Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Yok kuzum sorun olmaz. Önce ki adetime 10 gün falan vardı. Bir kutu kullandım adet gördüm. Adetliyken de kullanmaya devam ettim bu ay hamile kaldım zaten. Sana da şifa olsun İnşallah hangisini aldın
Pholicaps aldım canım inşallah şifa olur Allah razı olsun ek vitaminler de aldım ovulasyon testi de aldım bide jel varmış yumurtlama gününde kullanılan onu da aldım tüm tuşlara bastım bu ay şu kistimi de düşürseydim

Ohh ohh iyi yapmışsın hadi vesile olsunlar da güzel haberini alalım İnşallah

Canım 4000 falan en aşağı ama bence garanti olsun diye 5000 bekle bende görmedim hatta baya kalp atışına kadar yani 7 haftalık olana kadar falan gitmeyi düşünmüyorum
Canım salı günü gitmeyi düşünüyorum 5 binin üzerinde olmuş olacak zaten İnşallah betam. 2 günde 3 kattan fazla artıyor çok şükür yani kalp atışı için erken ama keseyi görebiliriz İnşallah ayrıca idrar yolu enfeksiyonum çookk çookk yüksek olduğu için korkuyorum biran önce ilaç ne gerekiyorsa kullanmaya başlamak istiyorum

Tabiki canım bence o yüzden kesinlikle gitmelisin bende erkenden gittim tüm kan değerlerimi ölçtürdüm canım zaten

Teşekkür ederim canım iyi yapmışsın bende bi yarın gideyim bakalım
Kimyasalmış çiçeklerim
Tabiki canım bence o yüzden kesinlikle gitmelisin bende erkenden gittim tüm kan değerlerimi ölçtürdüm canım zaten
Kızlar sat 20 temmuz 21 ağustosta kan verdim beta hcgm 63.5 çıktı bugün tekrardan kan verdim ama stresliyim değerim çok düşük olduğu için yükselme olacak mı diye yaptığım testleri atıyorum sizce bir ilerleme var mı kimyasal olur diye korkuyorum

Baya güzel koyulaşmış canım korkma bende ilk öğrendiğimde 53 ile öğrrenmiştim güzel artmıştır İnşallah

Kızlar bu ay her şeyi salıcam diyip ovulasyon testi aldım iyiki de almışım çünkü uygulamaya kalsa bugün itibarıyla yüksek gebe kalma şansım bitmişti halbuki en verimli günler bugün ve yarınmış dün pik gördüm. Herhalde benim yumurtlama ve adet arası 14 günden az 12-13 gün falan çıkacak. Nisan annelerine gelemedim mayısa gelicem inşallah

Kızlar tarlusalı kullanmaya başladım da sabah akşam toplam 5 güne denk geliyo içtiğim süre içerisinde regl sökülür mü yoksa ilaç bittikten sonra mı sökülür bu ay ki durum yumurtlamamı da etkiliycek sanırım

Kızlar merhaba. Tüm mesajları baştan sona okudum 3 gündür öncelikle gebe olanlara çok sevindim hatta A adenim0011 hikayesinde gözlerim doldu hamilelik haberinde dizi tadında paylaşımlar olmuş. kayıplar yaşayan arkadaşlar üzülmeyin diycem ama bende her ay test yapıp boş dönmekten çok yoruldum sizi çok iyi anlıuorum. Bende 34 yaşındayım kızım 4 yaşında 2. Gebeliği düşünüyorum 8 aydıe korunmuyorum ama daha tık yok. Buraya yazana şans getiriyormuş öyle anladım o nedenle yazıyorum. Bugün bat benim de hanüz birşey gelmedi ama 1 hafta önce ve dün test yaptım bişey yoktu yine. Bana da dua ederseniz sevinirim kızıma sağlıklı ve hayıelı bir kardeş istiyorum. İnşallah herkes gönlündekine ve hayaline sağlıkla ve mutlulukla kavuşur

Rabbim sağlıkla bir bebiş versin kucağına inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…