Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah tez vakitte güzel haberler alırsınKeşke öyle olsaama geleceğini biliyorum 11 aydır aynı senaryo.. Bir an evvel gelsin önümüzdeki ay tüp bebek başlayacağız gelmesini bekliyorum her zamankinin aksine. Aslında bu ay başlayacaktım ama grip olduk eşimle ve ilaç kullandık yumurta kalitesi vs düşmüştür diye önümüzdeki aya erteledik
Aminn Allah razı olsun hepimize inşallahAaa gözün aydın canım rabbim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin aminn
Aminn çok teşekkür ederimAyy canım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla güzel bi şekilde geçir İnşallah gebeliğini. Sağlıkla da kucağına al
Aşko bilemedim ki geç yumurtlamış olabilir misin acabaNegatif aşkım ya umudumu kesmeliyim galiba
Hatırlarsan benim yumurtam adetime 5 gün kala çatladığı için neredeyse 20 gün ileri atmıştı adet tarihimi. Vücudumuzda herşey olabilirNegatif aşkım ya umudumu kesmeliyim galiba
Doktor başka yazdı canım combinol ve şeker ilacı yazdı hormonlar düzelsin diye onu kullanıyorum şimdiMemnun musun canım
Doktorum yazdı canım pcos var bendeİnisitol doktor mh önerdi kendiniz ni aldınız acaba
Pcos olmayan kullanabilir mi acabaDoktorum yazdı canım pcos var bende
Bilmiyorum canım ama faydası olur bence zararı olmaz bi sor doktorunaPcos olmayan kullanabilir mi acaba
Vala bilmiyorum kuzum reglide olmadım bekleyeceğim artık ya kırmızı kart yerim yada bebisHatırlarsan benim yumurtam adetime 5 gün kala çatladığı için neredeyse 20 gün ileri atmıştı adet tarihimi. Vücudumuzda herşey olabilir
Kuzum senin ki gecikmenin kaçıncı günü pizitife dönmüştü unuttum yaHatırlarsan benim yumurtam adetime 5 gün kala çatladığı için neredeyse 20 gün ileri atmıştı adet tarihimi. Vücudumuzda herşey olabilir
Benimde gecikmenin 5. Gününe girdim çok stresliyim yaa neden böyle oluyoKuzum senin ki gecikmenin kaçıncı günü pizitife dönmüştü unuttum ya
Ne zaman tets yaptın en son canımBenimde gecikmenin 5. Gününe girdim çok stresliyim yaa neden böyle oluyo
Hamile misinBenimde gecikmenin 5. Gününe girdim çok stresliyim yaa neden böyle oluyo
Dpo 16 da canım. 13de de negatifti 16da pozitifi gördümKuzum senin ki gecikmenin kaçıncı günü pizitife dönmüştü unuttum ya
Gerçekten belirsizlik insanı yoruyoorrVala bilmiyorum kuzum reglide olmadım bekleyeceğim artık ya kırmızı kart yerim yada bebis
Benimde bugün takvime göre yumurtladan sonra 16. Gün kuzum aşkım gelmezse yarın yine bir test yaparım sonrada kan testine giderim geciktikce sıkıntı oluyor ya regli günlerim oynuyorDpo 16 da canım. 13de de negatifti 16da pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?