- 30 Ocak 2016
- 428
- 62
- 98
- 30
Direkt kan ver canım ama onuda bat günü ver öncesinde verme kafanı karıştırmasınKızlar benim dünki lekelenmem o an oldu ve bitti Awox test sipariş ettim sizce bekliyim mi gelmesini yoksa regl günümde veya bir gün sonrasında gidip kan mı versem direk
Tamam canım teşekkür ederimDirekt kan ver canım ama onuda bat günü ver öncesinde verme kafanı karıştırmasın
Öyle yapıyorum canım inşallah inşallah sağol kuzum güzel duaların için sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor hamilelikYaa gerçekten çok saçmaa doğru düzgün bir yer olsaydı belki kanama durdurulur ilaç verilirdi gerçekten çok üzüldümm İnşallahh bebeğin seninledir sen uzan hep kalkmaa
Ay maşallah canım gözün aydın hayırla kolaylıkla kucağına al sen de inşallahBacılarım predictor early
Ne demek canım benim Rabbim yüzünü güldürsünÖyle yapıyorum canım inşallah inşallah sağol kuzum güzel duaların için sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor hamilelik
Çok şüküürrr bebeğin burdayım diyor aşkımmBacılarım predictor early
Canım sakin ol önce stres yapma İnşallah devamı gelmeyecek dualarımız sizinle. Nasılsın nasıl oldun?Kızlar 2 saat önce pembe lekelenme yaşadım. Lütfen dua edin devamı gelmesin bebeğim benimle olsun. Çok moralim bozuldu. 2 sene öncesinde de düşük yapmıştım. Onda da pembe ile başlamıştı ama sürekli devamı geliyordu. Bu safer sadece peçeteye geldi bir kere. 2 saattirde yok. Görenler dua etsin benim için lütfen
Çook şükğr rabbime bide reglim gecikirse oldu bu işÇok şüküürrr bebeğin burdayım diyor aşkımm
Çok şükür rabbimeAy maşallah canım gözün aydın hayırla kolaylıkla kucağına al sen de inşallah
Canım çok sevindim ayyyy resmen topiğe gelen herkes hamile çıktı kızzzzzzz Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin valla çok sevindimmmm canım benimmmm maşallahÇook şükğr rabbime bide reglim gecikirse oldu bu işbak bunuda sabah 7:34 de yaptım
Bi reglim geçsib hayırlısıyla perşembe falan kan vereceğim inşallahCanım çok sevindim ayyyy resmen topiğe gelen herkes hamile çıktı kızzzzzzz Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin valla çok sevindimmmm canım benimmmm maşallah
Hayırlı olsun şimdidenBi reglim geçsib hayırlısıyla perşembe falan kan vereceğim inşallah
Onlar kaset teste yaptıysa belki o yüzden çıkmamıştır ama kese göründüyse betanın bayağı yükselmiş de olması lazım. Bence hiçbir şey yapmadan bekleyin kendinizi yormayınBanada çok saçma geldi ama bilmiyorum Alttan ultrasyonla baktıktan sonra yoğun bir kanamam oldu şimdi yine lavobaya girdikçe peçeteye geliyor İnşallah yanlış görmüşlerdir ve bebeğim benimledir kabullenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?