Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bi 5 6 gündür de beyaz akintim var 16sinda bu akıntı yumurta akı gibiydi

Bende keseyi gördüm bugün vajinal baktık ama minik daha dedi ve sigarayı bırakmam gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum bırakamıyorum

Lh testlerim pik cikti ayin 16sinda. Hala pik peki bu normal mi
Canım pim çıkması bazen gebelikten olabilirmiş o şekilde okumuştum ama 2. Bir yumurtlama olmuşta olabilir awox yapsana benim 8 betamı bile algıladı yani ya da aklında şüphe kalmasın kan ver ama erken öğrenmek de hiç iyi bir şey değilmiş benim şuan beyaz krem formunda akıntım var ama bu daha önce görmediğim bi akıntı şekli değil açıkçası umarım bebişin seninledir

Ay inşallah pozitiftir ya

Benim 2. Gebeligim olacak kismetse onda da 8 gun kala ovulasyon testlerim pikti. Oyle suphelenmistim tam olarak adet gunu cizgi çıkmıştı gebelik testlerinde onda da hemen adet sonrasi yumurtlamistim benim yumurtlama genelde erken oluyor. 9 günüm var adete

Kızlar bende bu ay letu kullandım 11 ağustosta 22 mm yumurta vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım bugün progesteron için kan verdim yaptırmışken beta hcg de istedim henüz sonuç çıkmadı ama hcg için erken mi negatif görüp üzülmekten korkuyorum

Erken cikmaz daha bence

Daha çok varmış varsa da şuan çıkmaz bence inanın erken öğrenmek hiç hoş değil aşırı stresli diğer gebeliğinizi tam gününde öğrenmişsiniz ne güzel

Hamişleri tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin.
Birsey öğrenmek istiyorum yumurtlamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz
Benim 2 yumurtam vardı birisi 8 Ağustos da çatlamıştı ama bir tane daha vardı o ne oldu bilmiyorum 18 Ağustos test yaptım çok silik çıktı kan verdim 8 çıktı yani eğer o çatlayan yumurtam ise 10. Gün öğrenmiş oldum inşallah bebişim büyür benimle kalır sizde hemen peşimizden gelirsiniz

Aşk Aşkım beni düşünüüünnn ben battan bir gün önce negatifi gördüm 2 gün sonra pozitifiiii❤ umut hep vaarr

Aşk
Aşkım beni düşünüüünnn ben battan bir gün önce negatifi gördüm 2 gün sonra pozitifiiii❤ umut hep vaarr
Senin pozitif olduğuna çok emindim kendim için hiç o umudum olamadı senin şimdi nasıl oldu canımm normalde de geç mi yumurtlarsın adet döngün kaç gün hiç geciktiğin oluyor muydu? Çünkü yerleşme sandığın yumurtlama çıkmıştı onu hatırlıyorum ama bu sefer de döngün uzamış oluyor hiç döngün uzamış mıydı düzensizliğin var mı nolur biraz anlatsana belki umut olur bana moralim çok kötü durumda yerleşme diye düşündüğüm kanamanın üstünden bir hafta geçti eğer yerleşme olsaydı bir haftada testte çıkardı demek ki benimki de yerleşme değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…