Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Yaa canım çok teşekkür ederim gözlerim doldu Allah razı olsun. Rabbim Size de hayırla sağlıkla güzellik kolaylıkla bebiş nasip etain dua edicem hep

Canım 4000 falan en aşağı ama bence garanti olsun diye 5000 bekle bende görmedim hatta baya kalp atışına kadar yani 7 haftalık olana kadar falan gitmeyi düşünmüyorum
Hayırlısıyla güzelce duyarsınız inşallah be
Canım 4000 falan en aşağı ama bence garanti olsun diye 5000 bekle bende görmedim hatta baya kalp atışına kadar yani 7 haftalık olana kadar falan gitmeyi düşünmüyorum
Bebislerinizin kalp atışlarını

Hamileysen eğer enfeksiyon için muhakkak ilaç yazdır o hamilelikte çöl riskli
Hamilelikte ilaç kullanılyor mu acaba? Bilginiz var mı tedavi yöntemi ile ilgili? Bende hamileyim son zamanlarda sanki idrar yollarımda yanma başladı doktora henüz gidemedim

Hamilelikte ilaç kullanılyor mu acaba? Bilginiz var mı tedavi yöntemi ile ilgili? Bende hamileyim son zamanlarda sanki idrar yollarımda yanma başladı doktora henüz gidemedim
Evet hamile olduğunuzu derseniz doktor ona gore ilaç yaziyo amam ihmal etmeyin enfeksiyonu

Kızlar merhabalar bende katılıyım aranıza
Dün bat günümdü normalde olmadım bu sabah awox marka test yaptım negatif ama aşırı akıntım var krem beyaz sürekli ıslaklık hissi ve göğüslerim sızlıyor sütyen çıkarınca aniden eğilince falan geçen ay da bi yalancı pozitifim var bilmiyorum yani kafam karışık. Böyle battan sonra negatif çıkıp yükselen var mı ki ayın 19 unda ve cumartesi günü kahverengi lekelenme oldu çok az iç çamaşırında çizgi gibi iz bırakmıştı

Benim de oglum 3 yasinda olacak mayista bende bu sene bitimine planliyorum bu ay korunmasız bi iliskim oldu kac kere test yaptim bisey çıkmadı. Bat pazartesiydi. Bugun carsamba hala olmadim dun aksam test yaptim. Olsa cikardi dimi sabah aksam farketmez hiç bişey çıkmadı

hepinize tek tek teşekkür ediyorum kılzar Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :) benimde dündü bat ama bu ay çok şehir değiştirdim ve cumartesi ishal sancısından serum takıldı röntgen çekildi ona bağlı gecikme yaşıyorum diye düşünüyorum çünkü çok az ve düzensiz ilişki yaşadım bu ay. şimdi de bembeyaz ve sümüksü yoğun bir akıntım var ama belimde ağrı da var. sabah test yaptım malesef bişey çıkmadı. buradan dönerse çok mucize bişey olcak. hayırlısı bakalım

Bende kendim icin ayni seyi düşünüyorum. Dun aksam test yaptım bisey çıkmıyor

kizlar sonradan cikan cizgi de pozitif verir mi acaba

Eklentiler

• 8508.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68
evet malesef siz?
Olmadim. Ama bu ay ya 2 kez yada gec yumurtladim. Ondan gec geldi bence hangi testi yapsam negatif. Bi ustteki testte 1 saat sonra silik çizgi gordum gecikme pazartesiye kadar devam ederse kan vericem pazartesi

Merhabalar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13.günü tahlil verdim 6,6 cıktı bilemedim yani iğnenin etkisi mi yükselir mi acaba diye stres oldum biraz, sizin sonradan ilerlemeniz nasıldı acaba
13 güne iğnenin etkisi geçmiştir bence canım 2 güne bir iki kati arttı benim 3 gun öncede keseyi gördüm

13 güne iğnenin etkisi geçmiştir bence canım 2 güne bir iki kati arttı benim 3 gun öncede keseyi gördüm
Ayy inşallah benimde öyle olur bakalım kısmet adetim de Eylülün ilk haftası tarihide değiştiği için tam net değil bekliyorum bakalım

Merhaba aşılama oldum geçen hafta cuma, benim de çatlatma iğnesi yaptıgım gün harici bugün 9. günüm. Gece acilde kan vermeyi dünüyorum çıkar mı çıkmaz mı yada iğneden dolayı çıkarmı bilemiyorum. İlk aşılamam tutmadı hiç kaset test veya kan testide yapmamıştım aşılamanın 10 yada 11 günü regli olmuştum. Bu ikinci aşılamam + progesteron vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam birer tane. Sizce ne zaman vermeliyim herkes 12. Günden sonra diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…