Bende yeni başladımKızlarr nasılsınız? Ben artık salıcam hiçbir şey yapmayacağım dedim gittim ovulasyon testi aldım hahah adetim de erken bitti daha gelmesine 2 gün var umarım yakalarım
Haklısın canım o da insanı yıpratıyo bende gitmezdim de randevum var gitmişken kan da vericemBende köyde yaşıyorum emin olmadan kan vermeye gitmek istemiyorum çekiniyorum
Yarın gidip kan versem olur mu acabaBence de, tekrar denemelisin
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa regl de yok herşey kesinleşirHaklısın canım o da insanı yıpratıyo bende gitmezdim de randevum var gitmişken kan da vericem
Ovülasyon testime bi bakabilirmisiniz rica etsem , diğer attığımda belli olmuyor du fazlaBende yarın gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa regl de yok herşey kesinleşir
Ovülasyon testime bi bakabilirmisiniz rica etsem , diğer attığımda belli olmuyor du fazla
Olur neden olmasın ki aklında soru işareti kalmaz.Yarın gidip kan versem olur mu acaba
Henüz yumurtlama gerçekleşmemiş yumurtlama olması için ikinci çizginin de kıpkırmızı olması gerekiyor hatta bazen ilk çizgiden daha da koyu çıkıyorOvülasyon testime bi bakabilirmisiniz rica etsem , diğer attığımda belli olmuyor du fazla
Kızlar yorumlar mısınızMerhaba sabah 2 tane test yaptım birini bozuk diye cope attim çünkü hiç cizgi çıkmamıştı uzun sure de beklemedim bile 5 dk bile beklemeden atmıştım.. Copu atarken gordum bozuk diye attigim testte yani dik tuttugumda saatler sonra silik çizgi çıkmış. Digerinde o da yok. Olma ihtimali var mı sizce
Canım awox predictorKizlar hangi erken gebelik testi daha dogru sonuc veriyor
Kıp kırmızı olması için yine ilişki devam edicek dimi kırmızıyı göresiye kadar yaniHenüz yumurtlama gerçekleşmemiş yumurtlama olması için ikinci çizginin de kıpkırmızı olması gerekiyor hatta bazen ilk çizgiden daha da koyu çıkıyor
Esim artimed bulmus nobetci eczanedenCanım awox predictor
Verdim canım ilki 53 dü bugün 170 çıkmış. Ya ben şeyi sorucam keseyi görsünüz mü ne kadar beklediniz yada ben ne zaman gideyim doktora. Birde benim sol kasığım sol kalçam ve sol bacağım çok ağrıyor bugün korkuyorum canım var mı sizde de öyle belirtiler normal mi yani bu ağrımCanım sen naptın tekrar kan verdin mi?
Artış çok güzel canım maşAllahVerdim canım ilki 53 dü bugün 170 çıkmış. Ya ben şeyi sorucam keseyi görsünüz mü ne kadar beklediniz yada ben ne zaman gideyim doktora. Birde benim sol kasığım sol kalçam ve sol bacağım çok ağrıyor bugün korkuyorum canım var mı sizde de öyle belirtiler normal mi yani bu ağrım
Allah razı olsun canım içimde korku var hesaplayamıyorum ki ne kadarlık ne zaman gideyim. Son adet tarihim 4temmuzdu ama 31 temmuzda yumurtam çatladı 4 temmuzdan saysam zaten bir aylığı geçmiş oluyor. Ama betaya göre daha 3 hafta yeni bitmiş gibi bilmiyorumArtış çok güzel canım maşAllahben uygulamaya göre bugün 5+2 haftadayım hala doktora gitmedim çünkü daha erkendi çarşamba günü gideceğim inşAllah. Senin içinde şuan erken zaten kese,kalp atışı falan göremez anca 6.haftaya doğru görülüyor onlar. Şimdi gitsende normal kan değerlerine bakıcak,betaya bakıcak,folik asit başla dicek. Ama yinede gitmek istersen gidebilirsin en azından kan değerlerine baktırmak için. Sol kasık,sol bacak benimde hamileliğin ilk haftasında çok şiddetliydi ama yavaş yavaş geçti dert etme yani büyümeye çalıştığı için oluyormuş
Benimde 252 çıktı ilk betam bende yarın gideceğim doktora inşallah kese görünür mü değer nasıl artış sağladı merak ediyorumArtış çok güzel canım maşAllahben uygulamaya göre bugün 5+2 haftadayım hala doktora gitmedim çünkü daha erkendi çarşamba günü gideceğim inşAllah. Senin içinde şuan erken zaten kese,kalp atışı falan göremez anca 6.haftaya doğru görülüyor onlar. Şimdi gitsende normal kan değerlerine bakıcak,betaya bakıcak,folik asit başla dicek. Ama yinede gitmek istersen gidebilirsin en azından kan değerlerine baktırmak için. Sol kasık,sol bacak benimde hamileliğin ilk haftasında çok şiddetliydi ama yavaş yavaş geçti dert etme yani büyümeye çalıştığı için oluyormuş
Canım ağrıların normal. Hatta ben agrım olunca seviniyordum çünkü bebek yerleşmeye çalıştıkca rahim kasılıyor. O da bacaga kalmaya vuruyor. Benim adetime 3 gün kala adet ağrısı çekmeye başladım tam 6 gün sürdü. Çok mutlu oluyordum. Çünkü kese oluşuyordu. Kimyasal gebeliklerimde hiç yaşamamıştım çünkü kese oluşmuyordu. Keseyi karından gördüğümüzde değerim 4868 di cuma günü Küçüktü biraz zorla gördü Dr. Ama bugün gittiğimde keseyi rahat gördü ölcümüde yapabildi 5+1 olarak çıktı. Sen değerini iki günde iki katı olarak hesapla. 2 bin üzeri vajinal olarak gözüküyor. Vajinal istemiyorsan 4 binleri bekleVerdim canım ilki 53 dü bugün 170 çıkmış. Ya ben şeyi sorucam keseyi görsünüz mü ne kadar beklediniz yada ben ne zaman gideyim doktora. Birde benim sol kasığım sol kalçam ve sol bacağım çok ağrıyor bugün korkuyorum canım var mı sizde de öyle belirtiler normal mi yani bu ağrım
Gecmis olsun bilemiyorum canım hayırlısı olsun hakkinda inşallah güzel haberler al canımİnşallah canım ama olmayadabilir regl olmuşum gibi hissediyorum hep belki sökülür de hiç emin olamıyorum geçen ay kistten dolayı ilaçla 40.gun adet olmuştum acaba o mu etkiledi bugün döngunun 32.gunundeyim haziran ayında da erken 27.gunde oldum noluyor anlamadım canım
Teşekkür ederim güzel duan için ama malesef canım bugün tamamen söküldü kanamam kaybettim bebeğimi hayırlısı böyleymiş demekki yapacak birsey yokSon yazdıklarınızı yeni okudum inşallah sağlıkla büyümeye devam eder bi kayıp değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?