Aa hayırlı olsun canım çok şükür görmüşsün allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah bende fransadayım yakınmisizAlmanya canım gittim cuma günü 6+4 gün çıktı bebisi gördük, ama bana göre 4 hafta nasıl duzelecek bu
Cnm benimde lekelenmeyle basladi kan verdim pozitif cikti progestan kullandim kesilmedi artti lekelenmem ztn kimyasaldi diye biraktirdiAllah razı olsun güzelim inşallah
Az geliyo ama geliyo canım hiç bişi anlamadım bu işten pazartesi özele gidicem kimyasal mı oldu kistmi bilmiyorum ama kist yapacak bişi kullanmadım genelde letu veya klomen de oluyo kist bişi kullanmadım kafam karıştı valla hayırlsı olsun
Anladm canım doğrudur bende yarın hem değerlerime baktırıcam hem tekrar beta veririm anlarım kimyasal mi kist mi mevsimsel miCnm benimde lekelenmeyle basladi kan verdim pozitif cikti progestan kullandim kesilmedi artti lekelenmem ztn kimyasaldi diye biraktirdi
En son betan kac cikmistiAnladm canım doğrudur bende yarın hem değerlerime baktırıcam hem tekrar beta veririm anlarım kimyasal mi kist mi mevsimsel mi
Canım hayla devam ediyor mu lekenAnladm canım doğrudur bende yarın hem değerlerime baktırıcam hem tekrar beta veririm anlarım kimyasal mi kist mi mevsimsel mi
0,41 canım negatif bence kimyasal da değil ya aklımın almadığı neden gecikmeli üstelik lekeyle başladı şuan çoğaldı zaten ama ben anlamıyorum problem neredeEn son betan kac cikmisti
Çoğaldı canım regl oluyorum yarın gidip değerlerime baktırıcam inşallah iyi olurCanım hayla devam ediyor mu leken
Cnm havalardan olabilir bence kimyasal olmaması da cok guzel umarim ilk hamileligin saglikla gelir0,41 canım negatif bence kimyasal da değil ya aklımın almadığı neden gecikmeli üstelik lekeyle başladı şuan çoğaldı zaten ama ben anlamıyorum problem nerede
Çoğaldı canım regl oluyorum yarın gidip değerlerime baktırıcam inşallah iyi olur
İnşallah canım Allah razı olsun geldim şimdi ultrason la baktırıcam kist yoksa eğer mevsimseldir canım çok okudum bu ay herkesin regl dengesi şaşmış Demekki etkiliyorCnm havalardan olabilir bence kimyasal olmaması da cok guzel umarim ilk hamileligin saglikla gelir
Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle0,41 canım negatif bence kimyasal da değil ya aklımın almadığı neden gecikmeli üstelik lekeyle başladı şuan çoğaldı zaten ama ben anlamıyorum problem nerede
Çoğaldı canım regl oluyorum yarın gidip değerlerime baktırıcam inşallah iyi olur
Öyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısıHayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle
Burasıda öyle canım ama tanıdığım kadın dogumuncunun yanında çalışmıyor öğrendiğimden beri 3 kere çağırdı doktor sağolsun, baştaki kan tahlilini falan her şeyi yaptırdı, laboratuvardada tanıdığım var hemen sonucun öğrenmiştimAa hayırlı olsun canım çok şükür görmüşsün allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah bende fransadayım yakınmisizorası nasıl ya hastane konusunda burası berbat gidip kan tahlili bile yapamıyorsun acilde hamilelik süpen olsa
Sen yine sansliymissin o zaman canım vala bizim burada hersey zor neyse inşallah taşındığın yerdedir rahat olursun canım yaBurasıda öyle canım ama tanıdığım kadın dogumuncunun yanında çalışmıyor öğrendiğimden beri 3 kere çağırdı doktor sağolsun, baştaki kan tahlilini falan her şeyi yaptırdı, laboratuvardada tanıdığım var hemen sonucun öğrenmiştimişin kötü yanı olduğum yerden taşınıyorum keşke taşınmasak işler yolunda gidiyordu
İyi kuzum problem olmaması çok güzel çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınÖyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısı
Evet canım betasi yüksek pozitifKızlar bu yengemin sonucu pozitif mi
Canım 3.aylık olduk ağrılarım arttı biraz. Bel ağrım karın ağrım oluyor idare ediyorum şükür ya. Sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyorCanım nasılsın nasıl gidiyor A adenim0011
Canımsın Allah razı olsun teşekkür ederimİyi kuzum problem olmaması çok güzel çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın
Tamam canımEvet canım betasi yüksek pozitif
İyi çok şükür aaa bu arada cinsiyet ogrenmene de az kalmışCanım 3.aylık olduk ağrılarım arttı biraz. Bel ağrım karın ağrım oluyor idare ediyorum şükür ya. Sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyor
Evet canım az kaldı heyecanla bekliyorumİyi çok şükür aaa bu arada cinsiyet ogrenmene de az kalmışbende iyim şükür reglime iki gün kaldı bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?