Pekı testte cıkmama ıhtımalı var mı adet gecıkmıs olsa bıle bide geç dollenme diye bişey okudum aslında ondan şüphelendim ama o konuda pek bilgim yokBence en garantisi kan vermek. Adette baya gecikmiş gebelik varsa kanda kesin çıkar bence yarın kan verin.
Sagol kuzum Allah razı olsun vardır bundada bir hayir rabbim böyle nasip ettiyse illaki içinde vardır verdiği bir hayir sen nasılsın yaptın mı kan testi nasıl bebişimizin durumuGüzelim benim gerçekten senin adına çok fazla üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin İnşallah bir an önce
Aaa hadi inşallah hamilesindir canım elinde testin varsa sabah yine tekrarla bi reglyle gebelik agrisi aynı oluyor zaten inşallah gebelik ağrısıdır çektiğin canımBugün test yaptım çok hafif siliklik vardı ama emin değilim hala regl olmadım bel ağrım başladı hatta ve regl olmuşum gibi hissediyorum
Açıkçası ben evde gebelik testlerine hiç güvenmiyorum burada neler gördük. Kopkoyu iki kırmızı çizgi çıkan arkadaşın kan testi negatif çıktı. Dediğiniz gibi geç döllenmede olabilir. Belki hiç gebelik yok stresten gecikme yaşıyorda olabilirsiniz. En net sonucu kan testi verir.Pekı testte cıkmama ıhtımalı var mı adet gecıkmıs olsa bıle bide geç dollenme diye bişey okudum aslında ondan şüphelendim ama o konuda pek bilgim yok
Merhaba kızlar bat 19 akşam test yaptım sizce var mıdır ilk fotoğrafı yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş diğeri beklemiş hali
Aşkım azaltarak bırakırsın ama bırak ben test yaptığım gün bıraktım hic içmedim ama dün düşük yapınca içtim doktora söyle o sana söyler zaten icme veye az iç diye benim diğer hamileligimde az iç demişti doktor ama zaten ben tiskinerek bırakıp hiç icmemistimAy helal olsun bırakmışsın. Ben bu konuda çok ağlıyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorım ne yapim nasıl bırakim diye düşünüyorum azalttım gibi ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum çok üzülüyorumm
Açıkçası ben evde gebelik testlerine hiç güvenmiyorum burada neler gördük. Kopkoyu iki kırmızı çizgi çıkan arkadaşın kan testi negatif çıktı. Dediğiniz gibi geç döllenmede olabilir. Belki hiç gebelik yok stresten gecikme yaşıyorda olabilirsiniz. En net sonucu
Oyle herkesın farklı oluyor evet onu fark ettım burayı okuyunca en yakın zamanda kan verecem Bır kaç gun daha bekleyıp belki regl başlar teşekkür ederimAçıkçası ben evde gebelik testlerine hiç güvenmiyorum burada neler gördük. Kopkoyu iki kırmızı çizgi çıkan arkadaşın kan testi negatif çıktı. Dediğiniz gibi geç döllenmede olabilir. Belki hiç gebelik yok stresten gecikme yaşıyorda olabilirsiniz. En net sonucu kan testi verir.
