Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayy ciddi misin Allah razı olsun yaa yarın ilk işim çubuk tarçın almak olsun İnşallah. Rabbim evladını sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzelim benimm

Benimde sol kasık sol bacak ağrım var bir de testlerim böyle ne düşünüyorsunuz bu arada testler dünden beri

Eklentiler

• IMG_8358.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız ya çünkü biraz fazla ağrım var bugün baya korkuyordum. Hesabı da öyle yapayım 2000 küsüre denk gelince giderim İnşallah
ya kızım seni yerim ben telaş etme inşallah kesemize de göreceğiz doğuma gün de sayacağız rabbimin izniyle

2 uygulama kullanıyorum biri bugün biri çarşambayı gösteriyor. Ve gelen giden yok şükür
Ben gebelik var gibi düşünüyorum canım ama bence en garanti olsun diye çarşamba günü kan ver sen. Bide sol kasık sol bacak ağrısı bende çok oldu onu gebelik belirtisi olarak düşündüm çünkü regl öncesi hiç bacak ve kasık ağrısı yaşamazdım. Seninde öyleyse bu belirti olabilir

İnşallah

Merhabalarrr yardımcı olır musunuzz
Bat 15 ağustos gebelık dusunuyoruz yumurtlamayı degerlemdrıdım bat tan Bır kaç gün önce gebelık testi yaptım dayanamadım negatif çıktı bugüne kadar bekledim az önce hala regl olmayınca yaptım avox marka yıne negatif çıktı be hala adet yok bat tarıhınden önce olacakmış gibi hissedıyordum ama olmuyordum negatıf E ragmen hala gebelık ıhtımalı var mı acaba bu durumu yaşayan ?

Farklı markalar dene. Yada en kesin sonuç kan. Kan verebilirsin

fotoğraf paylaşabilir misin? Bata kaç gün var ? Testlerin markaları ne ?
Bat üç gun gecti bugün üç gün önce adet hıssı yaşadım olacak gıbı ama suan hıc belirti yok benım her ay adetten bor kaç gün once leke gelmeye başlar sonra regl başlar bu ay lekede gelmedi hiç

Eklentiler

• IMG_1473.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 46
Üzerinde ki kapağı açıp atsana beyaz olanı. Bir de bir tık daha net çekmeye çalış

Normalde adet gecikmesi yaşar mısınız yoksa hep düzenli midir? Yani bat tarihinden kesin emin misiniz?

Evet senedd Bır ıkı kere dehıstıgı oluyor ama nadır 15 agustos adet tarıhımdi
Bence en garantisi kan vermek. Adette baya gecikmiş gebelik varsa kanda kesin çıkar bence yarın kan verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…