Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Silik çizgi çıkmış canım
Ayyyy ağlayacağım şimdi rabbim tamamına erdirsin inşallah gerçekten poztiftit
Aklımdan çıkaramıyorum ya dün kanamayı ilk gördüğümde gitseydim belki bugün birsey olmayacaktı bilmiyorum of kendimi suçluyorum duydugumdan berli
Hayır oraya girersek hiç çıkmayız. Rabbim bugün nasip etmedi sadece. Tevekkül et ondan daha iyi bilemeyiz böylesi hayırlıydı

İnşallah pozitiftir canım insalalhhh
Hayırlısı canım toparlayacagim kendimi inşallah doktor bir kere daha kan ver dedi yarın onuda halledeyim kendimi topalayip diğer ay için dua edeceğim inşallah

Kızlar benim dünki lekelenmem o an oldu ve bitti Awox test sipariş ettim sizce bekliyim mi gelmesini yoksa regl günümde veya bir gün sonrasında gidip kan mı versem direk

Ya kızlar aklıma birsey takıldı benim bugün Alttan ulturasyonla baktılar görüntüde kese var ama doktor birsey demedi aklım çok karışık ya fotoda kese var ölçümü var anladım hicbirsey

Daha yeni geldim eve maalesef orada test yaptılar negatif çıktı düşük yapmışım öyle dediler moralim çok bozuk
Ayy yaa çok üzüldümm yemin ederimm sağlık olsun meleğim ya hayırlısı böyledir. Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin İnşallah önümüzde ki ay

Ya kızlar aklıma birsey takıldı benim bugün Alttan ulturasyonla baktılar görüntüde kese var ama doktor birsey demedi aklım çok karışık ya fotoda kese var ölçümü var anladım hicbirsey
Aşkım kanda nasıl negatif çıktı ki o zamann

Aşkım kanda nasıl negatif çıktı ki o zamann
Kanda değil kuzum idrar testi yaptılar sadece ve kan testi verdim dediler oda burada hastanede kan testi yapmıyorlar laboratuvara gidiyorsun orada yapıyorlar yarın gideceğim oraya

Ayy yaa çok üzüldümm yemin ederimm sağlık olsun meleğim ya hayırlısı böyledir. Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin İnşallah önümüzde ki ay
İnşallah canım benim bugün akşama kadar hastanede hastane gezdim ilk gittiğim hastaneden başka hastaneye sevk ettiler naska bölgeye oraya git oradan oraya uğraştım ama maalesef kötü sonuç aldim

Çok güvenme o zaman o ne saçma iş öyle
Banada çok saçma geldi ama bilmiyorum Alttan ultrasyonla baktıktan sonra yoğun bir kanamam oldu şimdi yine lavobaya girdikçe peçeteye geliyor İnşallah yanlış görmüşlerdir ve bebeğim benimledir kabullenmek istemiyorum

Yaa gerçekten çok saçmaa doğru düzgün bir yer olsaydı belki kanama durdurulur ilaç verilirdi gerçekten çok üzüldümm İnşallahh bebeğin seninledir sen uzan hep kalkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…