Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Şükür canım bol bol dinlen inşallah sağlıklı birsekilde alırsın bebisini kucağına

Aminn Allah razı olsun canım benimm sen nasılsın ne durumdasın
Bugün çok kötüydüm daha yeni girebildim buraya söküldü tamamen kanamam çok yoğundu bugün ağrıdan kıvrandım tamamen umutlarım bitti artık kan da vermedim gerek kalmadı düşmüş yani maalesef inşallah rabbim birdaha nasip eder

Senin son adet tarihine göre hesaplarsak 6+2 gibi bir haftada olduğun düşünülür ama gerçek haftan yani yumurtanın çatlamasına göre sen şuan 4+2 de falansın canım. Betaya görede baktığımızda değerin 4 haftalığa karşılık geliyor. Sende bu hafta bir doktora git istersen en azından kanına bakar folik asit falan verir

Benimde 252 çıktı ilk betam bende yarın gideceğim doktora inşallah kese görünür mü değer nasıl artış sağladı merak ediyorum
252 beta yümsek ihtimal 4 haftalık gebeliğe karşılık gelir. Kese için daha erken diyorlar canım bende 5+4 olunca gidicem onda bile anca vajinal ultrasonla belki görünür deniyor bakıcaz bakalım. Ama sen yinede bi git bakalım ne olacağı belli olmaz

Programa gore ve son regl tarihine göre de şuan 5+2 görünüyor ama bilmiyorum beta nekadar artmıştır yarın öğrencez inşallah

Evet canım bende şuan 31imden hesapladım 4+4 gibi duruyor İnşallah betamla uyumludur

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız ya çünkü biraz fazla ağrım var bugün baya korkuyordum. Hesabı da öyle yapayım 2000 küsüre denk gelince giderim İnşallah

Güzelim benim gerçekten senin adına çok fazla üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin İnşallah bir an önce

Evet canım bende şuan 31imden hesapladım 4+4 gibi duruyor İnşallah betamla uyumludur
İçini ferah tut canım Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz. Sen 4-5 gün sonra birdaha beta baktır değere göre doktora gidersin. Birde sigara işini naptın bıraktın mı ben bıraktım ama zorlanıyorum biraz

Ben 3+4te kan verdim beta 648 çıktı. Tam 5 haftada da doktora gittim, keseyi gördü normal ultrason ile. Doktor haftasi ile uyumlu olduğunu söyledi ama kalp atışı duymadık henüz.

Gebeliğinizden önce kaç kimyasal gebelik geçirdiniz acaba

Ay helal olsun bırakmışsın. Ben bu konuda çok ağlıyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorım ne yapim nasıl bırakim diye düşünüyorum azalttım gibi ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum çok üzülüyorumm

Bende ilk öğrendiğimde bırakmadım ki kuzum öğrendikten sonra 10 gün içmeye devam ettim sadece gün gün azalttım son 2 gündürde hiç içmiyorum evet biraz zorladı ama beklediğim gibi olmadı daha zor olur diye düşünüyordum ama işin içine bebiş girince insan katlanıyormuş sende yavaş yavaş azalta azalta git bırakırsın Allahın izniyle. Bide burda şey okudum çok zorlananlar çubuk tarçını alıp sigara gibi ağzımızda içimize çektiğimizde o isteği azaltıyormuş çok zorlanırsam onuda denicem.

Eklentiler

• IMG_2992.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…