Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bu testlerde iliskiden kac gun gecince sonuc net olarak cikar

Ayy evet öyle oluyi inşallah ondandir
Merhaba benimde reglime 3 gün kaldı fakat bugün vajinamda batma ve alt karında ağrı var bunlar regl de olabilir ama beni şüpheye düşüren belirti 2 3 gün önce leklenme yaşadım ondan sonra göğüs hassasiyeti başladı bazen sızlama geliyor normalde regle yakın göğüs hassasiyeti azalırdi ama umudum yok çünkü adet öncesi de leklenmem olur hep tek fark şuan göğüs hassasiyeti sizce regl mi geliyor gebelik mi 12 sinde doktora gitmiştim herşey yolunda demisti rahim kalinligim vs

Aminn canım tez vakitte seninde haberini alırız

Yani rahim kalınsa gebelik var mı demek ki yolunda dedi

Yani rahim kalınsa gebelik var mı demek ki yolunda dedi
Ben de geçen ay çatlamayan yumurtadan kist vardı ve reglime 10 12 gün varken daha ağrı çekmeye başladım onun için kontorle gitmiştim öyle söyledi gebelik için gitmemiştim çünkü adetim daha 6 gün vardı gittiğimde

Kistim için de atılmış yeni kist de yok yani ağrıya sebep olacak bişi gözükmüyor rahim kalinligi vs normal dedi bu şekilde

Bende erken öğrenmiştim ilk gebelik de regl de olabilirsin belli olmaz demişti 4 haftalik diye. 6 . Haftada kalp atışı duymuştuk. Sizin gecikme var mi bt hcg bakti mi geciktiyse bakmıştır diye dusunuyorum

Bende erken öğrenmiştim ilk gebelik de regl de olabilirsin belli olmaz demişti 4 haftalik diye. 6 . Haftada kalp atışı duymuştuk. Sizin gecikme var mi bt hcg bakti mi geciktiyse bakmıştır diye dusunuyorum
Yok aşkım bakmadi reglime 6 gün vardı zaten bende baktırmak istemedim ondan gecikme bekliyorum şuan varsa eğer 3 günüm kaldı pazartesi olmam lazım kafam çok karışık umutlanmadan bekliyorum her ay aynı şey oluyor

Ben zaten kist kontrolune gitmiştim

Himmm anladim degerlendirdiyseniz bekleyin umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…