Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Şimdi yaptım ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• FCF20186-9CC5-4566-BEC2-DC16BABE056B.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar benim dünki lekelenmem o an oldu ve bitti Awox test sipariş ettim sizce bekliyim mi gelmesini yoksa regl günümde veya bir gün sonrasında gidip kan mı versem direk
Direkt kan ver canım ama onuda bat günü ver öncesinde verme kafanı karıştırmasın

Yaa gerçekten çok saçmaa doğru düzgün bir yer olsaydı belki kanama durdurulur ilaç verilirdi gerçekten çok üzüldümm İnşallahh bebeğin seninledir sen uzan hep kalkmaa
Öyle yapıyorum canım inşallah inşallah sağol kuzum güzel duaların için sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor hamilelik

Kızlar 2 saat önce pembe lekelenme yaşadım. Lütfen dua edin devamı gelmesin bebeğim benimle olsun. Çok moralim bozuldu. 2 sene öncesinde de düşük yapmıştım. Onda da pembe ile başlamıştı ama sürekli devamı geliyordu. Bu safer sadece peçeteye geldi bir kere. 2 saattirde yok. Görenler dua etsin benim için lütfen

Öyle yapıyorum canım inşallah inşallah sağol kuzum güzel duaların için sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor hamilelik
Ne demek canım benim Rabbim yüzünü güldürsün belirtiler artmaya devam ediyor bugün de kan verecem canım İnşallah güzelce artmıştır dua edin bana da

Canım sakin ol önce stres yapma İnşallah devamı gelmeyecek dualarımız sizinle. Nasılsın nasıl oldun?

Onlar kaset teste yaptıysa belki o yüzden çıkmamıştır ama kese göründüyse betanın bayağı yükselmiş de olması lazım. Bence hiçbir şey yapmadan bekleyin kendinizi yormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…