Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım eşime test aldırıyorum yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim bak günü yaptığımda öğlen yapmıştım çok sıvı da tüketmiştim ve çok çok silik çizgi vardı yalancı pozitif de olabilir dediler dün de bir iki damla kanama ve lekelenme geldi ama hala regl dönmedi bugün gecikmenin ikinci günü chatgbt yerleşme kanaması olabilir dedi 12 Ağustos'ta doktora gitmiştim kistim atılmış yeni kisti de yok rahminde iyi demişti o zaman da kasık ağrılarım vardı 6 7 8 Ağustos'ta ağırlığına sebep olacak bir neden yok demişti o zaman şimdi de gecikmem var bilmiyorum gerçekten
Tekrar test yaptın mı peki var mı birşey pazartesiye kadar dayanabilirsen iyi valla

Eğer gecikmeye neden olacak bir sorun olsaydı reglden 6 gün önceye gitmiştim doktora söylerdi herhalde

Umarım hamilesindir canım. Değilsende üzülme bi daha ki ay olur inşallah

Bugunki testlerim negatif çıktı cuma günü kan vermeye gitmek de istemiyorum oda negatif çıkacak belli olsa testler negatif çıkardı ben artık gebelikten de vazgeçtim yoksa adet gelsin artık yeter napmaliyim
Umarım hamilesindir canım. Değilsende üzülme bi daha ki ay olur inş

Bugunki testlerim negatif çıktı cuma günü kan vermeye gitmek de istemiyorum oda negatif çıkacak belli olsa testler negatif çıkardı ben artık gebelikten de vazgeçtim yoksa adet gelsin artık yeter napmaliyim
Canım bende senin gibiyim testim yok yapamıyorum ama bende regl olmadım hala muhtemelen yerleşme sandığım şey yumurtlama kanamasıydı öyle tahmin ediyorum ya da başka sebepten lekelenme ve gecikme yaşıyorum test sipariş verdim bi iki güne gelir hala olmazsam yaparım sen hangi markalarda pozitif görmüştün canım

Üzülme değilsen zaten adet olursun bugün yarın. Adetin gelmezse de gidersin kan vermeye bekle biraz daha

Üzülme değilsen zaten adet olursun bugün yarın. Adetin gelmezse de gidersin kan vermeye bekle biraz daha
Doğru bide sıvı alımına dikkat etmedim ve testler belli bir betayı algılıyor ondan da negatif çıkmış olabilir belki daha gecikmenin 2.gunuydu belki beta 7 8 bile olabilir ama umutlanmam istemiyorum sonrada diyorum neden adet olmuyorum bide dün bı kerelik leklenme yaşadım chatgbt yerleşme olabilir demişti regle dönmedi çünkü

Herşey olabilir en doğrusu şu an sakin kafayla beklemen olacak ama biliyorum çok zor umutlanmak da istemiyor insan. Bende de adet olmadan önce lekelenme oldu 1 gün bişey gelmedi hatta yerleşme diye düşündüm sonra adet oldum ve 1 hafta erken yaşadım bu durumu döngüler çok değişiyor.

Bence de içme güzelim hiç belli olmaz riske atmaya gerek yok dediğin gibi reglse de kendiliğinden gelsin
Canım ya sen regle 4 gün kala yerleşme kanaması sandık sonra onun çatlama olduğunu öğrendin ya hani sen o kanamanın üzerinden mi 14 gün sayıp 3 gün gecikmeyle öğrendin yani 17. Gün mü öğrendin

Evrt canım 31 temmuz akşamı gördüm lekeyi 5 ağustos battı normalde. Çatlama olduğunu anladığımda üstüne 14 ekledim ayın 14 oluyordu bat tarihim. Ben 16sı sabah test yaptım

Kızlar merhaba öncelikle gebe kalmış olanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin geri kalan benim gibi gebe kalmak isteyenlere de Allah tez zamanda versin bende yumurtlama dönemini atlatalı 5 gün oluyor yumurtlamadan beri sol tarafımda bir şey hissediyordum belli belirsiz oturur kalkarken yürürken son iki gündür az beyaz akıntı geldi bugün akıntı yok ama sağ ve sol kasığımda bir şeyler hissediyorum hafif ağrı gibi birde sabah kalktığımda göğüs uçlarımda hafif ağrı hissediyorum gün içinde de ara ara ve çok şişkinliğim var sizce gebelik olabilir mi takvime göre 8 gün var regle yumurtlamama göre bakarsam 10 günyoksa regl belirtileri mi kendimi dinlemekten kafayı yiceğim sizde döllenme yerleşme sürecinizi anlatabilir misiniz

Sevgili gebeler, durumunuz nasıl, yaşadığınız belirtiler neler, beta kontrolü yaptırdınız mı, ne durumdasınız?

O kadar benzer bir süreç geçirdim ki… ben normalde regle 10 gün kala karın ağrısı göğüs şişliği falan yaşarım hiçbir regl belirtim yoktu. 3 yıldır evliyiz ama yaklaşık 4-5 aydır korunmayı bıraktık. Uygulamaya göre bat 21 ağustostu ben 14 Ağustosta gidip kan tahlili verdim eğer gebelik varsa küçük de olsa değerde belli olur diye. 0.01 çıktı. Çok üzüldüm ama burda yazılanları okudukça ümidim canlandı. Gün içinde sağ ve sol yumurtalığımda minik minik batmalar oluyordu. Göğüsüm adet dönemine yakın dokunamayacak kadar ağrır ama o seviyede bir ağrım da yoktu ancak şiştiğini hissediyordum. Ve göbek çizgisi.. en son onu da fark edince ben iyice ümitlendim bu sefer hemen kan vermek istemedim bat günü geldiğinde test yapayım dedim eczanede predictor express varmış ne olduğunu bilmeden onu aldım predictor iyidir diye, bir de erken gebelik testi sandım pahalıydı da. Sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece gözüme uyku girmedi ve gece yaptım. Maalesef silik çizgi bile çıkmadı sonra öğrendim ki bu test 25 seviyesinde betahcg algılıyormuş bunun bi önemi var mı? Regl olmadım. beta 5-6 seviyelerinde bile olsa en azından silik çizgi çıkardı değil mi? Ne yapmalıyım bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar birşey görüyormusunuz efekt yaptım anlaşılır olsun diye ama markası Awox

Eklentiler

• IMG_2341.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2340.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…