Şükür canım bol bol dinlen inşallah sağlıklı birsekilde alırsın bebisini kucağınaSaolun kızlar. Lekenin devamı gelmedi çok şükür. Sabah hemen Dr a gittim. Baktı en son vuöa günü keseyim görmüştü ama haftası hakkında bilgi vermemişti küçük olduğu ve adettimde düzensiz olduğu için. Keseyi gördü. Tam yumurta çatlama günüme göre 5 hafta 1 gün olarak çıktı. Kesede olması gerektiği gibi büyümüş. Önceden düşük yaptığım için riskin var dedi. İlaç verdi. Dinlenip yatacaksın dedi
Kuzum adetin geçsin beklede öyle ver benceAhhhh yaaa ne zaman kan vermeliyim peki
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymiş
Bugün çok kötüydüm daha yeni girebildim buraya söküldü tamamen kanamam çok yoğundu bugün ağrıdan kıvrandım tamamen umutlarım bitti artık kan da vermedim gerek kalmadı düşmüş yani maalesef inşallah rabbim birdaha nasip ederAminn Allah razı olsun canım benimm sen nasılsın ne durumdasın
Senin son adet tarihine göre hesaplarsak 6+2 gibi bir haftada olduğun düşünülür ama gerçek haftan yani yumurtanın çatlamasına göre sen şuan 4+2 de falansın canım. Betaya görede baktığımızda değerin 4 haftalığa karşılık geliyor. Sende bu hafta bir doktora git istersen en azından kanına bakar folik asit falan verirAllah razı olsun canım içimde korku var hesaplayamıyorum ki ne kadarlık ne zaman gideyim. Son adet tarihim 4temmuzdu ama 31 temmuzda yumurtam çatladı 4 temmuzdan saysam zaten bir aylığı geçmiş oluyor. Ama betaya göre daha 3 hafta yeni bitmiş gibi bilmiyorum
252 beta yümsek ihtimal 4 haftalık gebeliğe karşılık gelir. Kese için daha erken diyorlar canım bende 5+4 olunca gidicem onda bile anca vajinal ultrasonla belki görünür deniyor bakıcaz bakalım. Ama sen yinede bi git bakalım ne olacağı belli olmazBenimde 252 çıktı ilk betam bende yarın gideceğim doktora inşallah kese görünür mü değer nasıl artış sağladı merak ediyorum
Programa gore ve son regl tarihine göre de şuan 5+2 görünüyor ama bilmiyorum beta nekadar artmıştır yarın öğrencez inşallah252 beta yümsek ihtimal 4 haftalık gebeliğe karşılık gelir. Kese için daha erken diyorlar canım bende 5+4 olunca gidicem onda bile anca vajinal ultrasonla belki görünür deniyor bakıcaz bakalım. Ama sen yinede bi git bakalım ne olacağı belli olmaz
Hayırlısı olur inşAllah güzel haberler alırsın canımPrograma gore ve son regl tarihine göre de şuan 5+2 görünüyor ama bilmiyorum beta nekadar artmıştır yarın öğrencez
Evet canım bende şuan 31imden hesapladım 4+4 gibi duruyor İnşallah betamla uyumludurSenin son adet tarihine göre hesaplarsak 6+2 gibi bir haftada olduğun düşünülür ama gerçek haftan yani yumurtanın çatlamasına göre sen şuan 4+2 de falansın canım. Betaya görede baktığımızda değerin 4 haftalığa karşılık geliyor. Sende bu hafta bir doktora git istersen en azından kanına bakar folik asit falan verir
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız ya çünkü biraz fazla ağrım var bugün baya korkuyordum. Hesabı da öyle yapayım 2000 küsüre denk gelince giderim İnşallahCanım ağrıların normal. Hatta ben agrım olunca seviniyordum çünkü bebek yerleşmeye çalıştıkca rahim kasılıyor. O da bacaga kalmaya vuruyor. Benim adetime 3 gün kala adet ağrısı çekmeye başladım tam 6 gün sürdü. Çok mutlu oluyordum. Çünkü kese oluşuyordu. Kimyasal gebeliklerimde hiç yaşamamıştım çünkü kese oluşmuyordu. Keseyi karından gördüğümüzde değerim 4868 di cuma günü Küçüktü biraz zorla gördü Dr. Ama bugün gittiğimde keseyi rahat gördü ölcümüde yapabildi 5+1 olarak çıktı. Sen değerini iki günde iki katı olarak hesapla. 2 bin üzeri vajinal olarak gözüküyor. Vajinal istemiyorsan 4 binleri bekle
