- 7 Ekim 2024
- 1.808
- 614
- 38
- 22
duyarsın güzelim Merak etme düşük diye de üzülme önemli olan güzel artış göstermesiYaaaa allahım çok şüküüüürrrdoktoru bekliyorum inşallah ondan da duyarım
Valla ben de pzt adetim bittiÇok teşekkür ederim inşallah güzel haber duyacağım doktordanAşkım benim 31 temmzuda regl bitti o gün başladım 5 ağustosa kadar değerlendirdim. Takip falan yapmadım. Allah ne verdiyse yapıştırdım shshshshsh
Ayyy minnacıkkk daha gözün aydın canım benim çok sevindim
Sende gebesin canım gözün aydın olsun inşallahBenimde testlerim sizinki ile aynı çıkıyor ben dün çok silik bi karartı gördüm ve kan verdim 7.9 değerim bu da bugün sabah ki testim
Valla adet bitiminden sonra bende gün aşırı yapıştırdım dün başladım ovülasyon takibine bugun 11. Günümdeyim daha yumurtlamadım gerçiÇok teşekkür ederim inşallah güzel haber duyacağım doktordanAşkım benim 31 temmzuda regl bitti o gün başladım 5 ağustosa kadar değerlendirdim. Takip falan yapmadım. Allah ne verdiyse yapıştırdım shshshshsh
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSende gebesin canım gözün aydın olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim darısı bekleyen isteyen herkesin başınaTebrik ederim canımm
Hayırlı olsunn adınıza çok sevindim tebrik ederim
Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla büyütünBenimde testlerim sizinki ile aynı çıkıyor ben dün çok silik bi karartı gördüm ve kan verdim 7.9 değerim bu da bugün sabah ki testim
Aha bir hashas tanesi daha geldi
A adilebaytarovicarthur12 hayırlı olsun kızlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
arthur12 benim de kuruduktan sonra karartı çıkıyor olabilir mi ya
Ahahahhaha ben örneğim işte size bak vazgeçmedim hiç biraz minnak bebeğim ama olsun birlikte büyüyeceğiz rabbimin izniyleAha bir hashas tanesi daha gelditebrikler kuzucum test paralarının hakkını verdin
Bitaneeemmm tebrikleeerrr annee oluyosuunnnn
Lh testlerim pik cikti ayin 16sinda. Hala pik peki bu normal miTeşekkür ederim canım amin inşallah ama benim testim üstünden zaman geçtikçe karartı çıkmadı yani 10 dk sonra baktım o şekilde gördüm ama umarım seninde vardır
Kasik agrim da gecmedi. Ya hamileyim ya kimyasal gebelik falan yaşıyorumLh testlerim pik cikti ayin 16sinda. Hala pik peki bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?