Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar selam bayağıdır giremedim. Uzun yazacağım çok birikti. En son 4 eylülde (dpo 10) buraya bata kadar test yapmayacağım yazmıştım ama nerdeee. o gün akşam ovulasyon testinde koyulaşma görünce bi heyecan gittim laboquick gebelik testi yaptım vee çooook aşırı silik bir çizgi ile karşılaştım. hatta fotoyu buraya atacağım derken cevap verdiğim başka bir konuya atmışım çok sonra fark ettim

eşim bir kaç saat sonra iki test ile geldi biri albi biri bebetime idi. bebetime baya negatif çıktı ama albi çok silik de olsa vardı. Ertesi gün dpo 11'de bir eczaneden 4 tane test aldım takip amaçlı. biri nimo erken gebelik diğer üçü roll kaset test idi başka nimo kalmamıştı alamadım. eve geldim nimoyu ve bir roll testi hemen yaptım aynı anda, ikisinde de silik çizgiyi yine gördüm nimo daha belirgindi tabii. Bunların hepsini 3-4 saatlik idrar ile yapmıştım ertesi gün dpo 12 sabah idrarı ile roll kaset test yaptım nasıl heyecanlıyım hem sabah idrarı hem de artık 2 gün geçti kesin daha belirgin çıkar diye. Daha silik çıktı. Nasıl üzüldüm anlatamam arkadaşlar aşşşıırı silikti hani negatifti neredeyse. Artması gerekirken azaldı diye kesin kimyasal dedim ağladım.

Dpo 13 beklenen adet günüm idi 7 Eylül yani. Adet olmadım. Dün de olmadım. Öyle olunca bu sabah son bir tane roll kaset test kalmıştı onu yaptım ve ilk yaptığım laboquickten ve ilk yaptığım roll testten daha hızlı ve koyu bir şekilde çizgi belirdi! Yine silik ama diğerlerini net görmek için biraz uğraşıyordum bu resmen ben buradayım diyor. Yine umutlandım tabii, gittim hemen kan verdim sağlık ocağına. Şimdi sonucunu bekliyorum dua edin bana olur mu?

ayyyyy canım benimmmmm hadi bismillah diyoruzzz çok heycanlı bence hanilesin bukadar silik çizgide fazla yanii hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum ben dpo 9 dayım yarın test yapmaya başıyacagım allagın izniyle bakalım neler olucak heycanla bekliyoruzzz

Reglim 4 gün gecikti. Bu var demek oluyor dimi ?

Eklentiler

• IMG_20250905_212427.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 12
Yaa ağzından bal damlıyor, ben de artık hamileyimdir herhalde diyorum ama kendimi aşırı heyecanlandırmak istemiyorum ilk silik çizgiyi gördüğümde çok umutlanmıştım, sonra negatif gibi görünce hayallerim yıkıldı. Hem bu testlerin ne yapacağı da belli olmaz.

İnşallah senden de pozitif haberi alırız Bekleyebilirim dersen bekle dpo 10'da teste başladım ne haldeyim bak

canım hayırlı olsun çok net bir çizgi pozitif duruyor. hemen kan vermelisin bence.
4 Eylülde kan verdim genel bir kontrol için Betaya da bakmış doktor. 77,6 çıkmıştı. Daha önce kimyasal gebelik öyküm var. Bu değer düşer yada geriler mi acaba ?

4 Eylülde kan verdim genel bir kontrol için Betaya da bakmış doktor. 77,6 çıkmıştı. Daha önce kimyasal gebelik öyküm var. Bu değer düşer yada geriler mi acaba ?
Bugün veya yarın kan versen 4 eylüle göre yeteri kadar artmış mı anlaşılır bence, ama değerin 4 eylülden beri düşmüş olsa bu kadar net çıkacağını sanmıyorum baya koyu çıkmış çünkü. sen bir kan ver belli olsun

Tamam teşekkür ederim

Dayanamıyorumkiii böyle beklemek inan daha zor yarın başlıcam her gün bir tane

inşallah canım hiç lekelenmen oldumu ? belirtin varmı canım
Hayır canım hiç leke olmadı, belirti olarak karnım bir garip ağrıyordu ilk öyle şüphelenmiştim, şu an hala garip ağrıyor başka bir belirtim de yok. Göğüsler falan çok hassas değil.

Hayır canım hiç leke olmadı, belirti olarak karnım bir garip ağrıyordu ilk öyle şüphelenmiştim, şu an hala garip ağrıyor başka bir belirtim de yok. Göğüsler falan çok hassas değil.

benim gögüslerim çok şişti bu ay geçen ay gögüslerim çok normaldi. Lekelenme yok karnımda agrı yok . ama çok çok hafif bazen igne batıyo gibi hissediyorum ama bu psikolojikte olabilir emin değilim :)

Kan verdim beta 1147 çıktı. Reglim 4 gün gecikti normal bir değer dimi ? Gören kızlar kendi değerlerinizle karşılaştırma şansımız var mı herkesin farklı ilerler biliyorum ama kalp atışı falan 50 binlerden sonra duyulabiliyormuş sanırım daha oraya çok var sabırsızlanıyorum

Ayy nerde verdin ben hala bekliyorum sonucu

Acilde verdim canım dediğin gibi kimyasal gebelik öykümden ve aile hekiminin betanın takip edilmesi gerektiğini söylediğinden bahsettim baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…