Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar selammm adetime 3 gün var ama burnuma karpuz kokusu geliyor ortada karpuz yokken sizce belirti mi

Böyle icini açınca ben hiç birsey anlamıyorum ya nerede oluyor ikici çizgi kuzum
bende de aynısı oluyor canım nasıl tarif ediyim bilemedim aman boşver kız görme zaten benimde ümidim yok çıplak gözle bile kör oldum bulana kadar artık regl sökülse de kurtulsam gebelik değil belli ki
Yarın tekrarla ya awox yanıltmaz
Bekliycem canım umudum yok açıkçası

Bat ne zaman canım

Bat ne zaman canım
Geçti canım iki gün ama leke halinde geliyo şöyle söyliyim günde bi iki kere kahverengi geliyo sonra normal akıntıya dönüyo adam akıllı kan gelmedi doktor söksün diye ilaç verdi ama benim içim rahat etmediği için içmiyim bekliyim kendi gelsin dedim böyle de boşa gün geçiriyorum gibi ne regl olduğum belli ne olmadığım

Aaaaa hala umut var ozaman

Aaaaa hala umut var ozaman
Benim hiç yok ya gebelik olsa şimdiye çıkardı ve leke dahi gelmezdi hadi geldi diyelim niye hergün gelsin kist var bende o gecikme yapıyordur belki ama daha öncede oldu kistim gecikme olmadan direk regl geldi şuan sökülmemesi bana acaba mı dedirtiyor yoksa dediğim gibi umudum yok ve gebe değilsem inşallah bi an önce regl olurum da yeni döngüme başlarım

Allah’ı im inşallah vardır seninledir ve sağlıklıdır

Bence sen bu testi sabah bi tekrarla.elinde varsa canım inşallah vardır da daha net çıkar yoksada üzülme stres yapma kuzum stres de adetin sökülmesini engelliyor gecen ay bende öyle olmuştum

Bence sen bu testi sabah bi tekrarla.elinde varsa canım inşallah vardır da daha net çıkar yoksada üzülme stres yapma kuzum stres de adetin sökülmesini engelliyor gecen ay bende öyle olmuştum
Olabilir canım yarın da adam akıllı gelmezse eğer öbürgün tekrarlarım canım ya da artık ilaca geçerim testlerim de boşa gidiyo

Olabilir canım yarın da adam akıllı gelmezse eğer öbürgün tekrarlarım canım ya da artık ilaca geçerim testlerim de boşa gidiyo
Canım bende gördüm gibi de sanki bilemedim gibi de ya. 2 gün sonra tekrarla bence de İnşallah sağlıkla gelmiştie vardıe bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…