- 30 Ocak 2016
- 415
- 60
- 98
- 30
Ohh oh iyi iyi hayırlı haberler alacağız inşallahValla canım iyiyim bi sıkıntım yok arada kasık ağrım oluyor. Geçmeyen bel ağrım ve akıntım var. Regl olmadım sabaha bakalım neyle karşılaşırım onun sıkıntısı var içimde uyku da tutmuyor
Canım inan ki o çift çizgiyi görme ihtimali o kadar uzak geliyor ki bana. Olan umudum heyecanım da kırılır diye çok korkuyorumOhh oh iyi iyi hayırlı haberler alacağız inşallah
11infe leke gelmişti dün kan vermiştim awoxta çizgi görünce kan sonucum negatif malesefHaberdar et mutlaka
canım naptın yaptın mıCanım inan ki o çift çizgiyi görme ihtimali o kadar uzak geliyor ki bana. Olan umudum heyecanım da kırılır diye çok korkuyorum
Hamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişşcanım naptın yaptın mı
Yaaaa kuzummm gözün aydin hayırlı olsunHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Ayyy benim de duygulanmammm allahımmm nasıl mutlu oldum maslalah size ya hayırla kucağına al sürecin çok kolay geçsin Nisan annesiHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Ayy teşekkür ederim ağlamaktan şuan öyle oturdupum yerde kaldım markası awox ve öyle silik bi çizgi değil baya pembe bi çizgi çıktı ama inanamıyorum halaaYaaaa kuzummm gözün aydin hayırlı olsun
Ayyy hemen kan ver awox bende yanılttı sende doğru çıkar umarimAyy teşekkür ederim ağlamaktan şuan öyle oturdupum yerde kaldım markası awox ve öyle silik bi çizgi değil baya pembe bi çizgi çıktı ama inanamıyorum halaa
Ayyyy canım çokkkk sevindimmmm hissediyordun zatennnnHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
O kadar korkarak yaptım kii o kadar uzaktı ki bana şu çift çizgiyi görmek negatif olucak diye bakmadan yaptım koydum 2 dk a sonra baktım ki bebişim ordaaAyyy benim de duygulanmammm allahımmm nasıl mutlu oldum maslalah size ya hayırla kucağına al sürecin çok kolay geçsin Nisan annesi
Biz sana demiştik demiii hemen git kan ver hemennnnO kadar korkarak yaptım kii o kadar uzaktı ki bana şu çift çizgiyi görmek negatif olucak diye bakmadan yaptım koydum 2 dk a sonra baktım ki bebişim ordaaAllah ım razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsiinn
Canımmm Allah razıı olsunnn çok teşekkür ederimmm yumurtlamamdan beri hissediyordum ama bi o kadar da korkuyordum kii ellerim titriyor yazamıyorum bileeAyyyy canım çokkkk sevindimmmm hissediyordun zatennnn
Bi sakinleşeyim hemen gidicemm kalkamıyorum yerimdennBiz sana demiştik demiii hemen git kan ver hemennnn
Ayy daha çok korktum şuan yaa yalancı olabilir mi diyosunnAyyy hemen kan ver awox bende yanılttı sende doğru çıkar umarim
O ikinci gelen kanama yerleşmeymiş demek kiiii bebeğin yerleşiyormuş işteeeCanımmm Allah razıı olsunnn çok teşekkür ederimmm yumurtlamamdan beri hissediyordum ama bi o kadar da korkuyordum kii ellerim titriyor yazamıyorum bilee
Hayır hayır olumsuz düşünme testi bi atsana bakalımAyy daha çok korktum şuan yaa yalancı olabilir mi diyosunn
Yaaaaaaa hepimiz dedik sana dimiiii hayirli olsunnnn canım benimHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Benim salı 2 tabe çarşamba 1 tane bunlar hep negatifti ama perşembe yaptığım anında pembe çıktı ama cuma yaptım negatiftiAyy daha çok korktum şuan yaa yalancı olabilir mi diyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?