Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi Cahilliğimi mazur görün yeni evliyim bir sorum olacaktı. İlişkiden sonra yoğun bir akıntı oldu pembelik de vardı yumurtlama haftamdı. İki aydır bebek deniyoruz acaba gebelik midir

Gebelik değildir canım yumurtlama döneminde ilişki esnasında böyle lekelenmeler olabilir yumurta çatladığı için oluyor. Sen yumurtlama dönemini değerlendirmeye devam et

Peş peşe olunca sperm kalitesi düşüyor gittiğim bütün kadın doğum doktorları tüp bebek uzmanları günaşırı ilişkiye girin dedi bana
Valla bana da kendi doktorum da öyle dedi gün aşırı diye , burdada 3 gün üst üste vs diyenlerde oldu kafam karıştı o yüzden

Dahaa çok yeniii tebrik ederimmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhh , ovülasyon takibi yaptınmı peki
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haber duyacağım doktordan Aşkım benim 31 temmzuda regl bitti o gün başladım 5 ağustosa kadar değerlendirdim. Takip falan yapmadım. Allah ne verdiyse yapıştırdım shshshshsh

Çook şükğr rabbime bide reglim gecikirse oldu bu iş bak bunuda sabah 7:34 de yaptım
Benimde testlerim sizinki ile aynı çıkıyor ben dün çok silik bi karartı gördüm ve kan verdim 7.9 değerim bu da bugün sabah ki testim

Eklentiler

• A98D3D2E-0D89-4515-B1C0-38CD8B13D53B.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…