- 7 Ekim 2024
- 2.096
- 695
- 43
- 22
Canım test yaptım bugün Softec markası hemen çıktı ama yükleyince kalite düşüyo bi bakarmısınTamam kuzum haberet bizede
Canım tabii ki olabilir burada birisi vardı gecikmenin üçüncü günü öğrenmişti hamile olduğunu tester hep negatif çıkıyordu bekle bakalım iki gün falan sabahları test yap belki belirginleşir yaptigin test bayağı belli duruyorCanım test yaptım bugün Softec markası hemen çıktı ama yükleyince kalite düşüyo bi bakarmısın
Çok teşekkür ederim bi iki damla açık kahve leke geldi ama bilmiyorum bu testi de ilk kez yaptım inşallah vardır hiç kullanan olmamış sanırımCanım tabii ki olabilir burada birisi vardı gecikmenin üçüncü günü öğrenmişti hamile olduğunu tester hep negatif çıkıyordu bekle bakalım iki gün falan sabahları test yap belki belirginleşir yaptigin test bayağı belli duruyor
Canım gel ay benim de aynı oldu maalesef kimyasaldı ben de pozitifi gördüm ama sonra regl oldum ne yazık kiÇok teşekkür ederim bi iki damla açık kahve leke geldi ama bilmiyorum bu testi de ilk kez yaptım inşallah vardır hiç kullanan olmamış sanırım
Anladm canım hayırlısı olsun hakkımızda ne yapsak ne etsek boş Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın çabucak kavuşalımCanım gel ay benim de aynı oldu maalesef kimyasaldı ben de pozitifi gördüm ama sonra regl oldum ne yazık ki
İnşallah canım tabii ki de öyle ama o test zaten normalde de yalancı pozitiflik verdiği için çok da güvenmeni tavsiye etmiyorum sen dışarıdan başka bir test alıp da yapmanı tavsiye ederim zaten regl bir gün geçmiş kaset testi alabilirsinAnladm canım hayırlısı olsun hakkımızda ne yapsak ne etsek boş Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın çabucak kavuşalım
Var canım kaset te var onu da yarın yaparım ya da tutarım idrarı sonra yaparım teşekkür ederimİnşallah canım tabii ki de öyle ama o test zaten normalde de yalancı pozitiflik verdiği için çok da güvenmeni tavsiye etmiyorum sen dışarıdan başka bir test alıp da yapmanı tavsiye ederim zaten regl bir gün geçmiş kaset testi alabilirsin
Olabilir cnm yaparsan at buraya da bakalımVar canım kaset te var onu da yarın yaparım ya da tutarım idrarı sonra yaparım teşekkür ederim
Tamam canım teşekkür ederimOlabilir cnm yaparsan at buraya da bakalım
Çok hafif bir kararti görünüyor kuzum fotodan kaynaklı net değil sen en iyisi kan ver canım inşallah gebesindirCanım test yaptım bugün Softec markası hemen çıktı ama yükleyince kalite düşüyo bi bakarmısın
Sabah idrariyla yap canım onu kaset test en geç sonuç veren test çünküVar canım kaset te var onu da yarın yaparım ya da tutarım idrarı sonra yaparım teşekkür ederim
Ben oğlumu öğrenmeden önce tedavim vardı onu yapmaları gerekiyordu doktor kan tahlili yaptı 0.5 çıkmıştı ama lakin daha sonra şüphelip evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı yani 0.5 den pozitife döndüm ben kuzum umut herzaman vardır regli olana kadar Allah büyük inşallah sende de öyle olur ve gebesindirKızlar dün kan verdim 0,41 çıktı negatif yani ama hala regl olmadım bir gün gecikti ve regl belirtim de yok gecikmeyle gebelik öğrenenler varmıdır dün pozitif mi çıkması lazımdı gebe olmam için hala umut varmıdır
Çok hafif bir kararti görünüyor kuzum fotodan kaynaklı net değil sen en iyisi kan ver canım inşallah gebesindir
Sabah idrariyla yap canım onu kaset test en geç sonuç veren test çünkü
