Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ay o mide bulantısı çok kötü ya ben oğlumda 7 ay çektim onu millet hamileyken kilo alır ben 5 kilo birden vermiştim
Bende zaten zayıftım bütün gün bişey yiyemiyorum su bile içsem midem bulanıyor kahvaltı hiç yapamıyorum akşam artık açlıktan ölmüş olduğum için biraz zorluyorum

Bende zaten zayıftım bütün gün bişey yiyemiyorum su bile içsem midem bulanıyor kahvaltı hiç yapamıyorum akşam artık açlıktan ölmüş olduğum için biraz zorluyorum
Gün içinde de zorla kuzum ye çıkar gerekirse çünkü ben de yemiyordum sonra çocuğun gelişimi geriledi artık korkudan yiyip yiyip çıkarıyordum hep ama.mutlaka yemeye çalışıyordum

Hadii yaa öyle mi diyosunn
Canım ben zencefilli su içerek biraz rahatlattım midemi. İlk zamanlar kusmam da çoktu şükür şuan geçti. Tuzlu salatalık, danone, meyveli yoğurt, elma, muz bu tarz şeyleri yavaş yavaş yiyorum. Suyu yudum yudum içiyorum koklamadan. Bu şekilde bir düzen kurdum şükür hem kusmam durdu hem biraz yemek yiyebiliyorum. Bulantı ve iştahsızlık hala var ama en azından ilk günlere göre çok daha iyiyim. Bugün tost yiyebildim mesela

Hadii yaa öyle mi diyosunn
hatta ben ilk zamanlar acile gidip serum vuruluyordum mide bulantısından. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı doktor oda tetikliyor olabilir dedi bir toz şeklinde antibiyotik yazdı suya katıp kullanıyorsun oda çok iyi geldi belki oda kusmamı durdurmuş olabilir

Zencefilli su mantıklıymış yaa bende deneyim onu. Çubuk kraker yiyorum genelde artık ondan da sıkıldım midem almıyor benim kendimi bildim bileli kahvaltıyla aram yoktur zaten sevmem süt ürünlerini peynir yemem tereyağı yemem süt yoğurt eh işte binde bir. Reçel bal kaymak hayatta yemem salam falan yani hayatımda hiç yerleri yok. Yumurta çocuklupumdan beri böyleyim. Ama şuan bebeğimin en ihtiyaç duyduğu şeyler bunlar nasıl yapıcam bilmiyorum. yaa seni yerimm afiyet şifaa olsuunn

İdrar yolu enfeksiyonu bende de var ya bana da toz verdi dr içtim ama geçt idrar yolu enfeksiyonu bende de var çok da yüksek bana da toz ilaç verdi dr ama geçtiğini sanmıyorum yarın randevum var tekrar gidecem bakalım aşkım yaa

Kız hayırrrr bunları acilen yiyorsun bak acilennnnn benim kayınvalidem de yemezmiş tam o saydıklarını o yüzden eşim de bu yaş olmuş hala peynir zeytin yoğurt süt hiç arası yoktur. Kendimi bildim bileki yemiyorum diyor çünkü annesi de yemiyormuş o zamanlar bence ondan

Ayy evett vallahi bende kendimi bildim bileli yemiyorum ama annem yiyorr 3 katdeşiz diğer iki kardeşimde aslaaa yemiyor bebişim için zorlamam gerekiyor kendimi yaa ama hiç sevmediğin yemediğin bişeyi nasıl yicemm şimdi bebişim diyordur ki Allah ım ben nerden düştüm buraya burası nasıl bir yer yemek vitamin hiç bişey yollamıyor bu kadın banaa

Evlat için hersey mubahtir yiyeceksin bacım çocuk kendine gelsin

Vala kuzum bende öyle oldu tabi herkes de olur diye birsey yok ama sen yinede dikatet tuzlu leblebi varya o da çok iyi oluyor bulantı için ben hep ondan yiyordum yemekten önce
Valla aşkım çok haklısın sonuçta vitamin almayan bi çocuk nasıl gelişsin kii . Tuzlu leblebi de mantıklı krakerden fenalık geçirdim çünkü birazda onu yiyim mercimek şimdiden beni mahvetti

Valla aşkım çok haklısın sonuçta vitamin almayan bi çocuk nasıl gelişsin kii . Tuzlu leblebi de mantıklı krakerden fenalık geçirdim çünkü birazda onu yiyim mercimek şimdiden beni mahvetti
Hamileliğin tadı tuzu annesi bu dayan geçecek heranin tadını çıkar aynı bedendeyken bebisinle kuzum çok güzel zamanların suan kucağına alınca allahin izniyle suan çektiğin hicbirseyi hatirlamayacaksin bile

Öyle vallahi bacımm o içimde diye ne kadar kötü olursam olayım içim kıpırr kıpırr oluyorr Rabbim tüm isteyenlere nasipp etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…