- 1 Ocak 2025
- 1.021
- 276
- 38
- 27
Bir saate gidecem İnşallah canımm. İnşallah öyledirrCanım pembe çıktıysa kesin kesin var sen en erken ne zaman gidebilirsen hemen hastaneye git
Amiinn Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin İnşallah güzelimmYaaaa çok sevindim çok şükürrrr Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah güzeliim İnşallahh yaaAranan kişi benimbende öyle cikicak diye sanada denk gelcek diye bisey yokki kuşum gecen gün sana ne dedim umutsuzluğa kapılma nurayyinda negatif çıkıp sonra pozitife dönmüştü niye olmasın demistim bakk çok sukur
Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum bebegimİnşallah güzeliim İnşallahh yaa
Amiiinn Amiinn Allah razı olsunn canımmmYaa çok sevindim senin adına Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kan verdin mi kuzumCanımsınızzz
Ayy güzeliimm, Allahh razıı olsunn çok çokk teşekkür ederimm. İçimde hep o hiss vardıı zatenn ama çok korkuyordumm. Kan testini görmeyene kadar da rahat edemem ama çokk mutluyumm sizde İnşallah sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağınıza alın İnşallahhCanımm benimm hamilelik zorlamaya başladığı için günlerdir buraya yazamadım ama hep takip ediyordum yazılanları özellikle senin için giriyordumben sana ne dedim bekle dedim gördün mü bak inan o kadar sevindim ki Rabbim musmutlu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrum benim
Allahh razı olsunn canımsınnGüzel haberlerini heyecanla bekliyorum bebegim
Yok aşkımm eşim evde kahvaltıya geliyor geri gidiyor sürpriz olsun istediğim için hastaneye gitmedim. Yetişemezdim eşime. O işe gitsin çıkacam bende evdenKan verdin mi kuzum
Bu bende de var adete 11 gün var iliski uzerinden 10 gun gecti hamilelik olabilir mi ya 4 gündür bu akinti varHa diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
Anladım canım bekliyorum haberiniYok aşkımm eşim evde kahvaltıya geliyor geri gidiyor sürpriz olsun istediğim için hastaneye gitmedim. Yetişemezdim eşime. O işe gitsin çıkacam bende evden
Daha çok varmış adetine biraz daha bekle zaten varsa hamilelik illa bir şekilde belli ediyor kendini canımBu bende de var adete 11 gün var iliski uzerinden 10 gun gecti hamilelik olabilir mi ya 4 gündür bu akinti var
Gözün aydın sağlıkla büyüsün ve kucagina al inşallahHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Ee İnşallah yerleşme kanamasıdır
Kuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktanYok aşkımm eşim evde kahvaltıya geliyor geri gidiyor sürpriz olsun istediğim için hastaneye gitmedim. Yetişemezdim eşime. O işe gitsin çıkacam bende evden
Valla bnzer bisey bugun basima geldi sulu kahve akintim var reglime iki gun var sol kasigim bacagima kadar sancilaniyor anlamadim bisey
Bende seninle aynı durumdayım hafif lekelenme oluyor dünden beri daha adetime 5 gğn vardı. Kasıklarım çok ağrıyor galiba adet kanamasına dönüşecek gibi
Kiz bugün sağlık ocakları kapalı yaKuzum sağlık ocağında bu saatte kan almazlar ama alıyorlarsada sağlık ocağında yaptırma geç çıkıyor çünkü çatlarız meraktanimkanın varsa çabuk sonuç çıkaran özel hastane yada klinik gibi biryerde yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?