Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

32ydi şu an kahve bir leke geldi hastaneye gideceğim kimyasal bile olabilir pıhtı yok
Adet kanaması gibi kan olmadığı sürece korkma kuzum bende yaşadım her seferinde geliyodu hatta düşük riskim vardı ger gelmesinden korkup hastaneye koşuyorum doktor adet gibi yoğun gelmediği sürece korkma demisti

Kızlar benim de hsg cekılecegm ay geldi mucizem 12 agustos için özel bir hastaneden hsg günü alacaktım. Ablam orada calıısıyor. Hep dedm mı 12 agustos ta orada ol ayrılma :) ve dun 12 agustosta kese +yolc sac gördük. 15aydır deniyordum 1 kızım var eşimin spermleri cok guzeldi benım yumurtlama kalitem de öyle. 1 kez bakılmıstı ve gayet normaldi. Çevremde inositol kullandığı GB hamile kalan arkadaşlarım oldugu için eşime dedim ne kaybederiz ki. 4 temmuz başladım normalde 14. Gun yumurtalardım. Ve 17. Gun yumırtladm muhtemelen güzel gelişti büyüdü. Vee hamile kaldım 29 temmuzda dpo 9da öğrendim. çok şükür rabbim nasip etti inositol u aracı kıldı diyorum. Kulağınıza küpe olsun

Kafam o kadar karışık kii acaba 20 hcg mi algılıyor awox Dilan öğrendiğinde 20ydi değeri. 2 gün önce kaçtı da algılamadı off kafamda deli sorularr
Dilan ilk duratestle öğrenmiş bizim diğer posta görseli atmıştı gidip bizdeki o testi alsak o daha hassas demekki

Canım hiç korkutma kendini yerleşme kanamasıdır İnşallah kiminde sonrasında oluyor kan gelmediği sürece korkma lütfen sakin ol dualarımız seninle
Kan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım ya

Kan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım ya
Gitsende hiç bisey yapmiyolar biraz dinlen bugün ağır iş vs yaptıysan yada çok ayak üstü durup yorulduysan eger baktin Allah korusun arttı o zaman git ilaç veriyorlar

Adetime 4 gün kala beta 27 gösterdi acildeki doktor yüksek ihtimal gebelik var ama daha çok başında demişti. 8 geçmişti ki adetim normale oranla daha ağrılı ve yoğun bir şekilde adet oldum. Kadın doğuma gidince de kimsayal gebelik demişti.. inşallah sizden uzak olsun Rabbim gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…