Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar 11 ağustosta 22 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmadım dün progresteron ve beta hcg yaptırdım beta malesef negatif progesteron 26 çıkmış sizce nasıl değer beta pozitife dönebilir mi regle 7 gün var

Kızlar ya ben hâlâ regl olmadım ne yapıcam bilmiyorum tarlusalı içmeye de korkuyorum açıkçası normalde direk gününde regl gelirdi şuan ağrısı bile yok tamam dün kanda negatifti ama ne biliyim ya çok kararsızım bi fikir verin nolur bu saatten sonra olsa dün çıkardı demi dönmez yani sizce ilacı içmelimiyim leke halinde geliyo tekrar normal akıntıya dönüyo sökülemiyo gibi çok tuhaf bilmiyorum

Şaka gibi 12 de yapmıştım pik değildi 3 te yaptım yumurtluyorum sanırım

Eklentiler

• IMG_1264.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 32
Benimde ilk zamanlar çabuk sökülmüyor ya tarlusalı hiç kullanmadım doktorun sürekli kullan dediyse kullan aksatma pozitif olsaydı çıkardı dün yavrum bende aynısını yaşamıştım

Benimde ilk zamanlar çabuk sökülmüyor ya tarlusalı hiç kullanmadım doktorun sürekli kullan dediyse kullan aksatma pozitif olsaydı çıkardı dün yavrum bende aynısını yaşamıştım
İlk kez böyle oldu normalde direk yoğun bir şekilde başlar kistim var belki de ondandır ilacın gelmesini bekliyorum içicem sanırım böyle boşa zaman kaybediyorum

Progesteron bayağı yükselmiş gebelik olma ihtimali var. Adete 7 gün kala beta yükselmemesi normal gününü bekle bence

Bence içmeyin. Zaten 10 gün içmeniz gerekecek gebelik yoksa 10 günde zaten adet olursunuz. Ama burda battan sonra betası yükselen çok kişi gördüm o yüzden riske atmayın

Bence içmeyin. Zaten 10 gün içmeniz gerekecek gebelik yoksa 10 günde zaten adet olursunuz. Ama burda battan sonra betası yükselen çok kişi gördüm o yüzden riske atmayın
Ya bişey sormak istiyorum ovülasyon testim bugun pik dün ilişki oldu bugun olmıcak yinede şansım olur dimi

10 gün mü içmem gerekicek gerçekten mi bilmiyordum bunu içtiğin an sökülüyo sanıyordum ay valla kafam allak bullak oldu eğer dediğiniz gibi 10 gün içmem gerekiyorsa içmem gebelik yoksa zaten kendi sökülür bu ne saçma bişi anlamadım valla

Yok hemen sökmez maalesef

Yok hemen sökmez maalesef
Anladm canım teşekkür ederim bekliyim o zaman bide aklıma A adenim0011 geliyo o da yerleşme sanmıştı ama o gün yumurtlama olmuş diyorum acaba bende de mi öyleydi yani bu yaşadığım lekelenme aslında yumurtlama lekesimiydi sonra düşünüyorum regle o kadar yakın zamanda 5 gün kala yumurtlama hiç görmedim olabilir mi ki

Kızlar 5 haftalık gebeyim daha önce 1 düşük ve 1 kimyasalim var doktorum şuan aspirin kullanmayalim kanama oluşturmayalim dedi aspirin kanama oluştur mu ? Kullanmam gerekir mi bazıları faydalı diyor ama bilemedim kullanan varmı ?

Aşkım benimde tam 5 gün kala lekem olmuştu bende o kadar az kaldığı in ihtimal vermemiştim çünkü daha önce hiç başıma böyle birşey gelmemişti çok geç çatladı yumurtam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…