O zaman iki taraflı da problem yok sakin ol akışına bırakmayı dene biraz biliyorum çok zor amaEvet canım çok şükür temiz çıktı
Canımsın canımmAllahıma şükürler olsun arkadaşımteşekkür ederim allah razı olsun
Öyle yapıcam canım teşekkür ederimO zaman iki taraflı da problem yok sakin ol akışına bırakmayı dene biraz biliyorum çok zor ama
Aşkım hiç inositol kullandım mı yani inositol içerikli ilaç kullandın mıHaklısın canım evet ilk aydı her ay aynı umutla bekleyip hüsranla sonuçlanması beni mahvetti artık kandan da idrar testlerinden de ilişkiden de buz gibi oldum soğudum rabbim hayırlsını versin tabi ama çok yoruldum gerçekten elimden geleni yapıyorum bir senedir doktor doktor gidip geliyorum ne bileyim ya tükenmiş hissediyorum kendimiverdiği adet söktürücüyü de kullanmaya korkuyorum bi iki gün daha olmazsam awox test yapıp o zaman içeyim diyorum inan ne yapıyım bilmiyorum bende de letu var yumurtam güzel büyüyo onunla ama çatlamıyo iğneye rağmen
Hayır canım kullanmadımAşkım hiç inositol kullandım mı yani inositol içerikli ilaç kullandın mı
Canım beni dinlersen bir iki ay dene derim. Bir yıl bende denedim doktor doktor gezdim hiçbir problem olmamasına rağmen olmadı pcos var demişlerdi ona rağmen sadece folşk asit verdiler gönderdiler. En son gittiğim dr Allah razı olsun baktı bir problem yok dedi inositol içerikli bi ilaç yazdı. İnosfol diye ama ben onu bulamayınca venatura inositol ve folik asit içerikli toz bi ilaç aldım. Belki yumjrtan çatlamıyordur bu ilacı kullan 2 ay içinde tüplerile alakalı bi problem yoksa hamile kalırsın dedi. 2.ay hamile kaldımHayır canım kullanmadım
Estağfurullah ne kusuruCanım kusura bakma anca yazabiliyorum ya. Benim ilk defa başıma geldi böyle birşey. Döngüm evlendikten sonra 33e çıkmıştı asla gecikme yaşamam asla döngümde uzama olmaz yani hadi bir iki gün nadir diyeyim. Yumurtlama lekesi hiç yaşamadım adetime 5 gün var direkt yerleşme dedim hatta ellerim titredi ağladım görünce sevinçten. Yerleşmedir diye 2 gün ilişki yaşamadım zarar gelir korkusuyla. Önceki gün kasık ağrım falan artık çatlamadan önce ne zaman ilişkim oldu hatırlamıyorum bile onunla tutmuş yani. Çünkü nasıl olsa çatlama olmuştur çoktan diyip salmıştım ilişkiyi. Hatta yumurtlama diye tahmin ettiğim günlerde 20 dk ayaklar yukarda bekleme ayaka kalkmama gibi şeyler yapardım. Yumurtlamam geçmiştir diye ilişkiden sonra hemen kalkıyordum lavaboya gidiyordum geliyordum. Sigara içiyordum baya salmıştım. İlk defa başıma geldi ve gerçekten onu yumurtlama sanıp strese girseydim aklımda hep o olacağı için ilişkii ilişkii aman kalkmim şu gün girdim mi bugün girsem mi yine ilişki olsa mı tuttu mu diye diye olmayacaktı belki de. Gerçekten hiç düşünmediğim rahat davrandığım bi anda oldu. Hatta siz bana hamilesin dediğinizde tamam içimde bende öyle hissediyordum ama çatlama öncesii oo 3 gün önce miydi kaç gün önceydi emin olamadığım için ya değilimdir ihtimal yok keşke de bilseydim yumurtlama olduğunu ilişkiye girseydim diyordum kendi kendime. Demem o ki nasibi olunca hiçbir şey yapmayınca bile geliyor
Umudunu kaybetme yerleşme geç olduysa testte de hemen çıkmayabiliyor kimisi bir hafta bekleyin falan demiş test için. Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağını doldursun bitanemEstağfurullah ne kusuruadet beklerken sonradan yumurtlama olmuş demek belki de ikinci kez yumurtladın sen canım bu ay. Acaba benim kanama neyin nesiydi. Ben de cumartesiye randevu aldım doktora gideceğim dokuzuncu ayı da olumsuz tamamladık muhtemelen bakalım tekrar ne diyecek belki ilaç kullandırır artık. Gerçekten öyle nasip olunca hiç aklına gelmeyen oluyor. İnşallah hiç kimse de evlat hasretiyle imtihan olmaz ben de olmam hepimiz tez vakitte haberini alırız umarım