Canım Allah razı olsun kaseti de yaptım gündüz dayanamadım çok silik bişi çıktı ama leke geliyor benden korkuyom ya varmı yokmu anlamadım neden gecikti anlamadım yumurtlamamdan emindim oysa kistte yoktu çok şükür bilmiyorum ya olmuyo çok üzülüyorum artık çok zor bin şükür halime ama sebepsiz yere olmayınca elimden bişi gelmeyince dayanmıyom bu ay tam bir sene oldu hsg de çekildim çatlatma da denedim bi kere ama bi yerde bişi mi yanlış yapıyom vaktini mi bekliyo ne desem boş rabbim yolumuzu kolaylaştırsın evlatlarımıza kavuşalım inşallahBen oğlumu öğrenmeden önce tedavim vardı onu yapmaları gerekiyordu doktor kan tahlili yaptı 0.5 çıkmıştı ama lakin daha sonra şüphelip evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı yani 0.5 den pozitife döndüm ben kuzum umut herzaman vardır regli olana kadar Allah büyük inşallah sende de öyle olur ve gebesindir
Rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur kuzum hiç üzülme inşallah hayırlısıyla yerleşme kanamasidir bekle bakalım artmazsa inşallah yeniden kan verirsinCanım Allah razı olsun kaseti de yaptım gündüz dayanamadım çok silik bişi çıktı ama leke geliyor benden korkuyom ya varmı yokmu anlamadım neden gecikti anlamadım yumurtlamamdan emindim oysa kistte yoktu çok şükür bilmiyorum ya olmuyo çok üzülüyorum artık çok zor bin şükür halime ama sebepsiz yere olmayınca elimden bişi gelmeyince dayanmıyom bu ay tam bir sene oldu hsg de çekildim çatlatma da denedim bi kere ama bi yerde bişi mi yanlış yapıyom vaktini mi bekliyo ne desem boş rabbim yolumuzu kolaylaştırsın evlatlarımıza kavuşalım inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun şuanlık artmadı bitti diyebilirim toplasan bi günlük ped bile dolmaz ümidim yok ama bakalım pazartesi Awox gelicek onu yapar varsa kana giderimRabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur kuzum hiç üzülme inşallah hayırlısıyla yerleşme kanamasidir bekle bakalım artmazsa inşallah yeniden kan verirsin
İnşallah canım inşallah vardırİnşallah canım Allah razı olsun şuanlık artmadı bitti diyebilirim toplasan bi günlük ped bile dolmaz ümidim yok ama bakalım pazartesi Awox gelicek onu yapar varsa kana giderim
Cnm lekelenmen kesilmedj mj hala umarim kimyasala donmezCanım Allah razı olsun kaseti de yaptım gündüz dayanamadım çok silik bişi çıktı ama leke geliyor benden korkuyom ya varmı yokmu anlamadım neden gecikti anlamadım yumurtlamamdan emindim oysa kistte yoktu çok şükür bilmiyorum ya olmuyo çok üzülüyorum artık çok zor bin şükür halime ama sebepsiz yere olmayınca elimden bişi gelmeyince dayanmıyom bu ay tam bir sene oldu hsg de çekildim çatlatma da denedim bi kere ama bi yerde bişi mi yanlış yapıyom vaktini mi bekliyo ne desem boş rabbim yolumuzu kolaylaştırsın evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Allah razı olsun güzelim inşallahİnşallah canım inşallah vardır
Az geliyo ama geliyo canım hiç bişi anlamadım bu işten pazartesi özele gidicem kimyasal mı oldu kistmi bilmiyorum ama kist yapacak bişi kullanmadım genelde letu veya klomen de oluyo kist bişi kullanmadım kafam karıştı valla hayırlsı olsunCnm lekelenmen kesilmedj mj hala umarim kimyasala donmez
Almanya canım gittim cuma günü 6+4 gün çıktı bebisi gördük, ama bana göre 4 hafta nasıl duzelecek buAa hangi ülkedesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?