İnşallah kuzum güzel bir şekilde artış göstermiştir insallah sağlıkla gelsin bebişinNe demek canım benim Rabbim yüzünü güldürsünbelirtiler artmaya devam ediyor bugün de kan verecem canım İnşallah güzelce artmıştır dua edin bana da
Benimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydiMerhaba, acaba lekelenmeniz nasıldı? Benim de geçen hafta salı günü açık pembe kanamam oldu pedime bir miktar. Sonra devam etmedi. Beklemen adet tarihime 8-10 gün civarı vardı. Dün akşam da hafif çok açık kahvelikte lekelenmem olmuş. Ama peçeteye vs gelmiyor sadece pedimde gördüm. En erken salı en geç cuma adet olmam gerekiyor döngüm 28-31 gün arasında değişiyor çünkü
Neyde yaptıklarını görmedim ama belkide zaten kan vermemi de istediler yarın kan vereceğim inşallah güzel bir sonuç alırım bu seferOnlar kaset teste yaptıysa belki o yüzden çıkmamıştır ama kese göründüyse betanın bayağı yükselmiş de olması lazım. Bence hiçbir şey yapmadan bekleyin kendinizi yormayın
İnşallah birsey olmamıştır canım ne durumdasın hemen hastaneye git lütfen benimde öyle oldu gitmedim devam etti ertesi gün gittim ve idrar testi yaptılar negatif çıktı düşmüş dediler inşallah senin bebeğine birsey olmamıştır insallahhh seninledir canimKızlar 2 saat önce pembe lekelenme yaşadım. Lütfen dua edin devamı gelmesin bebeğim benimle olsun. Çok moralim bozuldu. 2 sene öncesinde de düşük yapmıştım. Onda da pembe ile başlamıştı ama sürekli devamı geliyordu. Bu safer sadece peçeteye geldi bir kere. 2 saattirde yok. Görenler dua etsin benim için lütfen
Benimde bugün bat günü reglim hala başlamadı ama lekelenmeler devam ediyor arada yine regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum sizce yarın test yapsam çıkar mıNeyde yaptıklarını görmedim ama belkide zaten kan vermemi de istediler yarın kan vereceğim inşallah güzel bir sonuç alırım bu sefer
Ohh maaslalah canım daha da belirgin çıkmış hadi inşallah adetin de gecikir hayırlı güzel bir hamilelik geçirirsin beebgimÇook şükğr rabbime bide reglim gecikirse oldu bu işbak bunuda sabah 7:34 de yaptım
Yarına cogalmazsa lekeniz bi deneyin ilk idrarla 1 gün geçince çıkabiliyor erken gebelik testinde ama çıkmazsa da adet olmazsanız yine tekrarla çünkü bazende geç döllenme olabiliyorBenimde bugün bat günü reglim hala başlamadı ama lekelenmeler devam ediyor arada yine regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum sizce yarın test yapsam çıkar mı
Bende öyle düşündüm canım en azından bı deneyip bakalım adet öncesi leklenme yaşardım ama gününde sökülürdü ilk defa böyle oldu anlamadım ciddenYarına cogalmazsa lekeniz bi deneyin ilk idrarla 1 gün geçince çıkabiliyor erken gebelik testinde ama çıkmazsa da adet olmazsanız yine tekrarla çünkü bazende geç döllenme olabiliyor
Leke vs olmadı bende amaOhh maaslalah canım daha da belirgin çıkmış hadi inşallah adetin de gecikir hayırlı güzel bir hamilelik geçirirsin beebgim
Her gebelikte olmazki canım zatenLeke vs olmadı bende ama
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindirBende öyle düşündüm canım en azından bı deneyip bakalım adet öncesi leklenme yaşardım ama gününde sökülürdü ilk defa böyle oldu anlamadım cidden
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir
Ama en son salı günü gittim kontole doktorum herseyin normal kistin atılmış yeni kist yok dedi rahim kalinligi vs de iyi dedi bı sorun yoktuİnşallah canım ama olmayadabilir regl olmuşum gibi hissediyorum hep belki sökülür de hiç emin olamıyorum geçen ay kistten dolayı ilaçla 40.gun adet olmuştum acaba o mu etkiledi bugün döngunun 32.gunundeyim haziran ayında da erken 27.gunde oldum noluyor anlamadım canım
Ahhhh yaaa ne zaman kan vermeliyim pekiHer gebelikte olmazki canım zaten
Amiinn bitanemm amiinnAllah razı olsun canımın içihepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Aminn Allah razı olsun canım benimm sen nasılsın ne durumdasınİnşallah kuzum güzel bir şekilde artış göstermiştir insallah sağlıkla gelsin bebişin
2 gün lekelenmem oldu çok az sonrasında yoğunlaşarak adet kanamasına döndüKaç gün lekelenmeniz oldu benimde 3 gündür leklenmem var yarın bat günüm bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymişDaha yeni geldim eve maalesef orada test yaptılar negatif çıktı düşük yapmışım öyle dediler moralim çok bozuk
yani ayni bende lekelenme yok ama diger belirtilerimiz ayni gidiyor benimde reglime 3 gun var ilk idrar test yapman ve yatmadan su tekitim8ni azaltman idrardaki hcgyi yogunlastirir canimNOLUR BENİ DE GÖRÜN LÜTFEENN
yaa alakasiz birsey soylicem kuzenim bana ilk adimi soyelemeye budus olarak basladi cok sasirdim bunu gorunce simdi 4 yasindaGeçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?