Güzelim benim gerçekten senin adına çok fazla üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin İnşallah bir an önceBugün çok kötüydüm daha yeni girebildim buraya söküldü tamamen kanamam çok yoğundu bugün ağrıdan kıvrandım tamamen umutlarım bitti artık kan da vermedim gerek kalmadı düşmüş yani maalesef inşallah rabbim birdaha nasip eder
İçini ferah tut canım Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz. Sen 4-5 gün sonra birdaha beta baktır değere göre doktora gidersin. Birde sigara işini naptın bıraktın mı ben bıraktım ama zorlanıyorum birazEvet canım bende şuan 31imden hesapladım 4+4 gibi duruyor İnşallah betamla uyumludur
Ben 3+4te kan verdim beta 648 çıktı. Tam 5 haftada da doktora gittim, keseyi gördü normal ultrason ile. Doktor haftasi ile uyumlu olduğunu söyledi ama kalp atışı duymadık henüz.Evet canım bende şuan 31imden hesapladım 4+4 gibi duruyor İnşallah betamla uyumludur
Kesinlikle canım inşallah pozitif haberiyle döneriz bizde çok istiyorum yaaBende yarın gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa regl de yok herşey kesinleşir
Gebeliğinizden önce kaç kimyasal gebelik geçirdiniz acabaCanım ağrıların normal. Hatta ben agrım olunca seviniyordum çünkü bebek yerleşmeye çalıştıkca rahim kasılıyor. O da bacaga kalmaya vuruyor. Benim adetime 3 gün kala adet ağrısı çekmeye başladım tam 6 gün sürdü. Çok mutlu oluyordum. Çünkü kese oluşuyordu. Kimyasal gebeliklerimde hiç yaşamamıştım çünkü kese oluşmuyordu. Keseyi karından gördüğümüzde değerim 4868 di cuma günü Küçüktü biraz zorla gördü Dr. Ama bugün gittiğimde keseyi rahat gördü ölcümüde yapabildi 5+1 olarak çıktı. Sen değerini iki günde iki katı olarak hesapla. 2 bin üzeri vajinal olarak gözüküyor. Vajinal istemiyorsan 4 binleri bekle
Ay helal olsun bırakmışsın. Ben bu konuda çok ağlıyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorım ne yapim nasıl bırakim diye düşünüyorum azalttım gibi ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum çok üzülüyorummİçini ferah tut canım Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz. Sen 4-5 gün sonra birdaha beta baktır değere göre doktora gidersin. Birde sigara işini naptın bıraktın mı ben bıraktım ama zorlanıyorum biraz
Benimki çok mu düşük yaaBen 3+4te kan verdim beta 648 çıktı. Tam 5 haftada da doktora gittim, keseyi gördü normal ultrason ile. Doktor haftasi ile uyumlu olduğunu söyledi ama kalp atışı duymadık henüz.
Bende ilk öğrendiğimde bırakmadım ki kuzum öğrendikten sonra 10 gün içmeye devam ettim sadece gün gün azalttım son 2 gündürde hiç içmiyorum evet biraz zorladı ama beklediğim gibi olmadı daha zor olur diye düşünüyordum ama işin içine bebiş girince insan katlanıyormuşAy helal olsun bırakmışsın. Ben bu konuda çok ağlıyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorım ne yapim nasıl bırakim diye düşünüyorum azalttım gibi ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum çok üzülüyorumm
Öncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başımaeşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canımyaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.
Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?