Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Valla ben de pzt adetim bitti
Dünden beri başladık çalışmalara
Allah güzel haber nasip eder inşallah bana da

Valla adet bitiminden sonra bende gün aşırı yapıştırdım dün başladım ovülasyon takibine bugun 11. Günümdeyim daha yumurtlamadım gerçi

Gece yaptigim testte cikmadi mesela ama bu sabah yaptiigimda kuruduktan sonra 2. Cizgi hayalet sekilde var.

Kızlar merak ettiğim adetiniz geçtikten sonra mı öğrendiniz gebeliğinizi? Döngüm bazen 28 bazen 30 31 sürüyor benim. Bugün 26.günümdeyim ve test yaptım negatif. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime regl olmayı bekle diyorum ama yaşadığım kanama vs de çok kafamı kurcalıyor. Benim için hala umut var mıdır bu ay bilmiyorum

Teşekkür ederim canım amin inşallah ama benim testim üstünden zaman geçtikçe karartı çıkmadı yani 10 dk sonra baktım o şekilde gördüm ama umarım seninde vardır
A adilebaytarovic arthur12 hayırlı olsun kızlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
arthur12 benim de kuruduktan sonra karartı çıkıyor olabilir mi ya

Kızlar doktor ultrasonla baktı rahim duvarın kalın dedi regl bugün ya da yarın olsa incelmesi gerekmiyormu benim yanlış biliyorum sonra beta istedi verdim eğer gebelik yoksa tarlusal verip adeti söktürecek ona da içim el vermiyor of çok kötü bişi

Teşekkür ederim canım amin inşallah ama benim testim üstünden zaman geçtikçe karartı çıkmadı yani 10 dk sonra baktım o şekilde gördüm ama umarım seninde vardır
Lh testlerim pik cikti ayin 16sinda. Hala pik peki bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…