Merhaba benimde reglime 3 gün kaldı fakat bugün vajinamda batma ve alt karında ağrı var bunlar regl de olabilir ama beni şüpheye düşüren belirti 2 3 gün önce leklenme yaşadım ondan sonra göğüs hassasiyeti başladı bazen sızlama geliyor normalde regle yakın göğüs hassasiyeti azalırdi ama umudum yok çünkü adet öncesi de leklenmem olur hep tek fark şuan göğüs hassasiyeti sizce regl mi geliyor gebelik mi 12 sinde doktora gitmiştim herşey yolunda demisti rahim kalinligim vsAyy evet öyle oluyi inşallah ondandir
Aminn canım tez vakitte seninde haberini alırız
Yani rahim kalınsa gebelik var mı demek ki yolunda dediMerhaba benimde reglime 3 gün kaldı fakat bugün vajinamda batma ve alt karında ağrı var bunlar regl de olabilir ama beni şüpheye düşüren belirti 2 3 gün önce leklenme yaşadım ondan sonra göğüs hassasiyeti başladı bazen sızlama geliyor normalde regle yakın göğüs hassasiyeti azalırdi ama umudum yok çünkü adet öncesi de leklenmem olur hep tek fark şuan göğüs hassasiyeti sizce regl mi geliyor gebelik mi 12 sinde doktora gitmiştim herşey yolunda demisti rahim kalinligim vs
Ben de geçen ay çatlamayan yumurtadan kist vardı ve reglime 10 12 gün varken daha ağrı çekmeye başladım onun için kontorle gitmiştim öyle söyledi gebelik için gitmemiştim çünkü adetim daha 6 gün vardı gittiğimdeYani rahim kalınsa gebelik var mı demek ki yolunda dedi
Kistim için de atılmış yeni kist de yok yani ağrıya sebep olacak bişi gözükmüyor rahim kalinligi vs normal dedi bu şekildeBen de geçen ay çatlamayan yumurtadan kist vardı ve reglime 10 12 gün varken daha ağrı çekmeye başladım onun için kontorle gitmiştim öyle söyledi gebelik için gitmemiştim çünkü adetim daha 6 gün vardı gittiğimde
Bende erken öğrenmiştim ilk gebelik de regl de olabilirsin belli olmaz demişti 4 haftalik diye. 6 . Haftada kalp atışı duymuştuk. Sizin gecikme var mi bt hcg bakti mi geciktiyse bakmıştır diye dusunuyorumMerhaba benimde reglime 3 gün kaldı fakat bugün vajinamda batma ve alt karında ağrı var bunlar regl de olabilir ama beni şüpheye düşüren belirti 2 3 gün önce leklenme yaşadım ondan sonra göğüs hassasiyeti başladı bazen sızlama geliyor normalde regle yakın göğüs hassasiyeti azalırdi ama umudum yok çünkü adet öncesi de leklenmem olur hep tek fark şuan göğüs hassasiyeti sizce regl mi geliyor gebelik mi 12 sinde doktora gitmiştim herşey yolunda demisti rahim kalinligim vs.
Yok aşkım bakmadi reglime 6 gün vardı zaten bende baktırmak istemedim ondan gecikme bekliyorum şuan varsa eğer 3 günüm kaldı pazartesi olmam lazım kafam çok karışık umutlanmadan bekliyorum her ay aynı şey oluyorBende erken öğrenmiştim ilk gebelik de regl de olabilirsin belli olmaz demişti 4 haftalik diye. 6 . Haftada kalp atışı duymuştuk. Sizin gecikme var mi bt hcg bakti mi geciktiyse bakmıştır diye dusunuyorum
Ben zaten kist kontrolune gitmiştimYok aşkım bakmadi reglime 6 gün vardı zaten bende baktırmak istemedim ondan gecikme bekliyorum şuan varsa eğer 3 günüm kaldı pazartesi olmam lazım kafam çok karışık umutlanmadan bekliyorum her ay aynı şey oluyor
Himmm anladim degerlendirdiyseniz bekleyin umarım olurYok aşkım bakmadi reglime 6 gün vardı zaten bende baktırmak istemedim ondan gecikme bekliyorum şuan varsa eğer 3 günüm kaldı pazartesi olmam lazım kafam çok karışık umutlanmadan bekliyorum her ay aynı şey oluyor
Biz çocuk için değil de isteğimiz üzerine hergun birliktelik yaşıyoruz korunmuyoruz o yüzden her ay şüphem oluyorHimmm anladim degerlendirdiyseniz bekleyin umarım olur
Haklısınİnşallah dönmez ama yine de üzülmeinsanın elinde değil ama vardır bir hayr
Regle ne kadar kala olmuştuOğlumda olmuştu 2 gün ve çok çok az oldu ve bu seferde ayın 11inde 1 damla açık kahverengi leke geldi başka gelen giden olmadı ama testlerde negatif anlamadim
12 gün sonra canımBu testlerde iliskiden kac gun gecince sonuc net olarak cikar
Belirtiler de o zaman mi başlar12 gün sonra canım
Geldi mi devamı canım naptınHaklısın
Regle ne kadar kala olmuştu
BirGeldi mi devamı canım napt
Biraz daha geldi ama ağrı sancı yok sol kasığıö batıyor aradaGeldi mi devamı canım naptın
Ee İnşallah yerleşme kanamasıdırBi
Bir
Biraz daha geldi ama ağrı sancı yok sol kasığıö batıyor arada
İnşallahEe İnşallah yerleşme kanamasıdır
Valla canım iyiyim bi sıkıntım yok arada kasık ağrım oluyor. Geçmeyen bel ağrım ve akıntım var. Regl olmadım sabaha bakalım neyle karşılaşırım onun sıkıntısı var içimde uyku da tutmuyorA adenim0011 sen ne durumdasın bacım
Haberdar et mutlakaİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?