Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayyyy okurken çok mutlu oldum canım inşallah gebesindir inşallahhhh

Aşkım benimm duyduk çok şükür ama dünden beri ağrım sancım var lekelerim oluyor sabah hastaneye gittik düşük tehlikem çok fazlaymış
şimdi gördüm ben de mesajını, çok geçmiş olsun dualarım seninle kendini iyi hissedince haberdar et mutlaka

Aminn canım benim ya Allah razı olsun lekem yine az biraz gelmişti biraz önce ama bende ki bu adet sancısı gibi sancı normal mi düşük yapacam kanamaya dönüşüp yoğunlaşacak diye ödüm kopuyor öyle bir ağrı

şimdi gördüm ben de mesajını, çok geçmiş olsun dualarım seninle kendini iyi hissedince haberdar et mutlaka
Çok teşekkür ederim canım. Bende girip mesajlara bakamamıştım şimdi gördüm çook sevindim adına İnşallah hamişsindir sendee ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın İnşallah benimde dualarım seninle

Korkma kuzum inşallah kötü birsey değildir normal hamilekte olur bazen lekelenmeler inşallah seninkide öyledir kırmızı mı leken yoksa farklı mı

4 Eylülde kan verdim genel bir kontrol için Betaya da bakmış doktor. 77,6 çıkmıştı. Daha önce kimyasal gebelik öyküm var. Bu değer düşer yada geriler mi acaba ?
Hiç olumsuz düşünmeyin. İnşaAllah düşmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Her endişe bebeği kötü etkiliyor güzel düşünün güzel olur inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…