Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlarr nasılsınız? Ben artık salıcam hiçbir şey yapmayacağım dedim gittim ovulasyon testi aldım hahah adetim de erken bitti daha gelmesine 2 gün var umarım yakalarım

Canım Çok hafif çizgi var gibi sen çıplak gözle daha iyi görürsün
Evet canım var ama o kadar moralim bozuldu ki herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş testin markası için Bir iki gün daha bekleyip direkt kan veririm sanırım zaten hala regl olmadım böyle bir çizgi görünce de ümitlendim

Merhaba sabah 2 tane test yaptım birini bozuk diye cope attim çünkü hiç cizgi çıkmamıştı uzun sure de beklemedim bile 5 dk bile beklemeden atmıştım.. Copu atarken gordum bozuk diye attigim testte yani dik tuttugumda saatler sonra silik çizgi çıkmış. Digerinde o da yok. Olma ihtimali var mı sizce

Eklentiler

• 7342.webp
    16 KB · Görüntüleme: 11
  • 7292.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 11
Artımed markasından çok şikayet duydum ben bende de slik çizgi göstermişti geçen günlerde. Yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Sen hangi marka ile yaptın?

Canım günüm gelmiş neden bekliyorsun ki kan ver yarın eğer imkanın varsa da iyi bi test al onunla dene sabah bizim burası köy olduğu için ben iyi test bulamıyorum çok yaşadım yalancı pozitifi ben sabah gidip kan vericem benimde bat yarın ya da öbürgün bilmiyorum takip etmedim

Bende köyde yaşıyorum emin olmadan kan vermeye gitmek istemiyorum çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…