- 1 Ocak 2025
- 1.063
- 293
- 38
- 27
Ayy ciddi misin Allah razı olsun yaa yarın ilk işim çubuk tarçın almak olsun İnşallah. Rabbim evladını sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzelim benimmBende ilk öğrendiğimde bırakmadım ki kuzum öğrendikten sonra 10 gün içmeye devam ettim sadece gün gün azalttım son 2 gündürde hiç içmiyorum evet biraz zorladı ama beklediğim gibi olmadı daha zor olur diye düşünüyordum ama işin içine bebiş girince insan katlanıyormuşsende yavaş yavaş azalta azalta git bırakırsın Allahın izniyle. Bide burda şey okudum çok zorlananlar çubuk tarçını alıp sigara gibi ağzımızda içimize çektiğimizde o isteği azaltıyormuş çok zorlanırsam onuda denicem.
Bugün test yaptım çok hafif siliklik vardı ama emin değilim hala regl olmadım bel ağrım başladı hatta ve regl olmuşum gibi hissediyorumGecmis olsun bilemiyorum canım hayırlısı olsun hakkinda inşallah güzel haberler al canım
Benimde sol kasık sol bacak ağrım var bir de testlerim böyle ne düşünüyorsunuz bu arada testler dünden beriArtış çok güzel canım maşAllahben uygulamaya göre bugün 5+2 haftadayım hala doktora gitmedim çünkü daha erkendi çarşamba günü gideceğim inşAllah. Senin içinde şuan erken zaten kese,kalp atışı falan göremez anca 6.haftaya doğru görülüyor onlar. Şimdi gitsende normal kan değerlerine bakıcak,betaya bakıcak,folik asit başla dicek. Ama yinede gitmek istersen gidebilirsin en azından kan değerlerine baktırmak için. Sol kasık,sol bacak benimde hamileliğin ilk haftasında çok şiddetliydi ama yavaş yavaş geçti dert etme yani büyümeye çalıştığı için oluyormuş
Canım ben 3 tanesinde silik çizgi görüyorum. Hamilelik var gibi gözüküyor. Bat ne zamandı?Benimde sol kasık sol bacak ağrım var bir de testlerim böyle ne düşünüyorsunuz bu arada testler dünden beri
ya kızım seni yerim benCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız ya çünkü biraz fazla ağrım var bugün baya korkuyordum. Hesabı da öyle yapayım 2000 küsüre denk gelince giderim İnşallah
2 uygulama kullanıyorum biri bugün biri çarşambayı gösteriyor. Ve gelen giden yok şükürCanım ben 3 tanesinde silik çizgi görüyorum. Hamilelik var gibi gözüküyor. Bat ne zamandı?
Ben gebelik var gibi düşünüyorum canım ama bence en garanti olsun diye çarşamba günü kan ver sen. Bide sol kasık sol bacak ağrısı bende çok oldu onu gebelik belirtisi olarak düşündüm çünkü regl öncesi hiç bacak ve kasık ağrısı yaşamazdım. Seninde öyleyse bu belirti olabilir2 uygulama kullanıyorum biri bugün biri çarşambayı gösteriyor. Ve gelen giden yok şükür
İnşallahBen gebelik var gibi düşünüyorum canım ama bence en garanti olsun diye çarşamba günü kan ver sen. Bide sol kasık sol bacak ağrısı bende çok oldu onu gebelik belirtisi olarak düşündüm çünkü regl öncesi hiç bacak ve kasık ağrısı yaşamazdım. Seninde öyleyse bu belirti olabilir
Farklı markalar dene. Yada en kesin sonuç kan. Kan verebilirsinMerhabalarrr yardımcı olır musunuzz
Bat 15 ağustos gebelık dusunuyoruz yumurtlamayı degerlemdrıdım bat tan Bır kaç gün önce gebelık testi yaptım dayanamadım negatif çıktı bugüne kadar bekledim az önce hala regl olmayınca yaptım avox marka yıne negatif çıktı be hala adet yok bat tarıhınden önce olacakmış gibi hissedıyordum ama olmuyordum negatıf E ragmen hala gebelık ıhtımalı var mı acaba bu durumu yaşayan ?
İkısı de farklı markalardı bırı regl tarihinden once biri bu akşam Bır kaç gün deneyıp tekrarlayacamFarklı markalar dene. Yada en kesin sonuç kan. Kan verebilirsin
fotoğraf paylaşabilir misin? Bata kaç gün var ? Testlerin markaları ne ?İkısı de farklı markalardı bırı regl tarihinden once biri bu akşam Bır kaç gün deneyıp tekrarlayacam
Yaa aşkımm Amiinn İnşallahhya kızım seni yerim bentelaş etme inşallah kesemize de göreceğiz doğuma gün de sayacağız rabbimin izniyle
Yaa aşkımm Amiinn İnşallahhseni de yirimm benn yirimm
Bat üç gun gecti bugün üç gün önce adet hıssı yaşadım olacak gıbı ama suan hıc belirti yok benım her ay adetten bor kaç gün once leke gelmeye başlar sonra regl başlar bu ay lekede gelmedi hiçfotoğraf paylaşabilir misin? Bata kaç gün var ? Testlerin markaları ne ?
Üzerinde ki kapağı açıp atsana beyaz olanı. Bir de bir tık daha net çekmeye çalışBat üç gun gecti bugün üç gün önce adet hıssı yaşadım olacak gıbı ama suan hıc belirti yok benım her ay adetten bor kaç gün once leke gelmeye başlar sonra regl başlar bu ay lekede gelmedi hiç
Normalde adet gecikmesi yaşar mısınız yoksa hep düzenli midir? Yani bat tarihinden kesin emin misiniz?Merhabalarrr yardımcı olır musunuzz
Bat 15 ağustos gebelık dusunuyoruz yumurtlamayı degerlemdrıdım bat tan Bır kaç gün önce gebelık testi yaptım dayanamadım negatif çıktı bugüne kadar bekledim az önce hala regl olmayınca yaptım avox marka yıne negatif çıktı be hala adet yok bat tarıhınden önce olacakmış gibi hissedıyordum ama olmuyordum negatıf E ragmen hala gebelık ıhtımalı var mı acaba bu durumu yaşayan ?
Evet senedd Bır ıkı kere dehıstıgı oluyor ama nadır 15 agustos adet tarıhımdiNormalde adet gecikmesi yaşar mısınız yoksa hep düzenli midir? Yani bat tarihinden kesin emin misiniz?
Malesef çöpe attım testıÜzerinde ki kapağı açıp atsana beyaz olanı. Bir de bir tık daha net çekmeye çalış
Bence en garantisi kan vermek. Adette baya gecikmiş gebelik varsa kanda kesin çıkar bence yarın kan verin.Evet senedd Bır ıkı kere dehıstıgı oluyor ama nadır 15 agustos adet tarıhımdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?