Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Dönemlerimiz aynı ben de bugün olmayı bekliyodum en geç yarına olmam lazım ama adet belirtilerim var kasıklarım sırtım ve sağ bacağım fena ağrıyor muhtemelen yarın sabaha gelecek
Belki ikimizinkide gelmeyecek canim

ben normalde hiç pms'de bel bacak sızlaması yaşamazdım pcosta var tabi yumurtladım mı noldu anlamadım bu ay. dpo16da yani tam bat günümde testimi pozitif gördüm belki size de umut olur

Belki ikimizinkide gelmeyecek canim
Keşke öyle olsa ama geleceğini biliyorum 11 aydır aynı senaryo.. Bir an evvel gelsin önümüzdeki ay tüp bebek başlayacağız gelmesini bekliyorum her zamankinin aksine. Aslında bu ay başlayacaktım ama grip olduk eşimle ve ilaç kullandık yumurta kalitesi vs düşmüştür diye önümüzdeki aya erteledik

Merhaba kullanmaya devam etttiniz mi ben de pcos yok ama kullansam mı diyorum
Bende de pcos yok esimde sperm sorunu var o kendi ilaçlarini kullandi bende kaliteli yumurta icin bi kutu kullandim kan verdim birkac gün önce betam 24 cikti sanirim hamileyim bi yan etkisi falan yok sizde kullanabilirsiniz

Bende de pcos yok esimde sperm sorunu var o kendi ilaçlarini kullandi bende kaliteli yumurta icin bi kutu kullandim kan verdim birkac gün önce betam 24 cikti sanirim hamileyim bi yan etkisi falan yok sizde kullanabilirsiniz
Aa çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın

Nasıl kullandınız takviyenin görselini atabilir misiniz size zahmet

Aa çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın
Teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip etsin beta değerim biraz düşük aslinda jnşallah artar çok tedirginim bide bi kimyasalım var insan korkuyo ister istemez

ben normalde hiç pms'de bel bacak sızlaması yaşamazdım pcosta var tabi yumurtladım mı noldu anlamadım bu ay. dpo16da yani tam bat günümde testimi pozitif gördüm belki size de umut olur
Teşekkür ederim canım inşallah bende aynı olurum inşallah rabbim sagsalim kucağına almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…