- 25 Kasım 2024
- 488
- 94
- 13
- 20
Gerçekten gördünüz müGördüm canım inşallah doğrudur
Valla gördüm canım ama dediğim gibi bu markayı kullanan arkadaşlar daha iyi bilir güvenilir olup olmadığını inşallah doğrudur canım yaGerçekten gördünüz mü
Gerçekten gördünüz mü
Ben de hep salıcam diyip asla salamıyorumKızlarr nasılsınız? Ben artık salıcam hiçbir şey yapmayacağım dedim gittim ovulasyon testi aldım hahah adetim de erken bitti daha gelmesine 2 gün var umarım yakalarım
Bakın görünüyor mu bilmiyorum
Evet canım var ama o kadar moralim bozuldu ki herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş testin markası için Bir iki gün daha bekleyip direkt kan veririm sanırım zaten hala regl olmadım böyle bir çizgi görünce de ümitlendimCanım Çok hafif çizgi var gibi sen çıplak gözle daha iyi görürsün
18 Ağustos bugündu canımSenin bat ne zamandı canım@kubragocer
Artımed markasından çok şikayet duydum ben bende de slik çizgi göstermişti geçen günlerde. Yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Sen hangi marka ile yaptın?Evet canım var ama o kadar moralim bozuldu ki herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş testin markası için Bir iki gün daha bekleyip direkt kan veririm sanırım zaten hala regl olmadım böyle bir çizgi görünce de ümitlendim
Şuanda böyle canım hatta arkasına flaş tutunca kırmızı silik çizgi gözüküyor ama bebetime erken gebelik testi yalancı pozitif dedi herkes ya o kadar bekledim yine mutlu olamadımArtımed markasından çok şikayet duydum ben bende de slik çizgi göstermişti geçen günlerde. Yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Sen hangi marka ile yaptın?
Canım günüm gelmiş neden bekliyorsun ki kan ver yarın eğer imkanın varsa da iyi bi test al onunla dene sabah bizim burası köy olduğu için ben iyi test bulamıyorum çok yaşadım yalancı pozitifi ben sabah gidip kanEvet canım var ama o kadar moralim bozuldu ki herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş testin markası için Bir iki gün daha bekleyip direkt kan veririm sanırım zaten hala regl olmadım böyle bir çizgi görünce de ümitlendim
Canım günüm gelmiş neden bekliyorsun ki kan ver yarın eğer imkanın varsa da iyi bi test al onunla dene sabah bizim burası köy olduğu için ben iyi test bulamıyorum çok yaşadım yalancı pozitifi ben sabah gidip kanvericem benimde bat yarın ya da öbürgün bilmiyorum takip etmedim
Yalancı pozitif olmayabilir başka test ile tekrar dene veya gidip bi kan ver canım umutsuzluğa kapılmaŞuanda böyle canım hatta arkasına flaş tutunca kırmızı silik çizgi gözüküyor ama bebetime erken gebelik testi yalancı pozitif dedi herkes ya o kadar bekledim yine mutlu olamadım
Yalancı pozitif olmayabilir başka test ile tekrar dene veya gidip bi kan ver canım umutsuzluğa kapılma
Bide sabah idrarı değildi belki sabah yapsam daha koyu çıkardıYalancı pozitif olmayabilir başka test ile tekrar dene veya gidip bi kan ver canım umutsuzluğa kapılma
Canım sen naptın tekrar kan verdin mi?Çok sevindimm canımm sağlıkla kucağınıza da alın İnşallahh. Dikkat et kendine yat kalkma ilacını da düzenli kullan sağlıkla gelsiinn
Bence de, tekrar denemelisinBide sabah idrarı değildi belki sabah yapsam daha koyu çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?