Yani demem o ki belki yumurtamız çatlamıyordu bizim. Bu yüzden olmuyordu. İlk kutu inosfol aldım içinde 20 şase var sabah akşam bir barsak suya katıp içtim tok karnına. 10 günde bitti. O sırada artık adet tarihimdi zaten adet oldum. Burada o ilacı bulamadık inostrol diye bir ilaç verdi ecz aynısı ama toz değil kapsül dedi aynı şekilde 10 kullandım bitti adetime 20 gün vardı ben hap yutamadığım için kapsülde çok zorlandım en son venatura inositol folik asit şase yani toz aldı eşim ona da inosfol ile aynı dediler içinde 20 şase var onunda sabah akşam kullanacağım için 2 kutu aldım 20 gün yetsin diye. 2.kutu bitmeden zaten o şiddetli kasık ağrısı ve çatlama lekesini yaşadım ve hamile kaldım. Sürekli dua ediyorum o doktora kimse yumırtan çatlamıyordur demedi o kadın başka problem yoksa 2 ayda hamşle kalırsın demişti bence kullan hem yumurtan çatlasın hem folik asit var içinde zatenHayır canım kullanmadım
Yani demem o ki belki yumurtamız çatlamıyordu bizim. Bu yüzden olmuyordu. İlk kutu inosfol aldım içinde 20 şase var sabah akşam bir barsak suya katıp içtim tok karnına. 10 günde bitti. O sırada artık adet tarihimdi zaten adet oldum. Burada o ilacı bulamadık inostrol diye bir ilaç verdi ecz aynısı ama toz değil kapsül dedi aynı şekilde 10 kullandım bitti adetime 20 gün vardı ben hap yutamadığım için kapsülde çok zorlandım en son venatura inositol folik asit şase yani toz aldı eşim ona da inosfol ile aynı dediler içinde 20 şase var onunda sabah akşam kullanacağım için 2 kutu aldım 20 gün yetsin diye. 2.kutu bitmeden zaten o şiddetli kasık ağrısı ve çatlama lekesini yaşadım ve hamile kaldım. Sürekli dua ediyorum o doktora kimse yumırtan çatlamıyordur demedi o kadın başka problem yoksa 2 ayda hamşle kalırsın demişti bence kullan hem yumurtan çatlasın hem folik asit var içinde zaten
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende çatlamayla alakalı olduğunu düşünüyorum canım şuan onu araştırıyorum inositol çatlamaya faydalımı ki bide şimdi başlasam mesela diğer regla kadar mı kullanılıyor yoksa yumurtlama görene kadar mıCanım beni dinlersen bir iki ay dene derim. Bir yıl bende denedim doktor doktor gezdim hiçbir problem olmamasına rağmen olmadı pcos var demişlerdi ona rağmen sadece folşk asit verdiler gönderdiler. En son gittiğim dr Allah razı olsun baktı bir problem yok dedi inositol içerikli bi ilaç yazdı. İnosfol diye ama ben onu bulamayınca venatura inositol ve folik asit içerikli toz bi ilaç aldım. Belki yumjrtan çatlamıyordur bu ilacı kullan 2 ay içinde tüplerile alakalı bi problem yoksa hamile kalırsın dedi. 2.ay hamile kaldım
Canım bende yeni okudum yazdıklarınızı bende inositol kullandım. Yumurtalıklar için çok faydalıymış benim doktorum hamile kalana kadar inositolu bırakmak yok dedi. Ben çok araştırdım Pholicaps adında inositolü alıp kullandım. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Birde yumurta çatlaması için havuç yemek faydalıymış ben bu ay yedim baya. Yumurtlama döneminde bol bol havuç ye. İnositolüde belli bir dönemde kullanmıyorsun sürekli kullanıyorsun günde 2 adet aç karnına.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende çatlamayla alakalı olduğunu düşünüyorum canım şuan onu araştırıyorum inositol çatlamaya faydalımı ki bide şimdi başlasam mesela diğer regla kadar mı kullanılıyor yoksa yumurtlama görene kadar mı
