Aklımdan çıkaramıyorum ya dün kanamayı ilk gördüğümde gitseydim belki bugün birsey olmayacaktı bilmiyorum of kendimi suçluyorum duydugumdan berliİnşallah bebeğim inşallahh sen gönlünü ferah tut
AyyyySilik çizgi çıkmış canım
Hayır oraya girersek hiç çıkmayız. Rabbim bugün nasip etmedi sadece. Tevekkül etAklımdan çıkaramıyorum ya dün kanamayı ilk gördüğümde gitseydim belki bugün birsey olmayacaktı bilmiyorum of kendimi suçluyorum duydugumdan berli
Canım çok geçmiş olsun kimyasal olmuş sanırımTeşekkür ederim kuzum evet inşallah birdahaki ay nasip olur
Tesekkur ederim Düşük olmuş canım gebe kalır.kalmaz düşmüş yani tamda anlamadım tabi doktoru tekrar daha sonra bi kan ver dedi gönderdilerCanım çok geçmiş olsun kimyasal olmuş sanırım
İnşallah pozitiftir canım insalalhhhAyyyyağlayacağım şimdi rabbim tamamına erdirsin inşallah gerçekten poztiftit
Hayır oraya girersek hiç çıkmayız. Rabbim bugün nasip etmedi sadece. Tevekkül etondan daha iyi bilemeyiz böylesi hayırlıydı
Allah kalbine ferahlık versin canım diğer ay büyük umutlar inşallahTesekkur ederim Düşük olmuş canım gebe kalır.kalmaz düşmüş yani tamda anlamadım tabi doktoru tekrar daha sonra bi kan ver dedi gönderdiler
Allah razı olsun kuzum insalahhhAllah kalbine ferahlık versin canım diğer ay büyük umutlar inşallah
Evet cnm bu regle doner bence yaDevam ediyor mu leke
Kan ver bence kesin çözümKızlar benim dünki lekelenmem o an oldu ve bitti Awox test sipariş ettim sizce bekliyim mi gelmesini yoksa regl günümde veya bir gün sonrasında gidip kan mı versem direk
bence direk kan var en kesin cozumKızlar benim dünki lekelenmem o an oldu ve bitti Awox test sipariş ettim sizce bekliyim mi gelmesini yoksa regl günümde veya bir gün sonrasında gidip kan mı versem direk
Ayy yaa çok üzüldümm yemin ederimmDaha yeni geldim eve maalesef orada test yaptılar negatif çıktı düşük yapmışım öyle dediler moralim çok bozuk
Aşkım kanda nasıl negatif çıktı ki o zamannYa kızlar aklıma birsey takıldı benim bugün Alttan ulturasyonla baktılar görüntüde kese var ama doktor birsey demedi aklım çok karışık ya fotoda kese var ölçümü var anladım hicbirsey
Kanda değil kuzum idrar testi yaptılar sadece ve kan testi verdim dediler oda burada hastanede kan testi yapmıyorlar laboratuvara gidiyorsun orada yapıyorlar yarın gideceğim orayaAşkım kanda nasıl negatif çıktı ki o zamann
İnşallah canım benim bugün akşama kadar hastanede hastane gezdim ilk gittiğim hastaneden başka hastaneye sevk ettiler naska bölgeye oraya git oradan oraya uğraştım ama maalesef kötü sonuç aldimAyy yaa çok üzüldümm yemin ederimmsağlık olsun meleğim ya hayırlısı böyledir. Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin İnşallah önümüzde ki ay
Çok güvenme o zaman o ne saçma iş öyleKanda değil kuzum idrar testi yaptılar sadece ve kan testi verdim dediler oda burada hastanede kan testi yapmıyorlar laboratuvara gidiyorsun orada yapıyorlar yarın gideceğim oraya
Banada çok saçma geldi ama bilmiyorum Alttan ultrasyonla baktıktan sonra yoğun bir kanamam oldu şimdi yine lavobaya girdikçe peçeteye geliyor İnşallah yanlış görmüşlerdir ve bebeğim benimledir kabullenmek istemiyorumÇok güvenme o zaman o ne saçma iş öyle
Kan ver bence kesin çözüm
Haklısınız canım öyle yapayım test yetişmezse direk kana giderimbence direk kan var en kesin cozum
Yaa gerçekten çok saçmaa doğru düzgün bir yer olsaydı belki kanama durdurulur ilaç verilirdi gerçekten çok üzüldümm İnşallahh bebeğin seninledir sen uzan hep kalkmaaBanada çok saçma geldi ama bilmiyorum Alttan ultrasyonla baktıktan sonra yoğun bir kanamam oldu şimdi yine lavobaya girdikçe peçeteye geliyor İnşallah yanlış görmüşlerdir ve bebeğim benimledir kabullenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?