Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Hahaha cidden biz seninle istisna oluruz heralde
Kız şimdi burda araştırdım da biraz awox 25 üzeri betayı algılar diyenler de var awox çok hassas 7yi bile algılıyor diyen de var iyice kafam çorba gibi oldu yaa. Eğer 25 üzerini algılıyorsaaa belkii bir ihtimal diyorum ama diğer türlüyse bu ayda gitti diyorum biz istisnaa olalımm lütfenn

Dilanın awoxda pozitif çıltı beta 20ydi canım bu tez burda çürümüş oldu

Benimde öyle ya karnım belim çok fenaa. İki bulaşık attım makineye belim kırıldı yinee. Sabaha adet sancısıyla adet olmuş bir şekilde uyanırım
Bende öyle düşünüyorum ama cumartesiye kadar sabretcem cünkü beta varsa cok az en azından yükselsinde gerçek pozitif bi test göreyim belkide ozamana kadar adet oluruz

Bende öyle düşünüyorum ama cumartesiye kadar sabretcem cünkü beta varsa cok az en azından yükselsinde gerçek pozitif bi test göreyim belkide ozamana kadar adet oluruz
Valla bu ay bana ne olduysa negatifleri görmeme rağmen adrt olacakmışım gibi hissetmiyorum arada öyle bir sancı giriyor taman diyorum oldum olacam yok. Sonra hafifliyor. Şuan yaşadıklarımı sayim bel ağrısı sol kasık ağrısı vajinal batma gibi bi ağırlık uykum var ve yemek yediğim in koku hala burnumda midem bulanıyor. Ayrıca bacaklarım çok ağrıyor ya negatif görüyorum ama anlamadığım birkaç gün önce gelen kahverengi leke neyin nesiydii. Çok da değil azıcıktı beyaz giymiş olmasam fark etmezdim bile

Bide göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor ama genel olarak göğüslerimde karıncalanma hissi var. Gerçekten adetse eğer artık sökülsün rahatlayayım istiyorum

Agam benlen eğleniiiiirr ya belki geç döllenme allah allaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…