- 1 Ocak 2025
- 1.021
- 276
- 38
- 27
Kafam o kadar karışık kii acaba 20 hcg mi algılıyor awox Dilan öğrendiğinde 20ydi değeri. 2 gün önce kaçtı da algılamadı off kafamda deli sorularrDilan da awoxla 2 gün önce negatif görüp 2 gün sonra pozitif gördü
Canım hiç korkutma kendini yerleşme kanamasıdır İnşallah kiminde sonrasında oluyor kan gelmediği sürece korkma lütfen sakin ol dualarımız seninle32ydi şu an kahve bir leke geldi hastaneye gideceğim kimyasal bile olabilir pıhtı yok
Ayıptır sorması kuzum ilişkiden sonramı geldi32ydi şu an kahve bir leke geldi hastaneye gideceğim kimyasal bile olabilir pıhtı yok
Adet kanaması gibi kan olmadığı sürece korkma kuzum bende yaşadım her seferinde geliyodu hatta düşük riskim vardı ger gelmesinden korkup hastaneye koşuyorum doktor adet gibi yoğun gelmediği sürece korkma demisti32ydi şu an kahve bir leke geldi hastaneye gideceğim kimyasal bile olabilir pıhtı yok
HayırAyıptır sorması kuzum ilişkiden sonramı geldi
Dilan ilk duratestle öğrenmiş bizim diğer posta görseli atmıştı gidip bizdeki o testi alsak o daha hassas demekkiKafam o kadar karışık kii acaba 20 hcg mi algılıyor awox Dilan öğrendiğinde 20ydi değeri. 2 gün önce kaçtı da algılamadı off kafamda deli sorularr
Adet kanaması gibi kan olmadığı sürece korkma kuzum bende yaşadım her seferinde geliyodu hatta düşük riskim vardı ger gelmesinden korkup hastaneye koşuyorum doktor adet gibi yoğun gelmediği sürece korkma demisti
Kan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım yaCanım hiç korkutma kendini yerleşme kanamasıdır İnşallah kiminde sonrasında oluyor kan gelmediği sürece korkma lütfen sakin ol dualarımız seninle
Benden geçti agam sjshshshHepimiz görelim İnşallah hepimizz hamiş olalıımm
Onda bide çizgi daha belirgindi niye bilmiyorumDilan ilk duratestle öğrenmiş bizim diğer posta görseli atmıştı gidip bizdeki o testi alsak o daha hassas demekki
Gitsende hiç bisey yapmiyolar biraz dinlen bugün ağır iş vs yaptıysan yada çok ayak üstü durup yorulduysan eger baktin Allah korusun arttı o zaman git ilaç veriyorlarKan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım ya
Aynen işte o daha hassas demekkiOnda bide çizgi daha belirgindi niye bilmiyorum
Ya aşkım bi dur hemen neden modunu düşürdün. İçine sinmiyosa zaten hiç bekleme hastaneye git ama evham yapma nolurKan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım ya
Korkma stres etkiler bak ben normal olduğunu düşünüyorum İnşallah öyledir güzel şeyler düşün sağlıkla kavuşcaksınız İnşallahKan yok pıhtı yok çok korkuyorum Ceren Allah alan Allah ne yapayım ya
Gerçekten agam benlen eğleniirr yaaBenden geçti agam sjshshsh
Ayy burda hiç duymadım görmedim ki o testten yaaDilan ilk duratestle öğrenmiş bizim diğer posta görseli atmıştı gidip bizdeki o testi alsak o daha hassas demekki
Awoxun hassaslığına olan güvenip gittiköe azalıyır umudum artıyor yapmayıınn sjsjsjsOnda bide çizgi daha belirgindi niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?