Bi 5 6 gündür de beyaz akintim var 16sinda bu akıntı yumurta akı gibiydi
Canım pim çıkması bazen gebelikten olabilirmiş o şekilde okumuştum ama 2. Bir yumurtlama olmuşta olabilir awox yapsana benim 8 betamı bile algıladı yani ya da aklında şüphe kalmasın kan ver ama erken öğrenmek de hiç iyi bir şey değilmiş benim şuan beyaz krem formunda akıntım var ama bu daha önce görmediğim bi akıntı şekli değil açıkçası umarım bebişin seninledirLh testlerim pik cikti ayin 16sinda. Hala pik peki bu normal mi
Ay inşallah pozitiftir yaKızlar doktor ultrasonla baktı rahim duvarın kalın dedi regl bugün ya da yarın olsa incelmesi gerekmiyormu benim yanlış biliyorum sonra beta istedi verdim eğer gebelik yoksa tarlusal verip adeti söktürecek ona da içim el vermiyor of çok kötü bişi
Hayırlı olsun canımBenimde testlerim sizinki ile aynı çıkıyor ben dün çok silik bi karartı gördüm ve kan verdim 7.9 değerim bu da bugün sabah ki testim
Benim 2. Gebeligim olacak kismetse onda da 8 gun kala ovulasyon testlerim pikti. Oyle suphelenmistim tam olarak adet gunu cizgi çıkmıştı gebelik testlerinde onda da hemen adet sonrasi yumurtlamistim benim yumurtlama genelde erken oluyor. 9 günüm var adeteCanım pim çıkması bazen gebelikten olabilirmiş o şekilde okumuştum ama 2. Bir yumurtlama olmuşta olabilir awox yapsana benim 8 betamı bile algıladı yani ya da aklında şüphe kalmasın kan ver ama erken öğrenmek de hiç iyi bir şey değilmiş benim şuan beyaz krem formunda akıntım var ama bu daha önce görmediğim bi akıntı şekli değil açıkçası umarım bebişin seninledir
Teşekkür ederim allahım dileyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımbizlere de dua edin
Erken cikmaz daha benceKızlar bende bu ay letu kullandım 11 ağustosta 22 mm yumurta vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım bugün progesteron için kan verdim yaptırmışken beta hcg de istedim henüz sonuç çıkmadı ama hcg için erken mi negatif görüp üzülmekten korkuyorum
Daha çok varmış varsa da şuan çıkmaz bence inanın erken öğrenmek hiç hoş değil aşırı stresli diğer gebeliğinizi tam gününde öğrenmişsiniz ne güzelBenim 2. Gebeligim olacak kismetse onda da 8 gun kala ovulasyon testlerim pikti. Oyle suphelenmistim tam olarak adet gunu cizgi çıkmıştı gebelik testlerinde onda da hemen adet sonrasi yumurtlamistim benim yumurtlama genelde erken oluyor. 9 günüm var adete
Hahaha sesli güldümm çok güzeldii gerçekten ecz deki bütün testleri toplamasına değdiiAha bir hashas tanesi daha gelditebrikler kuzucum test paralarının hakkını verdin
Benim 2 yumurtam vardı birisi 8 Ağustos da çatlamıştı ama bir tane daha vardı o ne oldu bilmiyorumHamişleri tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin.
Birsey öğrenmek istiyorum yumurtlamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz
Aşkım beni düşünüüünnn ben battan bir gün önce negatifi gördüm 2 gün sonra pozitifiiiiKızlar merak ettiğim adetiniz geçtikten sonra mı öğrendiniz gebeliğinizi? Döngüm bazen 28 bazen 30 31 sürüyor benim. Bugün 26.günümdeyim ve test yaptım negatif. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime regl olmayı bekle diyorum ama yaşadığım kanama vs de çok kafamı kurcalıyor. Benim için hala umut var mıdır bu ay bilmiyorum
Senin pozitif olduğuna çok emindim kendim için hiç o umudum olamadıAşk
Aşkım beni düşünüüünnn ben battan bir gün önce negatifi gördüm 2 gün sonra pozitifiiii❤ umut hep vaarr
Catlamadan 10 gun sonra beta 6 çıktı canımHamişleri tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin.
Birsey öğrenmek istiyorum yumurtlamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz
Betanız düzenli arttı mı ben baya korktum değerim küçük olduğu içinCatlamadan 10 gun sonra beta 6 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?