Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Amin amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bebiş bekleyenler için

Sizin kimyasal mı gebelik mi olmuştu acaba

Çıktı mı acaba sonuç bende cuma tiroid için kab vercem aynı 11 de çatlama görmüştüm o zamana kesin sonuç alır mıyım diye ümit ediyorum varsa var yoksa yok kafa rahatlasın diye testle uğraşmak istemedim

Kızlar negatifmiş yine ben iyice umudumu yitirdim tarlusal verdi yarın içerim muhtemelen
Canım sen hsg çekilmiştin dimi bu ilk regl olucak sanırım senin konularda görüyordur sürekli umudunu kaybetme bende hsg çekildiği ilk ay olmadı 2. Ay femara kullandım ve şuan ilerler ise gebeyim önümüzde ki ay tüp bebeğe başlama kararı vermiştik o yüzden umudunu yitirme olucak olan oluyor zamanı var sadece

Haklısın canım evet ilk aydı her ay aynı umutla bekleyip hüsranla sonuçlanması beni mahvetti artık kandan da idrar testlerinden de ilişkiden de buz gibi oldum soğudum rabbim hayırlsını versin tabi ama çok yoruldum gerçekten elimden geleni yapıyorum bir senedir doktor doktor gidip geliyorum ne bileyim ya tükenmiş hissediyorum kendimi verdiği adet söktürücüyü de kullanmaya korkuyorum bi iki gün daha olmazsam awox test yapıp o zaman içeyim diyorum inan ne yapıyım bilmiyorum bende de letu var yumurtam güzel büyüyo onunla ama çatlamıyo iğneye rağmen

Çok yıpratıcı bir süreç seni anlıyorum yumurtanın çatlamaması tek seferlik olmuş olabilir mi doktorun ne diyor bu duruma

Çok yıpratıcı bir süreç seni anlıyorum yumurtanın çatlamaması tek seferlik olmuş olabilir mi doktorun ne diyor bu duruma
Öyle canım hsg nin ilk ayında direk gebe kalanlar da var ikincide kalanlar da bekleyip görücez bakalım doktor bişey demedi kist atılsın önce dedi sonra duruma göre tekrar letu başlarız dedi bu kadar ama bu cevaplar bana yeterli gelmiyo bi yerde bi yanlışlık var gibi problemin ne olduğunu çözemiyorum çözsem ona yönelik ilerliycem ama işte

Canım kusura bakma anca yazabiliyorum ya. Benim ilk defa başıma geldi böyle birşey. Döngüm evlendikten sonra 33e çıkmıştı asla gecikme yaşamam asla döngümde uzama olmaz yani hadi bir iki gün nadir diyeyim. Yumurtlama lekesi hiç yaşamadım adetime 5 gün var direkt yerleşme dedim hatta ellerim titredi ağladım görünce sevinçten. Yerleşmedir diye 2 gün ilişki yaşamadım zarar gelir korkusuyla. Önceki gün kasık ağrım falan artık çatlamadan önce ne zaman ilişkim oldu hatırlamıyorum bile onunla tutmuş yani. Çünkü nasıl olsa çatlama olmuştur çoktan diyip salmıştım ilişkiyi. Hatta yumurtlama diye tahmin ettiğim günlerde 20 dk ayaklar yukarda bekleme ayaka kalkmama gibi şeyler yapardım. Yumurtlamam geçmiştir diye ilişkiden sonra hemen kalkıyordum lavaboya gidiyordum geliyordum. Sigara içiyordum baya salmıştım. İlk defa başıma geldi ve gerçekten onu yumurtlama sanıp strese girseydim aklımda hep o olacağı için ilişkii ilişkii aman kalkmim şu gün girdim mi bugün girsem mi yine ilişki olsa mı tuttu mu diye diye olmayacaktı belki de. Gerçekten hiç düşünmediğim rahat davrandığım bi anda oldu. Hatta siz bana hamilesin dediğinizde tamam içimde bende öyle hissediyordum ama çatlama öncesii oo 3 gün önce miydi kaç gün önceydi emin olamadığım için ya değilimdir ihtimal yok keşke de bilseydim yumurtlama olduğunu ilişkiye girseydim diyordum kendi kendime. Demem o ki nasibi olunca hiçbir şey yapmayınca bile geliyor

Sprem testi yaptırdınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…