Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Umudunu kaybetme yerleşme geç olduysa testte de hemen çıkmayabiliyor kimisi bir hafta bekleyin falan demiş test için. Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağını doldursun bitanem
Amin amiinn ecmain cümlemizinkini de çok teşekkür ederim desteğin için

Akşamüstü kan verdim, beta 2 çıktı. Yükselmez değil mi kimyasal mı oluşmuş sizce daha önce bir kere daha başıma gelmişti birkaç ay oluyor beta 2ydi sonra adet oldum

Bende sigara kullanıyorum. İnan çok zorlanıyorum. . Eşim giderken 2 3 tane bıraktırıyorum yalvar yakar. Ama iki gündür ağzımda değişik bir tat var sigaranın yarısına gelmeden tiksindiriyor.

Bende sigara kullanıyorum. İnan çok zorlanıyorum. . Eşim giderken 2 3 tane bıraktırıyorum yalvar yakar. Ama iki gündür ağzımda değişik bir tat var sigaranın yarısına gelmeden tiksindiriyor.
Valla benim eşimde 3/4 tane bırakıyor giderken vicdan azabı çekiyorum içince ama bırakamıyorum yok bende o tiksinme yok. Kahve çok severim 10 çay bardağı da içsem bana mısın demem normalde ama tiksindim içemiyorum onu. Sigaradan tiksinmiyorum yaa. Eşim de istemiyor içmemi. Akşam diyor ki karışmıyorum içiyorsan sen bilirsin ama düşün bir yıldır biz bu bebeği istiyor bekliyorduk ona bişey olursa ne kadar üzüleceğimizi düşün. Yani bu cümle beni mahvetti. Allah korusun bebeğime bişey olsa başka sebepten bende eşimde sigara için oldu diycez dua ediyorum canım istemesin içemeyim diye ama olmuyor

Çok zor bi durum. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun

Deme öylee yükselir sağlıkla inşallah
Doktor yükselmez dedi, en az beş olması gerekiyor döllenme olmuş diyebilmemiz için dedi. Bu değeri 20 30 görmüş olmam lazımdı adet olcaksın bu ay vs dedi muayene etti. Geçen hafta gördüğüm kanama yumurtlamadan kaynaklı olmuş bu ay yumurtam geç çatlamış yeni çatlamış bi yumurta görüyorum dedi. Tüp bebek bölümüne yönlendirdi süreç çok uzamış aşılama vs için bilgi verebilirler belki iğneli bi tedavi bizi daha çabuk sonuca yönlendirir falan işte bakalım. Sebepsiz infertiliteymiş bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…