Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ne demek canım benim Rabbim yüzünü güldürsün belirtiler artmaya devam ediyor bugün de kan verecem canım İnşallah güzelce artmıştır dua edin bana da
İnşallah kuzum güzel bir şekilde artış göstermiştir insallah sağlıkla gelsin bebişin

Benimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydi

Onlar kaset teste yaptıysa belki o yüzden çıkmamıştır ama kese göründüyse betanın bayağı yükselmiş de olması lazım. Bence hiçbir şey yapmadan bekleyin kendinizi yormayın
Neyde yaptıklarını görmedim ama belkide zaten kan vermemi de istediler yarın kan vereceğim inşallah güzel bir sonuç alırım bu sefer

İnşallah birsey olmamıştır canım ne durumdasın hemen hastaneye git lütfen benimde öyle oldu gitmedim devam etti ertesi gün gittim ve idrar testi yaptılar negatif çıktı düşmüş dediler inşallah senin bebeğine birsey olmamıştır insallahhh seninledir canim

Neyde yaptıklarını görmedim ama belkide zaten kan vermemi de istediler yarın kan vereceğim inşallah güzel bir sonuç alırım bu sefer
Benimde bugün bat günü reglim hala başlamadı ama lekelenmeler devam ediyor arada yine regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum sizce yarın test yapsam çıkar mı

Benimde bugün bat günü reglim hala başlamadı ama lekelenmeler devam ediyor arada yine regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum sizce yarın test yapsam çıkar mı
Yarına cogalmazsa lekeniz bi deneyin ilk idrarla 1 gün geçince çıkabiliyor erken gebelik testinde ama çıkmazsa da adet olmazsanız yine tekrarla çünkü bazende geç döllenme olabiliyor

Yarına cogalmazsa lekeniz bi deneyin ilk idrarla 1 gün geçince çıkabiliyor erken gebelik testinde ama çıkmazsa da adet olmazsanız yine tekrarla çünkü bazende geç döllenme olabiliyor
Bende öyle düşündüm canım en azından bı deneyip bakalım adet öncesi leklenme yaşardım ama gününde sökülürdü ilk defa böyle oldu anlamadım cidden

İnşallah canım ama olmayadabilir regl olmuşum gibi hissediyorum hep belki sökülür de hiç emin olamıyorum geçen ay kistten dolayı ilaçla 40.gun adet olmuştum acaba o mu etkiledi bugün döngunun 32.gunundeyim haziran ayında da erken 27.gunde oldum noluyor anlamadım canım
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir

Ama en son salı günü gittim kontole doktorum herseyin normal kistin atılmış yeni kist yok dedi rahim kalinligi vs de iyi dedi bı sorun yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…