Sürekli kullanıyorsun canım ben venaturayı 20 gün kullandım geç çatladı ama çatladı gerçekten yumurtam. Belki de hiç çatlamıyordu. Çünlü daha önce hiç öyle sabaha kadar uyutmayan kasık ağrısı yaşayıp akşamında çatlama lekesi olmadı. Ben sabah akşam bir su bardağı suya katıp tok içtim. Denemekten zarar gelmez şifa Allah tanÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende çatlamayla alakalı olduğunu düşünüyorum canım şuan onu araştırıyorum inositol çatlamaya faydalımı ki bide şimdi başlasam mesela diğer regla kadar mı kullanılıyor yoksa yumurtlama görene kadar mı
Ay valla iyi ki varsınız hepinizde çok teşekkür ederim kesinlikle kullanıcam bu ay inşallah bende faydasını görürüm sizler gibiCanım bende yeni okudum yazdıklarınızı bende inositol kullandım. Yumurtalıklar için çok faydalıymış benim doktorum hamile kalana kadar inositolu bırakmak yok dedi. Ben çok araştırdım Pholicaps adında inositolü alıp kullandım. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Birde yumurta çatlaması için havuç yemek faydalıymış ben bu ay yedim baya. Yumurtlama döneminde bol bol havuç ye. İnositolüde belli bir dönemde kullanmıyorsun sürekli kullanıyorsun günde 2 adet aç karnına.
Kesinlikle öyle canım benden bugüne kadar yumurtlama ağrısını çok iyi hissettim ama çatlama hiç hissedemiyorum çatlama problemim var yani belli bu ay inositol ile deniycem bi iki vitamin daha var onları da kullanıcam bakalım hayırlısı olsun inşallahSürekli kullanıyorsun canım ben vanaturayı 20 gün kullandım geç çatladı ama çatladı gerçekten yumurtam. Belki de hiç çatlamıyordu. Çünlü daha önce hiç öyle sabaha kadar uyutmayan kasık ağrısı yaşayıp akşamında çatlama lekesi olmadı. Ben sabah akşam bir su bardağı suya katıp tok içtim. Denemekten zarar gelmez şifa Allah tan
Bence farketmez canım ama bence ya venatura yada pholicaps al. Allahın izniyle fayda görürsün inşaAllahAy valla iyi ki varsınız hepinizde çok teşekkür ederim kesinlikle kullanıcam bu ay inşallah bende faydasını görürüm sizler gibimarka farketmez değil mi canım
Sen bu ay başla zaten buralardayız eylül ayında bize güzel haberler verirsin İnşallahKesinlikle öyle canım benden bugüne kadar yumurtlama ağrısını çok iyi hissettim ama çatlama hiç hissedemiyorum çatlama problemim var yani belli bu ay inositol ile deniycem bi iki vitamin daha var onları da kullanıcam bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sende iyi ki varsın çiçeğim bizi bizden iyi kim anlayabilirAy valla iyi ki varsınız hepinizde çok teşekkür ederim kesinlikle kullanıcam bu ay inşallah bende faydasını görürüm sizler gibimarka farketmez değil mi canım
Ay inşallah güzelim benim teşekkür ederimBence farketmez canım ama bence ya venatura yada pholicaps al. Allahın izniyle fayda görürsün inşaAllah
Yaa canımsın teşekkür ederim haber veririm mutlaka gelişme oldukça yazarımSen bu ay başla zaten buralardayız eylül ayında bize güzel haberler verirsin İnşallah
Kesinlikle öyle canım iyi ki varsınızSende iyi ki varsın çiçeğim bizi bizden iyi kim anlayabilir
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah güzelimAy inşallah güzelim benim teşekkür ederim
Yaa canımsın teşekkür ederim haber veririm mutlaka gelişme oldukça yazarım
Kesinlikle öyle canım iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?