Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Benimde bugün takvime göre yumurtladan sonra 16. Gün kuzum aşkım gelmezse yarın yine bir test yaparım sonrada kan testine giderim geciktikce sıkıntı oluyor ya regli günlerim oynuyor
Öyle bitanem hatta bi randevu alıp direkt doktora mı gitsen diyecem ama yurt dışındaydın orda da pek kolay değil sanırım böyle randevudur doktordur falan dimi

Öyle bitanem hatta bi randevu alıp direkt doktora mı gitsen diyecem ama yurt dışındaydın orda da pek kolay değil sanırım böyle randevudur doktordur falan dimi
Aynen öyle maalesef çok zor randevu alınıyor deneyeceğim sansimi bende alabilmek için bakalım kuzum

Yaa kızçelerim iyi akşamlar, ilişkiden 3 4 gün sonra hafif kramlar hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı göbek altı ve kasıklarımda batma oluyor

Benimde karnıma adet sancıları giriyor sırtım falan çok ağrıyor ya 13 haftalığım normal mi değil mi anlamıyorum bir türlü
Normal canım karnın genişledikçe sancı ve batmalar ozelliklede bel ağrın çok olur leken felan olmadığı sürece korkma kuzum vücudun değişiyor o yuxden çok normal bu ağrıların

Yaa kızçelerim iyi akşamlar, ilişkiden 3 4 gün sonra hafif kramlar hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı göbek altı ve kasıklarımda batma oluyor
Canım benim her iliskiden sonra aynı ağrılarım oluyor hamilelikle alakası olduğunu düşünmüyorum ama tabiki bellide olmaz canım bilemiyorum her insan vücudu farklı sonuçta

Ne demek balım sende canımsın kız cinsiyet öğrenmeye ne zaman gideceksin çok merak ediyorum bebisimizi
Ayın 7si 10u gibi en geç giderim aşkım bende çok merak ediyorum bilimsel olarak bakınca yumurta çatlamadan önce ki ilişkiyle tuttuğu için kız olma ihtimali yüksekmiş erkek spermler hızlı olduğu için ölüyormuş. Kız spermler yavaş ilerlediği için canlı kalıyormuş araştırma sonucu böyle ne kadar doğruluk payı var bilemem tabi ki Rabbim bilir hayırla sağlıkla nasip etsin hiç fark etmez ama ben ısrarla erkek hissediyorum

Annenin içine doğar derler ama tabi belli olmaz hayırlısı olsunsunda sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama nedense bende senin hamile olduğunu öğrendiğimizden beri oğlanmış gibi geliyor

Annenin içine doğar derler ama tabi belli olmaz hayırlısı olsunsunda sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama nedense bende senin hamile olduğunu öğrendiğimizden beri oğlanmış gibi geliyor
Amin aşkım aminn aynen öylee ayy ciddi miain sende mi öyle hissediyorsun bakalım merakla bekliyorum

Amin güzelim amiin ama bugün itibariyle artık kız hissediyorum rüyamda gördüm doktor kız diyordu ismine kadar söyledim rüyamda
Aaa hadi ya bende oğlumda görmüştüm rüyamda bembeyaz oğlan çocuğu doguruyordum doğumu görmüştüm ve gerçekten de aynısı çıktı ama terside olabilir kuzum merakla bekliyorum haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…