Hafif bir pembelik var sanki inşallah hamilesindir canım net sonuç için kan ver bence çok yalancı pozitif çıkaran testler var çünkü güven olmuyor ki
Yani burda beta değerleri yüksek olmuş çoğu arkadaşın battan önce bile. Benim düşük mü diye korkuyorumbiraz sakin ol korkma nolur hiç bişey olmayacak
Evet canım o yüzden güvenemedim bende inşallah canım dua etHafif bir pembelik var sanki inşallah hamilesindir canım net sonuç için kan ver bence çok yalancı pozitif çıkaran testler var çünkü güven olmuyor ki
Aynen öyle meleğim. Kan verdim evet canım 170 çıkmış 3 kat artmış. Ama ne bileyim 4 haftalıksa beta düşük mü diye korkuyorum genelde yüksek çıkmış herkesin battan önce bileSagol kuzum Allah razı olsun vardır bundada bir hayir rabbim böyle nasip ettiyse illaki içinde vardır verdiği bir hayir sen nasılsın yaptın mı kan testi nasıl bebişimizin durumu
Kac çıkması değil bebeğim artması önemli bak ne güzel artmış maasalalh kafana öyle şeyleri takma üzme kendini lütfen hayırlısıyla keseyide kalp atışını da göreceksin inşallah balım üzme kendini bebismizide üzüyorsun bakAynen öyle meleğim. Kan verdim evet canım 170 çıkmış 3 kat artmış. Ama ne bileyim 4 haftalıksa beta düşük mü diye korkuyorum genelde yüksek çıkmış herkesin battan önce bile
Yaa sen ne güzelsinn Allah razı olsunn Rabbim hayırla sağlıkla seninde kucağını doldursun İnşaallah. Çok teşekkür ederiz teyzesiiKac çıkması değil bebeğim artması önemli bak ne güzel artmış maasalalh kafana öyle şeyleri takma üzme kendini lütfen hayırlısıyla keseyide kalp atışını da göreceksin inşallah balım üzme kendini bebismizide üzüyorsun bak
Ama daha çok yeni çiçeğimYani burda beta değerleri yüksek olmuş çoğu arkadaşın battan önce bile. Benim düşük mü diye korkuyorum
Aaa hadi inşallah hamilesindir canım elinde testin varsa sabah yine tekrarla bi reglyle gebelik agrisi aynı oluyor zaten inşallah gebelik ağrısıdır çektiğin canım
Evet günaşırı ilişkiye devam edin zaten spermler vücutta iki üç güne kadar canlı kalıyor yumurtlama gerçekleştiği anda sizin tüpleredeki hasır spermler olmuş olacak zaten tutunma ihtimali artıyor. Kıpkırımızı gördükten sonra yine silikleşmeye başlayacak. Siz günaşırı denemeye bi süre daha devam edin. Çünkü çatlama gününde de tutunma ihtimali var o yüzden riske atmamış olursunuz.Kıp kırmızı olması için yine ilişki devam edicek dimi kırmızıyı göresiye kadar yani
Kese 2000 veya 3000ustunde görülüyor beta oyle olunca 7 8 haftalarda görünür. En gec hngi haftaydi hatirlamiyrum ama daha erken 6 haftadan once goremezsinVerdim canım ilki 53 dü bugün 170 çıkmış. Ya ben şeyi sorucam keseyi görsünüz mü ne kadar beklediniz yada ben ne zaman gideyim doktora. Birde benim sol kasığım sol kalçam ve sol bacağım çok ağrıyor bugün korkuyorum canım var mı sizde de öyle belirtiler normal mi yani bu ağrım
Benim de 6 haftalıkken üstten boş görünmüştü ama alttan bakıldığında kalp atışı kese vardıCanım ağrıların normal. Hatta ben agrım olunca seviniyordum çünkü bebek yerleşmeye çalıştıkca rahim kasılıyor. O da bacaga kalmaya vuruyor. Benim adetime 3 gün kala adet ağrısı çekmeye başladım tam 6 gün sürdü. Çok mutlu oluyordum. Çünkü kese oluşuyordu. Kimyasal gebeliklerimde hiç yaşamamıştım çünkü kese oluşmuyordu. Keseyi karından gördüğümüzde değerim 4868 di cuma günü Küçüktü biraz zorla gördü Dr. Ama bugün gittiğimde keseyi rahat gördü ölcümüde yapabildi 5+1 olarak çıktı. Sen değerini iki günde iki katı olarak hesapla. 2 bin üzeri vajinal olarak gözüküyor. Vajinal istemiyorsan 4 binleri bekle
Kimi insan 3 gün ardı ardına diyor yani öyle oluncada eşler sperm üretemez ama gün aşırı daha mantıklıEvet günaşırı ilişkiye devam edin zaten spermler vücutta iki üç güne kadar canlı kalıyor yumurtlama gerçekleştiği anda sizin tüpleredeki hasır spermler olmuş olacak zaten tutunma ihtimali artıyor. Kıpkırımızı gördükten sonra yine silikleşmeye başlayacak. Siz günaşırı denemeye bi süre daha devam edin. Çünkü çatlama gününde de tutunma ihtimali var o yüzden riske atmamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?