- 30 Ocak 2016
- 338
- 46
- 98
- 30
Hee biz ölelim burda delirdin galiba sjsjshshHayatta yapmam en erken 16sına kadar beklerim adet olmazsam
Yok yok bişey olmaz aşkomHee biz ölelim burda delirdin galiba sjsjshsh
Canım o istisnalara gireceğimi düşünmüyorumnryyy in 2 gün önce negatif olup awoxta 2 gün sonra pozitif cikmisti oda var
Awox balımPozitifi görmeden önce yaptığınız test hangi markaydı
Awoxtu istePozitifi görmeden önce yaptığınız test hangi markaydı
Niye olmasınkiPozitifi görmeden önce yaptığınız test hangi markaydı
Hiç öyle düşünme lütfen , ben 5 gün awoxda negatif görüp 3 gün sonra bebetime da pozitifle öğrendimCanım o istisnalara gireceğimi düşünmüyorum
Ayy darısı bana da İnşallah yaaAwox balım
Ayy hadi İnşallah darısı bana da bende çok istiyoruummmAwoxtu iste
Bilmiyorum o çift çizgiyi hiç göremeyeckmişim gibi hissediyorum artıkNiye olmasınki
Rabbim gönlüne göre versin bebeğimAyy hadi İnşallah darısı bana da bende çok istiyoruummm
Kan verdin mi canım pozitifi görünce değerin kaç çıktıHiç öyle düşünme lütfen , ben 5 gün awoxda negatif görüp 3 gün sonra bebetime da pozitifle öğrendim
Ama bu benim rol çalma lütfen sjshhshshshshshBilmiyorum o çift çizgiyi hiç göremeyeckmişim gibi hissediyorum artık
İnşallah hayatım yaa Allah razı olsun gerçekten artık cesaret edip bir dahaki testimde çift çizgi göreyim kanda da netleşsin istiyorum 19u ilk evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bebiş sürprizi yapayım istiyorumRabbim gönlüne göre versin bebeğimsabah inşallah olmazda güzel haberlerle başlarız güne
Hepimiz görelim İnşallah hepimizz hamiş olalıımmAma bu benim rol çalma lütfen sjshhshshshshsh
32ydi şu an kahve bir leke geldi hastaneye gideceğim kimyasal bile olabilir pıhtı yokKan verdin mi canım pozitifi görünce değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?