Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Merhabalar en son regl tarihim 12 Temmuz 14 ağustosta kahverengi peçeteye leke geldi hala regl olmadın en son 21 inde test yaptım negatif geç döllenme olabilir mi

Merhabalar en son regl tarihim 12 Temmuz 14 ağustosta kahverengi peçeteye leke geldi hala regl olmadın en son 21 inde test yaptım negatif geç döllenme olabilir mi
Olabilir bence en garantisi kan ver baktir daha iyi olur

Bende hala regl olmadım bu sefer sabah ilk idrarla test yapicam eşime aldırıyorum yine sabahı beklicem en son Çarşamba günü akşam 9 gibi yaptım negatifti herkes sabah sabah idrarı diyor sabredip sabah yapicam

Evet benim yumurta rezervim çok düşük olduğu için emin olmak için 5 aydır kullanıyordum bu ay nasip oldu çok şükür
Merhaba yaş kac yumurta rezerrvinizd egeri nedir bende de aynısı var ya amh 0.2 çıktı bi yerde de 0.4 cıktı yaş 29 5-6 aydır denioruz

Bende hala regl olmadım bu sefer sabah ilk idrarla test yapicam eşime aldırıyorum yine sabahı beklicem en son Çarşamba günü akşam 9 gibi yaptım negatifti herkes sabah sabah idrarı diyor sabredip sabah yapicam
Bat ne zamandi birde hangi testi yapmıştın canım

Bat 18 Ağustosdu bat günü bebetime erken gebelik testi yapmıştım çarşamba günü de days comfort erken gebelik testi ve bebetime kaset test yapmıştım ama sıvı alımına dikkat etmemiştim hatta testi yapmadan 15 dakika önce su içip o şekilde testi yapmıştım 3 testte negatif çıktı hala olmadım şimdi eşime tekrar test aldırıyorum bu sefer sabahı bekleyip sabah idrarıyla deneyeceğim 5-6 günüm geçti
Bat ne zamandi birde hangi testi yapmıştın canım

Kızlar selamm bugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?

Eklentiler

• IMG_4894.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4893.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 5
Benimde aynı o şekilde var alt karın tarafımda aralıklı ağrı oluyor adetime 9 gün var dün ve ondan önceki gün test taptım negatif erkenden olduğu için mi yoksa değil miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…