en güvenilir marka bilmiyor musunnnn bak ben awoxtan sonra acile koştum hemen öğrendim yani bi testi at bakalımmmm lütfen olumsuz şeyler çağırmayın artık hiçbiriniz bu sefer olumsuz şeyler geliyor hayatlarınıza

hahah evet canım ama beyin bu susmuyorki attım sana özelden bir bak

Canımmm inşallah bebeğin seninledir. Çıkmadı daha, gebelik testi istiyorum demiştim o arada tam kan sayımı da istemiş hepsi çıktı bir gebelik yok ortada

Acilde verdim canım dediğin gibi kimyasal gebelik öykümden ve aile hekiminin betanın takip edilmesi gerektiğini söylediğinden bahsettim baktılar
Merhaba öncelikle hayırlı olsun kimyasal gebelik öykünüz nedir acaba ben de 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim. Herhangi bi tedavi oldunuz mu acaba ayrıntıları merak ettim

Hiç olumsuz düşünmeyin. İnşaAllah düşmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Her endişe bebeği kötü etkiliyor güzel düşünün güzel olur inşaAllah...
Çok teşekkür ederim dün tekrar kan testi verdim 5 gün geçmişti en son ki testten. 77 den 1147 ye çıkmış beta bu ilerleme yeterli mi bilmiyorum ama umutlu hissediyorum bence bu sefer olucak. Kalp atışını 50.000 den sonra falan duyulabiliyormuş sanırım çok var daha oraya sabırsızlanıyorum ne zman oralara çıkar ki bu değer

Kız beta da çok hızlı yükselmiş sanki ikiz gebelik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…