Benim ümidim yok canım ya leke devam ediyo söktürücü içmeyi düşünüyorumCanım bende gördüm gibi de sanki bilemedim gibi de ya. 2 gün sonra tekrarla bence de İnşallah sağlıkla gelmiştie vardıe bebişin❤
Olabilir bence en garantisi kan ver baktir daha iyi olurMerhabalar en son regl tarihim 12 Temmuz 14 ağustosta kahverengi peçeteye leke geldi hala regl olmadın en son 21 inde test yaptım negatif geç döllenme olabilir mi
Merhaba yaş kac yumurta rezerrvinizd egeri nedir bende de aynısı var yaEvet benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için emin olmak için 5 aydır kullanıyordum bu ay nasip oldu çok şükür
Valla canım bilemedim ki yaBenim ümidim yok canım ya leke devam ediyo söktürücü içmeyi düşünüyorum
Bat ne zamandi birde hangi testi yapmıştın canımBende hala regl olmadım bu sefer sabah ilk idrarla test yapicam eşime aldırıyorum yine sabahı beklicem en son Çarşamba günü akşam 9 gibi yaptım negatifti herkes sabah sabah idrarı diyor sabredip sabah yapicam
Aman canım hayırları olsun napalımValla canım bilemedim ki ya
Bat ne zamandi birde hangi testi yapmıştın canım
Kimi gebelikte çok geç belli oluyor diyorlar bilemiyorum canımŞimdiye pozitif olması gerekmiyormuydu
Amin canım Rabbim gönlüne göre versin❤Aman canım hayırları olsun napalım
Valla canım benim baya zor geçiyor idrar yolu enfeksiyonum da var ekstra zorlanıyorum. Dr a gidicem de burda ki hamiş arkadaşlar beta kaçken keseyi gördü onu merak ediyorum. Sen nasılsın
Benim 0.82 ama yumurtlama neredeyse hiç olmuyordu hep kiste dönüşüyordu bu ay yakaladım çok şükürMerhaba yaş kac yumurta rezerrvinizd egeri nedir bende de aynısı var yaamh 0.2 çıktı bi yerde de 0.4 cıktı yaş 29 5-6 aydır denioruz
Benimde aynı o şekilde var alt karın tarafımda aralıklı ağrı oluyor adetime 9 gün var dün ve ondan önceki gün test taptım negatif erkenden olduğu için mi yoksa değil miyim acabaCanım bence takviyelerini ihmal etme miden bulanıyorsa bileee. Bak ben o sarımtırak yapışkan akıntıyı gördüğümde şaşırdım yani hatta ilk defa görmüştüm. Kız bence sen kesin hamilesin hemen yarın testtt
Bende de aynı şekilde var ara ara alt karnımda sancılar oluyor adetime 9 gün var test yaptım negatif çıktı daha erken olduğu için mi acaba sizin ne olduBende de sarımtrak yapışkan akıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?