Tam hatırlamıyorum ama galiba 8 gün kalami ne yaptım birdaha dayanamayıp negatifi gördüm tabiEvet canım az kaldı heyecanla bekliyorumayy test yaptın mı hiiçç☺☺
Ama belirtilerim var gibi yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum göreceğiz bakalım iki gün sonraTam hatırlamıyorum ama galiba 8 gün kalami ne yaptım birdaha dayanamayıp negatifi gördüm tabi
Negatifi görmen şaşırtmadı 8 gün kalaTam hatırlamıyorum ama galiba 8 gün kalami ne yaptım birdaha dayanamayıp negatifi gördüm tabi
Ayy bat yarıınn kız çok heyecanlandım belirtilerin neAma belirtilerim var gibi yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum göreceğiz bakalım iki gün sonra
Dimi vala ben de şaşırmadımNegatifi görmen şaşırtmadı 8 gün kala
Vala yine kasıklarımda ağrı akintim ve karnımın üzerine yatarkenki rahatsızlık hissi kokular yine hassasım kokuda bakalım ama ben kendimde böyle hissediyor olabilirim yaAyy bat yarıınn kız çok heyecanlandım belirtilerin ne
Ayy dayan dayann ilk idrarla yap hemen bana da haber verDimi vala ben de şaşırmadım
Vala yine kasıklarımda ağrı akintim ve karnımın üzerine yatarkenki rahatsızlık hissi kokular yine hassasım kokuda bakalım ama ben kendimde böyle hissediyor olabilirim ya
Son bir kurşunum kaldı yapmak için sabrediyorum inşallah bugün de dayanabilirim
Vala dayanamadım evde normal test vardi gittim erken gebelik testi aldım yaptım negatifAyy dayan dayann ilk idrarla yap hemen bana da haber ver
YaaVala dayanamadım evde normal test vardi gittim erken gebelik testi aldım yaptım negatif
Bilmiyorum ki kuzum normalde adetimden bir gün önce lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı ve bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor nedense hayırlısı artık belkide adet olacağım belkide değil bilmiyorum nasip hayırlısı olsunYaaburdan dönmez falan diyoruz ama beni hatırla benimde bata bir gün kala hatta ilk idrarla negatifti. 2 gün gecikince pozitifi gördüm bana göre hala umut var
Aaa gözün aydın canım rabbim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin aminnBuraya inşallah bana da sizin uğurunuz bulaşır bende bu ay hamile olurum yazmıştım ve hamileyim rabbim hepinize kolaylıkla tez zamanda nasip etsin
Memnun musun canımPholicaps kullanıyorum canım inşallah faydasını görürüm
Hadi hayırlısı çiçeğim bak bakalım hasta olmazsan tekrarla testi İnşallah Rabbim gönlübe göre versinBilmiyorum ki kuzum normalde adetimden bir gün önce lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı ve bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor nedense hayırlısı artık belkide adet olacağım belkide değil bilmiyorum nasip hayırlısı olsun
Ayy canım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla güzel bi şekilde geçir İnşallah gebeliğini. Sağlıkla da kucağına alBuraya inşallah bana da sizin uğurunuz bulaşır bende bu ay hamile olurum yazmıştım ve hamileyim rabbim hepinize kolaylıkla tez zamanda nasip etsin
Olmadım kuzum gelen giden yokHadi hayırlısı çiçeğim bak bakalım hasta olmazsan tekrarla testi İnşallah Rabbim gönlübe göre versin
Dönemlerimiz aynı ben de bugün olmayı bekliyodum en geç yarına olmam lazım ama adet belirtilerim var kasıklarım sırtım ve sağ bacağım fena ağrıyor muhtemelen yarın sabaha gelecekOlmadım kuzum gelen giden yokama yinede bekleyeceğim yapmadım bugünde bir geçsin amin kuzum inşallah
İnisitol doktor mh önerdi kendiniz ni aldınız acabaEvet canım inositol demir takviyesi bide yumurtlama döneminde jel kullandım bir gebenin günlüğü marka bakalım hayırlısı olsun inşallah olmuştur
Merhaba kullanmaya devam etttiniz mi ben de pcos yok ama kullansam mı diyorumÖyle yapim teşekkür ederim
Bekle bakalım biraz daha aynen hemen yapmaOlmadım kuzum gelen giden yokama yinede bekleyeceğim yapmadım bugünde bir geçsin amin kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?