Geçmiş olsun canım evet hamilelikte enfeksiyon zor oluyor bende vardı oğlumda çok zorlandım iyim bende şükürValla canım benim baya zor geçiyor idrar yolu enfeksiyonum da var ekstra zorlanıyorum. Dr a gidicem de burda ki hamiş arkadaşlar beta kaçken keseyi gördü onu merak ediyorum. Sen nasılsın
Baya belirgin çıkmış canım testin eğer elinde varsa yine yarın sabah tekrarla benceKızlar selammbugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?
Çok erken yapmışsın canım ben adet gecikmemin 2.günü yaptım hamileyimBende de aynı şekilde var ara ara alt karnımda sancılar oluyor adetime 9 gün var test yaptım negatif çıktı daha erken olduğu için mi acaba sizin ne oldu
Teşekkür ederim güzelim salı dr a giderim büyük ihtimalleGeçmiş olsun canım evet hamilelikte enfeksiyon zor oluyor bende vardı oğlumda çok zorlandım iyim bende şükür
Ben kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaçKızlar duphaston kullanan var mı bildiğim kadarıyla gebeyseniz tutunmasına değilseniz regl sökmeye yardımcı oluyo şuan benim durumda en mantıklı ilaç o sizce ne yapayım
Ay inşallah bende hamileyimdir .Hayırlı olsun bu aradaÇok erken yapmışsın canım ben adet gecikmemin 2.günü yaptım hamileyim
Bugün bi tık daha fazla gibi kanamam ama hala sökülmüyor test te yaptım negatif çıktı kistten dolayı böyle oluyor hsg de regl ı etkilermiş öyle okudum soğan suyu kekik suyu içtim tık yok kafayı yiycem artıkBen kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaç
Hayırlısı kuzum inşallah iyi bir ilaç verirde gecer enfeksiyonun sigarayı naptin bırakabildin miTeşekkür ederim güzelim salı dr a giderim büyük ihtimalle
Ben kullandım doktorun kullan dediyse kullanKızlar duphaston kullanan var mı bildiğim kadarıyla gebeyseniz tutunmasına değilseniz regl sökmeye yardımcı oluyo şuan benim durumda en mantıklı ilaç o sizce ne yapayım
İnşallah canım. Ay yok ya nerdee içiyorum halaaHayırlısı kuzum inşallah iyi bir ilaç verirde gecer enfeksiyonun sigarayı naptin bırakabildin mi
Sen düşünüp stres yaptıkça da sökülmez biraz rahatlat kendini. Bende de bir ara öyle oldu. İnt de adet sökülsün diye egzersizler var tavsiye ederim onları yaparak sökülmüştü adetimBugün bi tık daha fazla gibi kanamam ama hala sökülmüyor test te yaptım negatif çıktı kistten dolayı böyle oluyor hsg de regl ı etkilermiş öyle okudum soğan suyu kekik suyu içtim tık yok kafayı yiycem artık
İnşallah canım güzel haberini bekliyorum❤ Teşekkür ederim Allah razı olsunAy inşallah bende hamileyimdir .Hayırlı olsun bu arada
Tamam canım bakıyım şimdi teşekkğr ederimSen düşünüp stres yaptıkça da sökülmez biraz rahatlat kendini. Bende de bir ara öyle oldu. İnt de adet sökülsün diye egzersizler var tavsiye ederim onları yaparak sökülmüştü adetim
Azar azar bırakırsın canım inşallah allahin izniyle birsey olmaz ama yinede bırakmaya çalış ilk aylarda pek iyi değilİnşallah canım. Ay yok ya nerdee içiyorum halaa
Normale göre baya azalttım canım bırakacam İnşallah ya hiç bir tane bile içmek istemiyorum. Vicdanım rahat etmiyorAzar azar bırakırsın canım inşallah allahin izniyle birsey olmaz ama yinede bırakmaya çalış ilk aylarda pek iyi değil
Bırakırsın kuzum takma üzülme istersen başarısın sen güçlüsün onuda halledersin aşkımNormale göre baya azalttım canım bırakacam İnşallah ya hiç bir tane bile içmek istemiyorum. Vicdanım rahat etmiyor
Ya seni yicem çok teşekkür ederim hayatımm Rabbim en kısa zamanda size de bebiş nasip etsin bize de güzel haberler verirsin İnşallahhBırakırsın kuzum takma üzülme istersen başarısın sen güçlüsün onuda halledersin aşkım
Ben elendim güzel kızım
Canım sen inositole ne zaman başladın belli bi günü vs var mı ben yarın başlıycam da sorun olur muYa seni yicem çok teşekkür ederim hayatımm Rabbim en kısa zamanda size de bebiş nasip etsin bize de güzel haberler verirsin İnşallahh❤
Yok kuzum sorun olmaz. Önce ki adetime 10 gün falan vardı. Bir kutu kullandım adet gördüm. Adetliyken de kullanmaya devam ettim bu ay hamile kaldım zaten. Sana da şifa olsun İnşallah hangisini aldınCanım sen inositole ne zaman başladın belli bi günü vs var mı ben yarın başlıycam da sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?