Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayy güzeliimm, Allahh razıı olsunn çok çokk teşekkür ederimm. İçimde hep o hiss vardıı zatenn ama çok korkuyordumm. Kan testini görmeyene kadar da rahat edemem ama çokk mutluyumm sizde İnşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağınıza alın İnşallahh

Bu bende de var adete 11 gün var iliski uzerinden 10 gun gecti hamilelik olabilir mi ya 4 gündür bu akinti var

Yok aşkımm eşim evde kahvaltıya geliyor geri gidiyor sürpriz olsun istediğim için hastaneye gitmedim. Yetişemezdim eşime. O işe gitsin çıkacam bende evden
Kuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktan imkanın varsa çabuk sonuç çıkaran özel hastane yada klinik gibi biryerde yaptır

Bende seninle aynı durumdayım hafif lekelenme oluyor dünden beri daha adetime 5 gğn vardı. Kasıklarım çok ağrıyor galiba adet kanamasına dönüşecek gibi
Valla bnzer bisey bugun basima geldi sulu kahve akintim var reglime iki gun var sol kasigim bacagima kadar sancilaniyor anlamadim bisey

Bende seninle aynı durumdayım hafif lekelenme oluyor dünden beri daha adetime 5 gğn vardı. Kasıklarım çok ağrıyor galiba adet kanamasına dönüşecek gibi

Valla benimde kasiklarim agriyo batiyo ama anlamadim istahim bile yok sabahtan beri bisey istemedi cnm regl olsam cikolata icin ölürüm simdiye ama neyse bekliyelim bakalim ne olucak kaldi iki

Kiz bugün sağlık ocakları kapalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…