Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Almanya canım gittim cuma günü 6+4 gün çıktı bebisi gördük, ama bana göre 4 hafta nasıl duzelecek bu
Aa hayırlı olsun canım çok şükür görmüşsün allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah bende fransadayım yakınmisiz orası nasıl ya hastane konusunda burası berbat gidip kan tahlili bile yapamıyorsun acilde hamilelik süpen olsa

Cnm benimde lekelenmeyle basladi kan verdim pozitif cikti progestan kullandim kesilmedi artti lekelenmem ztn kimyasaldi diye biraktirdi

Cnm benimde lekelenmeyle basladi kan verdim pozitif cikti progestan kullandim kesilmedi artti lekelenmem ztn kimyasaldi diye biraktirdi
Anladm canım doğrudur bende yarın hem değerlerime baktırıcam hem tekrar beta veririm anlarım kimyasal mi kist mi mevsimsel mi

Cnm havalardan olabilir bence kimyasal olmaması da cok guzel umarim ilk hamileligin saglikla gelir

Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle

Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle
Öyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısı

Burasıda öyle canım ama tanıdığım kadın dogumuncunun yanında çalışmıyor öğrendiğimden beri 3 kere çağırdı doktor sağolsun, baştaki kan tahlilini falan her şeyi yaptırdı, laboratuvardada tanıdığım var hemen sonucun öğrenmiştim işin kötü yanı olduğum yerden taşınıyorum keşke taşınmasak işler yolunda gidiyordu

Sen yine sansliymissin o zaman canım vala bizim burada hersey zor neyse inşallah taşındığın yerdedir rahat olursun canım ya

Öyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısı
İyi kuzum problem olmaması çok güzel çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım 3.aylık olduk ağrılarım arttı biraz. Bel ağrım karın ağrım oluyor idare ediyorum şükür ya. Sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyor
İyi çok şükür aaa bu arada cinsiyet ogrenmene de az kalmış bende iyim şükür reglime iki gün kaldı bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…