Hahahyaa alakasiz birsey soylicem kuzenim bana ilk adimi soyelemeye budus olarak basladi cok sasirdim bunu gorunce simdi 4 yasinda
evet gercekten öyle oldu cok tatli ve guzel tesaduf olduHahahne güzell tatlı bi tesadüf olmuş
Benim bugün bat günüm daha olmadım eşim erken test almış beklesem mi şimdi yapsam mı bilemiyorum bekleyemiyorum da2 gün lekelenmem oldu çok az sonrasında yoğunlaşarak adet kanamasına döndü
Son yazdıklarınızı yeni okudum inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bi kayıp değildirBenimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydi
Benimde açık pembe damla damla şeklinde gelmişti ertesi günde kahverengi miktarı biraz fazlaydı o şekilde geldi ve kesildi canım bu şekildeydi
Canım sakin ol önce stres yapma İnşallah devamı gelmeyecek dualarımız sizinle. Nasılsın nasıl oldun?
Saolun kızlar. Lekenin devamı gelmedi çok şükür. Sabah hemen Dr a gittim. Baktı en son vuöa günü keseyim görmüştü ama haftası hakkında bilgi vermemişti küçük olduğu ve adettimde düzensiz olduğu için. Keseyi gördü. Tam yumurta çatlama günüme göre 5 hafta 1 gün olarak çıktı. Kesede olması gerektiği gibi büyümüş. Önceden düşük yaptığım için riskin var dedi. İlaç verdi. Dinlenip yatacaksın dediİnşallah birsey olmamıştır canım ne durumdasın hemen hastaneye git lütfen benimde öyle oldu gitmedim devam etti ertesi gün gittim ve idrar testi yaptılar negatif çıktı düşmüş dediler inşallah senin bebeğine birsey olmamıştır insallahhh seninledir canim
Benim de bat günüme 5 gün kala oldu lekelenme test yaptım negatif çıktı. Bence bekle eğer adet kanamasına dönüşmese yaparsın. Umarım yerleşmedir seninki canımBenim bugün bat günüm daha olmadım eşim erken test almış beklesem mi şimdi yapsam mı bilemiyorum bekleyemiyorum da
Her gebelikte olmazki canım zaten
Bebeğiniz hayırlı olsunn ben de sizi bu ay bekliyodum çok sevindim sağlıkla büyütürsünüz inşallahAmiinn bitanemm amiinn
Benim leklenmem kesildi hala da olmadım dayanamıyorum bu güne kadar hiç test yapmadım bu bile büyük başarıBenim de bat günüme 5 gün kala oldu lekelenme test yaptım negatif çıktı. Bence bekle eğer adet kanamasına dönüşmese yaparsın. Umarım yerleşmedir seninki canım
Senin lekelenme ne zaman oldu canım bata kaç gün vardı benimki 5 gün kala oldu bi iki sefer peçeteye çok az geldi bitti yarın doktora gidicem çağırmıştı orda kanda öğrenirim artık varsa çıkar heralde değil miBenim leklenmem kesildi hala da olmadım dayanamıyorum bu güne kadar hiç test yapmadım bu bile büyük başarı
Kaç gündür lekelenmen varBenim leklenmem kesildi hala da olmadım dayanamıyorum bu güne kadar hiç test yapmadım bu bile büyük başarı
Senin lekelenme ne zaman oldu canım bata kaç gün vardı benimki 5 gün kala oldu bi iki sefer peçeteye çok az geldi bitti yarın doktora gidicem çağırmıştı orda kanda öğrenirim artık varsa çıkar heralde değil mi
3 şimdi test yaptım bekliyorum dayanamadım gecikmem fazla olursa giderim kan veririmKaç gündür lekelenmen var
Ay silik çizgi var hemen gördüm inanamıyorum ama bebe time markası doğru kusur hayal mı görüyorum3 şimdi test yaptım bekliyorum dayanamadım gecikmem fazla olursa giderim kan veririm
Hayırlsıı olsun canım fotosunu at istersenBenimde 3 gündür felan var dayanamadim şimdi test yaprim bekliyorum ama negatif eminim
At bakalım hemen mi çıktı o markayı hiç kullanmadım amaAy silik çizgi var hemen gördüm inanamıyorum ama bebe time markası doğru kusur hayal mı görüyorum
Evet hemen çıktı ama kameram pek iyi değil görünür mü bilmiyorumAt bakalım hemen mi çıktı o markayı hiç kullanmadım ama
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hepinize çok içten dua ediyorum Rabbim bir an önce sizde de tüm isteyenlere de nasip etsin İnşallahh bu duyugu yaşatsıın Amiinn EcmaiinnBebeğiniz hayırlı olsunn ben de sizi bu ay bekliyodum çok sevindim sağlıkla büyütürsünüz inşallahbize de dua edin
Çok sevindimm canımm sağlıkla kucağınıza da alın İnşallahh. Dikkat et kendine yat kalkma ilacını da düzenli kullan sağlıkla gelsiinnSaolun kızlar. Lekenin devamı gelmedi çok şükür. Sabah hemen Dr a gittim. Baktı en son vuöa günü keseyim görmüştü ama haftası hakkında bilgi vermemişti küçük olduğu ve adettimde düzensiz olduğu için. Keseyi gördü. Tam yumurta çatlama günüme göre 5 hafta 1 gün olarak çıktı. Kesede olması gerektiği gibi büyümüş. Önceden düşük yaptığım için riskin var dedi. İlaç verdi. Dinlenip yatacaksın dedi
Gördüm canım inşallah doğrudurBakın görünüyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?