- 7 Ekim 2024
- 1.806
- 614
- 38
- 22
Amin güzelim hepimiz için inşallahRabbim gönlüne göre versin İnşallah güzelim❤
Amin amiinn ecmain cümlemizinkini deUmudunu kaybetme yerleşme geç olduysa testte de hemen çıkmayabiliyor kimisi bir hafta bekleyin falan demiş test için. Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağını doldursun bitanem
Ne demek canım benim rica ederiimm güzel haberlerini alırız İnşallahAmin amiinn ecmain cümlemizinkini deçok teşekkür ederim desteğin için
Aşkım bendr bugün verdim kan 6.88 çıktı inşallah yükselir ikimizindeAkşamüstü kan verdim, beta 2 çıktı. Yükselmez değil mi kimyasal mı oluşmuş sizce daha önce bir kere daha başıma gelmişti birkaç ay oluyor beta 2ydi sonra adet oldum
Adetinize kaç gün varAşkım bendr bugün verdim kan 6.88 çıktı inşallah yükselir ikimizinde
İnşallah canım senin ihtimal daha yüksek benden tabiiAşkım bendr bugün verdim kan 6.88 çıktı inşallah yükselir ikimizinde
Tam 3 tane kimyasal geçirdim. Bir de düşük. Benim çocuğum olduğu için burdaki Dr kimyasalları normal gözüyle baktı. İstiyorsanız denemeye devam edin dedi sadeGebeliğinizden önce kaç kimyasal gebelik geçirdiniz acaba
Bende sigara kullanıyorum. İnan çok zorlanıyorum. . Eşim giderken 2 3 tane bıraktırıyorum yalvar yakar. Ama iki gündür ağzımda değişik bir tat var sigaranın yarısına gelmeden tiksindiriyor.Ay helal olsun bırakmışsın. Ben bu konuda çok ağlıyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorım ne yapim nasıl bırakim diye düşünüyorum azalttım gibi ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum çok üzülüyorumm
Valla benim eşimde 3/4 tane bırakıyor giderken vicdan azabı çekiyorum içince ama bırakamıyorum yok bende o tiksinme yok. Kahve çok severim 10 çay bardağı da içsem bana mısın demem normalde ama tiksindim içemiyorum onu. Sigaradan tiksinmiyorum yaa. Eşim de istemiyor içmemi. Akşam diyor ki karışmıyorum içiyorsan sen bilirsin ama düşün bir yıldır biz bu bebeği istiyor bekliyorduk ona bişey olursa ne kadar üzüleceğimizi düşün. Yani bu cümle beni mahvetti. Allah korusun bebeğime bişey olsa başka sebepten bende eşimde sigara için oldu diycez dua ediyorum canım istemesin içemeyim diye ama olmuyorBende sigara kullanıyorum. İnan çok zorlanıyorum. . Eşim giderken 2 3 tane bıraktırıyorum yalvar yakar. Ama iki gündür ağzımda değişik bir tat var sigaranın yarısına gelmeden tiksindiriyor.
Çok zor bi durum. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsunValla benim eşimde 3/4 tane bırakıyor giderken vicdan azabı çekiyorum içince ama bırakamıyorum yok bende o tiksinme yok. Kahve çok severim 10 çay bardağı da içsem bana mısın demem normalde ama tiksindim içemiyorum onu. Sigaradan tiksinmiyorum yaa. Eşim de istemiyor içmemi. Akşam diyor ki karışmıyorum içiyorsan sen bilirsin ama düşün bir yıldır biz bu bebeği istiyor bekliyorduk ona bişey olursa ne kadar üzüleceğimizi düşün. Yani bu cümle beni mahvetti. Allah korusun bebeğime bişey olsa başka sebepten bende eşimde sigara için oldu diycez dua ediyorum canım istemesin içemeyim diye ama olmuyor
Amin canım Allah razı olsunÇok zor bi durum. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun
Benim 6.88 bugün reglim 19-20 gibi olmalıydı. Senin kaç ?İnşallah canım senin ihtimal daha yüksek benden tabii
Benim dün en az 3 en fazla 5 günüm kalmıştı bazen 28 bazen 31 günde regl oluyorum. Tahminen beş gün kala 2 çıktı. Ama burdan yükselmez sanmıyorum. Muhtemelen kimyasal olduBenim 6.88 bugün reglim 19-20 gibi olmalıydı. Senin kaç ?
Deme öylee yükselir sağlıkla inşallahBenim dün en az 3 en fazla 5 günüm kalmıştı bazen 28 bazen 31 günde regl oluyorum. Tahminen beş gün kala 2 çıktı. Ama burdan yükselmez sanmıyorum. Muhtemelen kimyasal oldu
Doktor yükselmez dedi, en az beş olması gerekiyor döllenme olmuş diyebilmemiz için dedi. Bu değeri 20 30 görmüş olmam lazımdı adet olcaksın bu ay vs dedi muayene etti. Geçen hafta gördüğüm kanama yumurtlamadan kaynaklı olmuş bu ay yumurtam geç çatlamış yeni çatlamış bi yumurta görüyorum dedi. Tüp bebek bölümüne yönlendirdi süreç çok uzamış aşılama vs için bilgi verebilirler belki iğneli bi tedavi bizi daha çabuk sonuca yönlendirir falan işte bakalım. Sebepsiz infertiliteymiş bizimkiDeme öylee yükselir sağlıkla inşallah
Bende yazmıştım size ama kaçırdınız galiba benimde değerim 8 idi 2 gün önce regl 23 Ağustos inşallah yükselme görürüzBenim 6.88 bugün reglim 19-20 gibi olmalıydı. Senin kaç ?
İnşallah yaa çok sancım var kasıklarımda sen de durumlar neeBende yazmıştım size ama kaçırdınız galiba benimde değerim 8 idi 2 gün önce regl 23 Ağustos inşallah yükselme görürüz
Benimde öyle adet olacakmış gibi ama belirtileri aynı zaten iksininde o yüzden umutsuzluk yokİnşallah yaa çok sancım var kasıklarımda sen de durumlar nee
Kan verdin mi canımYarın gidip kan versem olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?