Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Yapay zekaya sordum böyle diyor bu neee insanı heyecanlandıyorsunuz yaa olabilir mi gerçekten
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kucağına al İnşallah yani herkesin aynı olmuyordur tabi ki ama benimde değerim 170den 4 gün sonra 1644e çıkmıştı ama tek kese tek bebiş sen nasıl istiyorsan Rabbim gönlüne göre versin

Valla ben de çatladım kız 10 yıl yaş aldım beklerken umarım unutulmamıştır, yarım saat 1 saate sağlık ocağına gideceğim dün doktor 1den sonra gel demişti
Bencede git bacım şimdiye çoktan çıkması lazim

Ayyy hemen haberdar et acile mi gideceksin
tabiki hemen buraya yazıcam :) evet akşam acile gidicem bakalım inşallah bakarlar ya kocaelideyim buradaki hastaneler cok kalabalık hamilelik testi yapmayabilirler bide adet gününüde bekle diyebilirler

tabiki hemen buraya yazıcam :) evet akşam acile gidicem bakalım inşallah bakarlar ya kocaelideyim buradaki hastaneler cok kalabalık hamilelik testi yapmayabilirler bide adet gününüde bekle diyebilirler
Valla en mantıklısı acil. Adet günüm gelmedi de deme silik çizgi gördüm çok ağrım var korkuyorum falan de

Oldum aşkım 5 gün gecikmeyle oldum
Ben ağustosun 17 sinde lekelenmeyle gittim ya hastaneye düşük yaptığımı söylemişlerdi eve geldim ertesi gün kanamam arttı et parçası felan geldi işte 4 gün devam etti sonra kesildi birdahada kanamam hic olmadı acaba o gün mü adetim geldiki arkası hemen aklıma takıldı

Kızlarrr 172 çıktı hamileyim, ama ebe 1.000 küsür olması lazımdı dedi moralimi bozdu baya böyle bir şey var mı? Dpo 16 bugün
Hadiii gözün aydın kuzum ya çok sevindim çok mutlu oldum adetin gecmismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…