Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Benimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydi
Son yazdıklarınızı yeni okudum inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bi kayıp değildir
Benimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydi

Canım sakin ol önce stres yapma İnşallah devamı gelmeyecek dualarımız sizinle. Nasılsın nasıl oldun?

Saolun kızlar. Lekenin devamı gelmedi çok şükür. Sabah hemen Dr a gittim. Baktı en son vuöa günü keseyim görmüştü ama haftası hakkında bilgi vermemişti küçük olduğu ve adettimde düzensiz olduğu için. Keseyi gördü. Tam yumurta çatlama günüme göre 5 hafta 1 gün olarak çıktı. Kesede olması gerektiği gibi büyümüş. Önceden düşük yaptığım için riskin var dedi. İlaç verdi. Dinlenip yatacaksın dedi

Benim bugün bat günüm daha olmadım eşim erken test almış beklesem mi şimdi yapsam mı bilemiyorum bekleyemiyorum da
Benim de bat günüme 5 gün kala oldu lekelenme test yaptım negatif çıktı. Bence bekle eğer adet kanamasına dönüşmese yaparsın. Umarım yerleşmedir seninki canım

Benim de bat günüme 5 gün kala oldu lekelenme test yaptım negatif çıktı. Bence bekle eğer adet kanamasına dönüşmese yaparsın. Umarım yerleşmedir seninki canım
Benim leklenmem kesildi hala da olmadım dayanamıyorum bu güne kadar hiç test yapmadım bu bile büyük başarı

Benim leklenmem kesildi hala da olmadım dayanamıyorum bu güne kadar hiç test yapmadım bu bile büyük başarı
Senin lekelenme ne zaman oldu canım bata kaç gün vardı benimki 5 gün kala oldu bi iki sefer peçeteye çok az geldi bitti yarın doktora gidicem çağırmıştı orda kanda öğrenirim artık varsa çıkar heralde değil mi

Benimde 3 gündür felan var dayanamadim şimdi test yaprim bekliyorum ama negatif eminim

Bebeğiniz hayırlı olsunn ben de sizi bu ay bekliyodum çok sevindim sağlıkla büyütürsünüz inşallah bize de dua edin
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hepinize çok içten dua ediyorum Rabbim bir an önce sizde de tüm isteyenlere de nasip etsin İnşallahh bu duyugu yaşatsıın Amiinn Ecmaiinn

Bakın görünüyor mu bilmiyorum

Eklentiler

• 17555249749126273272582827783742.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 22
Çok sevindimm canımm sağlıkla kucağınıza da alın İnşallahh. Dikkat et kendine yat kalkma ilacını da düzenli kullan sağlıkla gelsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…