- 1 Ocak 2025
- 809
- 213
- 18
- 27
Allah bağışlasın canımm9a gircek çok saol canim Rabbım sizlerde nasip etsin insallah
canım yarın bende sabah yapıcam arkadaşın olurummmOğlun yapsın demeseydi 14ü sabah beraber yapalım diyecektiiimmmyanıma arkadaş arıyorum korkuyorumm
Yaa ciddi misinn çok sevinirimm ama ben foto yükleyemiyorum siteye telefonumla alakalı sanırımcanım yarın bende sabah yapıcam arkadaşın olurummm
Bende olurum sana arkadaş canımYaa ciddi misinn çok sevinirimm ama ben foto yükleyemiyorum siteye telefonumla alakalı sanırım
Ayy yaşasınn çoğalıyoruzz yok mu arttıraannBende olurum sana arkadaş canım
Benim 6 gün var dünde bugünde yaptım kaset test negatifti yineOyle ztn az onceki arkadas bes gun kala kasetle ogrenmis valla erken gebelik bile degill
Devlet hastaneşsnde mi doktorAy ben de perşembe sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum doktor beni tribe soktu diyorum hocam alt karnıma kramp giriyor sancı gibi regl sökülcekmiş gibi onun dediği de kimyasal olabilir 2 günde bir takip yapalım dedi ben de sağlık ocağında versem cok önemli değildir herhalde dimi
Canım daha erken ya ayrıca kaset testte hiç çıkmaz zatenBenim 6 gün var dünde bugünde yaptım kaset test negatifti yine
Canım naptınn çıkmadı mı sonuç1 saate yazacagim canimmm
Dünde yazmıştım inşallah erken gebelik testi alsam çıkar mıCanım daha erken ya ayrıca kaset testte hiç çıkmaz zaten
Kizlarrr hamileyim 6.1 çıktı daha minicik sanırım@
Canım naptınn çıkmadı mı sonuç
Hamileyimmmm uhuuuuuY Yorgunruhum canım sonuç Çıktı mıııı
Ayyy saçmalamaaaaa adete kaç güm vardı hatikaaaaaKizlarrr hamileyim 6.1 çıktı daha minicik sanırım
16 ağustostu bat ayyyyyAyyy saçmalamaaaaa adete kaç güm vardı hatikaaaaa
Ayyy tam zamanında olmuş canımmmm sonundaaaa bebiş geliyor sendendeeee çok sevindimmmm16 ağustostu bat ayyyyy
Miratech bunu bile tespit etti şoktayım valla sağlıkla ilerler inşallahAyyy tam zamanında olmuş canımmmm sonundaaaa bebiş geliyor sendendeeee çok sevindimmmm
Yani yine erken olduğunu düşünüyorum yada ben çok korkak oldum bu konuda. Yarın yapmayı düşünüyorum bende batıma bir gün kalmış oluyor ama yine de cesaret edemiyorumDünde yazmıştım inşallah erken gebelik testi alsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?