- 1 Ocak 2025
- 1.160
- 321
- 38
- 27
Allah ın izniyle İnşallah canım Allah razı olsun. Senin sonucun çıkmadı mııAllah'ın izniyle her şey yoluna girecek gönlünü ferah tutmaya çalış
Attım canımAyy banada at ne olur vala merak ediyorum seni inşallah hamişsindir
Valla ben de çatladım kız 10 yıl yaş aldım beklerkenDaha sonucun çıkmadı mı kız çatladık burada
Yok valla az sonra doktorun yanına gideceğim belki o görebilirAllah ın izniyle İnşallah canım Allah razı olsun. Senin sonucun çıkmadı mıı
Hadi hayırlı haberlerle gel İnşallahYok valla az sonra doktorun yanına gideceğim belki o görebilir
İnşallah çiçeğimmHadi hayırlı haberlerle gel İnşallah
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kucağına al İnşallahYapay zekaya sordum böyle diyor bu neeeinsanı heyecanlandıyorsunuz yaa olabilir mi gerçekten
Bencede git bacım şimdiye çoktan çıkması lazimValla ben de çatladım kız 10 yıl yaş aldım beklerkenumarım unutulmamıştır, yarım saat 1 saate sağlık ocağına gideceğim dün doktor 1den sonra gel demişti
Baya hamilesin canım sen hadi sendende kan verip hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz insallahhhhAttım canım
aminnn inşallah canım benim akşam test vericem inşallahBaya hamilesin canım sen hadi sendende kan verip hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz insallahhhh
Ayyy hemen haberdar et acile mi gideceksinaminnn inşallah canım benim akşam test vericem inşallah
Sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyorAyy banada at ne olur vala merak ediyorum seni inşallah hamişsindir
Hadi güzel haberlerle gelin insallahaminnn inşallah canım benim akşam test vericem inşallah
Oldum aşkım 5 gün gecikmeyle oldumKuzum nasılsın birsey soracaktım sen düştükten sonra regli oldun mu
tabiki hemen buraya yazıcam :) evet akşam acile gidicem bakalım inşallah bakarlar ya kocaelideyim buradaki hastaneler cok kalabalık hamilelik testi yapmayabilirler bide adet gününüde bekle diyebilirlerAyyy hemen haberdar et acile mi gideceksin
Valla en mantıklısı acil. Adet günüm gelmedi de deme silik çizgi gördüm çok ağrım var korkuyorum falan detabiki hemen buraya yazıcam :) evet akşam acile gidicem bakalım inşallah bakarlar ya kocaelideyim buradaki hastaneler cok kalabalık hamilelik testi yapmayabilirler bide adet gününüde bekle diyebilirler
Ben ağustosun 17 sinde lekelenmeyle gittim ya hastaneye düşük yaptığımı söylemişlerdi eve geldim ertesi gün kanamam arttı et parçası felan geldi işte 4 gün devam etti sonra kesildi birdahada kanamam hic olmadı acaba o gün mü adetim geldiki arkası hemen aklıma takıldıOldum aşkım 5 gün gecikmeyle oldum
İyim kuzum bende aynıSen naptın canım nasılsın nasıl gidiyor
Hadiii gözün aydın kuzum ya çok sevindim çok mutlu oldum adetin gecmismiydiKızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?