Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bence en garantisi kan vermek. Adette baya gecikmiş gebelik varsa kanda kesin çıkar bence yarın kan verin.
Pekı testte cıkmama ıhtımalı var mı adet gecıkmıs olsa bıle bide geç dollenme diye bişey okudum aslında ondan şüphelendim ama o konuda pek bilgim yok

Güzelim benim gerçekten senin adına çok fazla üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin İnşallah bir an önce
Sagol kuzum Allah razı olsun vardır bundada bir hayir rabbim böyle nasip ettiyse illaki içinde vardır verdiği bir hayir sen nasılsın yaptın mı kan testi nasıl bebişimizin durumu

Bugün test yaptım çok hafif siliklik vardı ama emin değilim hala regl olmadım bel ağrım başladı hatta ve regl olmuşum gibi hissediyorum
Aaa hadi inşallah hamilesindir canım elinde testin varsa sabah yine tekrarla bi reglyle gebelik agrisi aynı oluyor zaten inşallah gebelik ağrısıdır çektiğin canım

Merhaba kızlar bat 19 akşam test yaptım sizce var mıdır ilk fotoğrafı yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş diğeri beklemiş hali

Pekı testte cıkmama ıhtımalı var mı adet gecıkmıs olsa bıle bide geç dollenme diye bişey okudum aslında ondan şüphelendim ama o konuda pek bilgim yok
Açıkçası ben evde gebelik testlerine hiç güvenmiyorum burada neler gördük. Kopkoyu iki kırmızı çizgi çıkan arkadaşın kan testi negatif çıktı. Dediğiniz gibi geç döllenmede olabilir. Belki hiç gebelik yok stresten gecikme yaşıyorda olabilirsiniz. En net sonucu kan testi verir.

Aşkım azaltarak bırakırsın ama bırak ben test yaptığım gün bıraktım hic içmedim ama dün düşük yapınca içtim doktora söyle o sana söyler zaten icme veye az iç diye benim diğer hamileligimde az iç demişti doktor ama zaten ben tiskinerek bırakıp hiç icmemistim

Oyle herkesın farklı oluyor evet onu fark ettım burayı okuyunca en yakın zamanda kan verecem Bır kaç gun daha bekleyıp belki regl başlar teşekkür ederim

Sagol kuzum Allah razı olsun vardır bundada bir hayir rabbim böyle nasip ettiyse illaki içinde vardır verdiği bir hayir sen nasılsın yaptın mı kan testi nasıl bebişimizin durumu
Aynen öyle meleğim. Kan verdim evet canım 170 çıkmış 3 kat artmış. Ama ne bileyim 4 haftalıksa beta düşük mü diye korkuyorum genelde yüksek çıkmış herkesin battan önce bile

Aynen öyle meleğim. Kan verdim evet canım 170 çıkmış 3 kat artmış. Ama ne bileyim 4 haftalıksa beta düşük mü diye korkuyorum genelde yüksek çıkmış herkesin battan önce bile
Kac çıkması değil bebeğim artması önemli bak ne güzel artmış maasalalh kafana öyle şeyleri takma üzme kendini lütfen hayırlısıyla keseyide kalp atışını da göreceksin inşallah balım üzme kendini bebismizide üzüyorsun bak

Yaa sen ne güzelsinn Allah razı olsunn Rabbim hayırla sağlıkla seninde kucağını doldursun İnşaallah. Çok teşekkür ederiz teyzesii

Maalesef testim yok canım pazartesi günü yapicam nedense geceleri uyuyamıyorum ya
Aaa hadi inşallah hamilesindir canım elinde testin varsa sabah yine tekrarla bi reglyle gebelik agrisi aynı oluyor zaten inşallah gebelik ağrısıdır çektiğin canım

Kıp kırmızı olması için yine ilişki devam edicek dimi kırmızıyı göresiye kadar yani
Evet günaşırı ilişkiye devam edin zaten spermler vücutta iki üç güne kadar canlı kalıyor yumurtlama gerçekleştiği anda sizin tüpleredeki hasır spermler olmuş olacak zaten tutunma ihtimali artıyor. Kıpkırımızı gördükten sonra yine silikleşmeye başlayacak. Siz günaşırı denemeye bi süre daha devam edin. Çünkü çatlama gününde de tutunma ihtimali var o yüzden riske atmamış olursunuz.

Kese 2000 veya 3000ustunde görülüyor beta oyle olunca 7 8 haftalarda görünür. En gec hngi haftaydi hatirlamiyrum ama daha erken 6 haftadan once goremezsin

Benim de 6 haftalıkken üstten boş görünmüştü ama alttan bakıldığında kalp atışı kese vardı

Kimi insan 3 gün ardı ardına diyor yani öyle oluncada eşler sperm üretemez ama gün aşırı daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…