Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar az önce yaptım. Bi kontrol eder misiniz sizde regle 2-3 günüm kaldı. Ben sanki bi yerimden silik çizgi görüyorum baya silik ama

Eklentiler

• IMG_8267.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 6
herkese merhaba. öncelikle bebiş haberi alan varsa herkesi tebrik ediyorum, almayan varsa da inşallah en yakın zamanda alır benim size danışmam gereken bir şey var ve direk özet geçeceğim. regl döngümün 12. günü yani 1 ağustos'ta pik gördüm ve önceki-sonraki günü değerlendirildi. sonrasında da göğüslerde şişlik, mavi damarlarda belirginleşme, vücut ısımda artış, hafif kasık ağrıları, halsizlik, uyku hali, akıntım başladı ve hepsi hala devam ediyor, takvime göre reglim yarın başlayacak ama döngülerim dengesiz olduğu için emin değilim. fakat yumurtlamadan 14 gün sonra, en geç 16 gün regl olmam gerekiyorsa bugün regl olmam gerekiyordu ve hala olmadım. 2 gündür çok az kahverengi akıntım oluyor ama 2 kere oldu ve kesildi. 3-4 gündür de bel ağrım yokluyor ama sonrasında geçiyor. normalde regl olacağım gün bel ağrım olurdu, lekelenmeden hemen sonra kanama başlardı ama olmadı. sizce gebelik ihtimali var mıdır ve bu yerleşme kanaması olabilir mi? test yaptım ama ilk idrarla değil. lütfen bana yardımcı olun çünkü belirsizlik beni mahvediyor. ilk test awox ama ilk idrarla değil, ikinci de ovü testim ama onda da sıvı alımına pek dikkat etmedim.

Eklentiler

• IMG_3527.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_3516.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_3519.webp
    260,7 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…