- 1 Ocak 2025
- 1.148
- 318
- 38
- 27
Yaa canım çok teşekkür ederim gözlerim doldu Allah razı olsun. Rabbim Size de hayırla sağlıkla güzellik kolaylıkla bebiş nasip etain dua edicem hepKızlar merhaba. Tüm mesajları baştan sona okudum 3 gündüröncelikle gebe olanlara çok sevindim hatta A adenim0011 hikayesinde gözlerim doldu hamilelik haberinde dizi tadında paylaşımlar olmuş. kayıplar yaşayan arkadaşlar üzülmeyin diycem ama bende her ay test yapıp boş dönmekten çok yoruldum sizi çok iyi anlıuorum. Bende 34 yaşındayım kızım 4 yaşında 2. Gebeliği düşünüyorum 8 aydıe korunmuyorum ama daha tık yok. Buraya yazana şans getiriyormuş öyle anladım o nedenle yazıyorum. Bugün bat benim de hanüz birşey gelmedi ama 1 hafta önce ve dün test yaptım bişey yoktu yine. Bana da dua ederseniz sevinirim kızıma sağlıklı ve hayıelı bir kardeş istiyorum. İnşallah herkes gönlündekine ve hayaline sağlıkla ve mutlulukla kavuşur
İnşallah kuzum inşallah aminnnYa seni yicem çok teşekkür ederim hayatımm Rabbim en kısa zamanda size de bebiş nasip etsin bize de güzel haberler verirsin İnşallahh❤
Hayırlısıyla güzelce duyarsınız inşallah beCanım 4000 falan en aşağı ama bence garanti olsun diye 5000 bekle bende görmedim hatta baya kalp atışına kadar yani 7 haftalık olana kadar falan gitmeyi düşünmüyorum
Bebislerinizin kalp atışlarınıCanım 4000 falan en aşağı ama bence garanti olsun diye 5000 bekle bende görmedim hatta baya kalp atışına kadar yani 7 haftalık olana kadar falan gitmeyi düşünmüyorum
Aaa çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun nasip böyleymiş inşallah tez zamanla hayırlı güzel bir gebelik yaşarsınKimyasalmış çiçeklerim
Hamilelikte ilaç kullanılyor mu acaba? Bilginiz var mı tedavi yöntemi ile ilgili? Bende hamileyim son zamanlarda sanki idrar yollarımda yanma başladı doktora henüz gidemedimHamileysen eğer enfeksiyon için muhakkak ilaç yazdır o hamilelikte çöl riskli
Evet hamile olduğunuzu derseniz doktor ona gore ilaç yaziyo amam ihmal etmeyin enfeksiyonuHamilelikte ilaç kullanılyor mu acaba? Bilginiz var mı tedavi yöntemi ile ilgili? Bende hamileyim son zamanlarda sanki idrar yollarımda yanma başladı doktora henüz gidemedim
Benim de oglum 3 yasinda olacak mayista bende bu sene bitimine planliyorum bu ay korunmasız bi iliskim oldu kac kere test yaptim bisey çıkmadı. Bat pazartesiydi. Bugun carsamba hala olmadim dun aksam test yaptim. Olsa cikardi dimi sabah aksam farketmez hiç bişey çıkmadıKızlar merhaba. Tüm mesajları baştan sona okudum 3 gündüröncelikle gebe olanlara çok sevindim hatta A adenim0011 hikayesinde gözlerim doldu hamilelik haberinde dizi tadında paylaşımlar olmuş. kayıplar yaşayan arkadaşlar üzülmeyin diycem ama bende her ay test yapıp boş dönmekten çok yoruldum sizi çok iyi anlıuorum. Bende 34 yaşındayım kızım 4 yaşında 2. Gebeliği düşünüyorum 8 aydıe korunmuyorum ama daha tık yok. Buraya yazana şans getiriyormuş öyle anladım o nedenle yazıyorum. Bugün bat benim de hanüz birşey gelmedi ama 1 hafta önce ve dün test yaptım bişey yoktu yine. Bana da dua ederseniz sevinirim kızıma sağlıklı ve hayıelı bir kardeş istiyorum. İnşallah herkes gönlündekine ve hayaline sağlıkla ve mutlulukla kavuşur
Bende kendim icin ayni seyi düşünüyorum. Dun aksam test yaptım bisey çıkmıyorhepinize tek tek teşekkür ediyorum kılzar Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :) benimde dündü bat ama bu ay çok şehir değiştirdim ve cumartesi ishal sancısından serum takıldı röntgen çekildi ona bağlı gecikme yaşıyorum diye düşünüyorum çünkü çok az ve düzensiz ilişki yaşadım bu ay. şimdi de bembeyaz ve sümüksü yoğun bir akıntım var ama belimde ağrı da var. sabah test yaptım malesef bişey çıkmadı. buradan dönerse çok mucize bişey olcak. hayırlısı bakalım
Şimdi oldum galiba belim felaket ağrıyor ama tuvalete gitmeye korkuyorum ama kesin geldiBende kendim icin ayni seyi düşünüyorum. Dun aksam test yaptım bisey çıkmıyor
Oldunuz mu?Şimdi oldum galiba belim felaket ağrıyor ama tuvalete gitmeye korkuyorum ama kesin geldi
evet malesefOldunuz mu?
Olmadim. Ama bu ay ya 2 kez yada gec yumurtladim. Ondan gec geldi bence hangi testi yapsam negatif. Bi ustteki testte 1 saat sonra silik çizgi gordum gecikme pazartesiye kadar devam ederse kan vericem pazartesievet malesefsiz?
Merhabalar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13.günü tahlil verdim 6,6 cıktı bilemedim yani iğnenin etkisi mi yükselir mi acaba diye stres oldum biraz, sizin sonradan ilerlemeniz nasıldı acabaCatlamadan 10 gun sonra beta 6 çıktı canım
13 güne iğnenin etkisi geçmiştir bence canım 2 güne bir iki kati arttı benim 3 gun öncede keseyi gördümMerhabalar benimde bugün çatlatma iğnesinin 13.günü tahlil verdim 6,6 cıktı bilemedim yani iğnenin etkisi mi yükselir mi acaba diye stres oldum biraz, sizin sonradan ilerlemeniz nasıldı acaba
Ayy inşallah benimde öyle olur bakalım kısmet adetim de Eylülün ilk haftası tarihide değiştiği için tam net değil bekliyorum bakalım13 güne iğnenin etkisi geçmiştir bence canım 2 güne bir iki kati arttı benim 3 gun öncede keseyi gördüm
Merhaba aşılama oldum geçen hafta cuma, benim de çatlatma iğnesi yaptıgım gün harici bugün 9. günüm. Gece acilde kan vermeyi dünüyorum çıkar mı çıkmaz mı yada iğneden dolayı çıkarmı bilemiyorum. İlk aşılamam tutmadı hiç kaset test veya kan testide yapmamıştım aşılamanın 10 yada 11 günü regli olmuştum. Bu ikinci aşılamam + progesteron vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam birer tane. Sizce ne zaman vermeliyim herkes 12. Günden sonra diyor13 güne iğnenin etkisi geçmiştir bence canım 2 güne bir iki kati arttı benim 3 gun öncede keseyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?