Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Valla canım benim baya zor geçiyor idrar yolu enfeksiyonum da var ekstra zorlanıyorum. Dr a gidicem de burda ki hamiş arkadaşlar beta kaçken keseyi gördü onu merak ediyorum. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım evet hamilelikte enfeksiyon zor oluyor bende vardı oğlumda çok zorlandım iyim bende şükür

Baya belirgin çıkmış canım testin eğer elinde varsa yine yarın sabah tekrarla bence

Bende de aynı şekilde var ara ara alt karnımda sancılar oluyor adetime 9 gün var test yaptım negatif çıktı daha erken olduğu için mi acaba sizin ne oldu
Çok erken yapmışsın canım ben adet gecikmemin 2.günü yaptım hamileyim

Kızlar duphaston kullanan var mı bildiğim kadarıyla gebeyseniz tutunmasına değilseniz regl sökmeye yardımcı oluyo şuan benim durumda en mantıklı ilaç o sizce ne yapayım
Ben kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaç

Ben kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaç
Bugün bi tık daha fazla gibi kanamam ama hala sökülmüyor test te yaptım negatif çıktı kistten dolayı böyle oluyor hsg de regl ı etkilermiş öyle okudum soğan suyu kekik suyu içtim tık yok kafayı yiycem artık

Sen düşünüp stres yaptıkça da sökülmez biraz rahatlat kendini. Bende de bir ara öyle oldu. İnt de adet sökülsün diye egzersizler var tavsiye ederim onları yaparak sökülmüştü adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…