- 1 Ocak 2025
- 1.141
- 317
- 38
- 27
Bende zaten zayıftım bütün gün bişey yiyemiyorum su bile içsem midem bulanıyor kahvaltı hiç yapamıyorum akşam artık açlıktan ölmüş olduğum için biraz zorluyorumAy o mide bulantısı çok kötü ya ben oğlumda 7 ay çektim onu millet hamileyken kilo alır ben 5 kilo birden vermiştim
Ayyy ederim tabikii inşallah balımYapda bizede haberet kuzum
İnşallah gebesindir
Gün içinde de zorla kuzum ye çıkar gerekirse çünkü ben de yemiyordum sonra çocuğun gelişimi geriledi artık korkudan yiyip yiyip çıkarıyordum hep ama.mutlaka yemeye çalışıyordumBende zaten zayıftım bütün gün bişey yiyemiyorum su bile içsem midem bulanıyor kahvaltı hiç yapamıyorum akşam artık açlıktan ölmüş olduğum için biraz zorluyorum
Ne durumdasın yaptın mı meraktan çatladım kızAyyy ederim tabikii inşallah balım
Hadii yaa öyle mi diyosunnGün içinde de zorla kuzum ye çıkar gerekirse çünkü ben de yemiyordum sonra çocuğun gelişimi geriledi artık korkudan yiyip yiyip çıkarıyordum hep ama.mutlaka yemeye çalışıyordum
Canım ben zencefilli su içerek biraz rahatlattım midemi. İlk zamanlar kusmam da çoktu şükür şuan geçti. Tuzlu salatalık, danone, meyveli yoğurt, elma, muz bu tarz şeyleri yavaş yavaş yiyorum. Suyu yudum yudum içiyorum koklamadan. Bu şekilde bir düzen kurdum şükür hem kusmam durdu hem biraz yemek yiyebiliyorum. Bulantı ve iştahsızlık hala var ama en azından ilk günlere göre çok daha iyiyim. Bugün tost yiyebildim meselaHadii yaa öyle mi diyosunn
hatta ben ilk zamanlar acile gidip serum vuruluyordum mide bulantısından. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı doktor oda tetikliyor olabilir dedi bir toz şeklinde antibiyotik yazdı suya katıp kullanıyorsun oda çok iyi geldi belki oda kusmamı durdurmuş olabilirHadii yaa öyle mi diyosunn
Zencefilli su mantıklıymış yaa bende deneyim onu. Çubuk kraker yiyorum genelde artık ondan da sıkıldım midem almıyorCanım ben zencefilli su içerek biraz rahatlattım midemi. İlk zamanlar kusmam da çoktu şükür şuan geçti. Tuzlu salatalık, danone, meyveli yoğurt, elma, muz bu tarz şeyleri yavaş yavaş yiyorum. Suyu yudum yudum içiyorum koklamadan. Bu şekilde bir düzen kurdum şükür hem kusmam durdu hem biraz yemek yiyebiliyorum. Bulantı ve iştahsızlık hala var ama en azından ilk günlere göre çok daha iyiyim. Bugün tost yiyebildim mesela
İdrar yolu enfeksiyonu bende de var ya bana da toz verdi dr içtim ama geçthatta ben ilk zamanlar acile gidip serum vuruluyordum mide bulantısından. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı doktor oda tetikliyor olabilir dedi bir toz şeklinde antibiyotik yazdı suya katıp kullanıyorsun oda çok iyi geldi belki oda kusmamı durdurmuş olabilir
idrar yolu enfeksiyonu bende de var çok da yüksek bana da toz ilaç verdi dr ama geçtiğini sanmıyorumhatta ben ilk zamanlar acile gidip serum vuruluyordum mide bulantısından. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı doktor oda tetikliyor olabilir dedi bir toz şeklinde antibiyotik yazdı suya katıp kullanıyorsun oda çok iyi geldi belki oda kusmamı durdurmuş olabilir
Kız hayırrrr bunları acilen yiyorsun bak acilennnnnZencefilli su mantıklıymış yaa bende deneyim onu. Çubuk kraker yiyorum genelde artık ondan da sıkıldım midem almıyorbenim kendimi bildim bileli kahvaltıyla aram yoktur zaten sevmem süt ürünlerini peynir yemem tereyağı yemem süt yoğurt eh işte binde bir. Reçel bal kaymak hayatta yemem salam falan yani hayatımda hiç yerleri yok. Yumurta çocuklupumdan beri böyleyim. Ama şuan bebeğimin en ihtiyaç duyduğu şeyler bunlar nasıl yapıcam bilmiyorum. yaa seni yerimm afiyet şifaa olsuunn
Ayy evett vallahi bende kendimi bildim bileli yemiyorum ama annem yiyorrKız hayırrrr bunları acilen yiyorsun bak acilennnnnbenim kayınvalidem de yemezmiş tam o saydıklarını o yüzden eşim de bu yaş olmuş hala peynir zeytin yoğurt süt hiç arası yoktur. Kendimi bildim bileki yemiyorum diyor çünkü annesi de yemiyormuş o zamanlar bence ondan
Vala kuzum bende öyle oldu tabi herkes de olur diye birsey yok ama sen yinede dikatet tuzlu leblebi varya o da çok iyi oluyor bulantı için ben hep ondan yiyordum yemekten önceHadii yaa öyle mi diyosunn
Evlat için hersey mubahtir yiyeceksin bacım çocuk kendine gelsinAyy evett vallahi bende kendimi bildim bileli yemiyorum ama annem yiyorr3 katdeşiz diğer iki kardeşimde aslaaa yemiyor bebişim için zorlamam gerekiyor kendimi yaa ama hiç sevmediğin yemediğin bişeyi nasıl yicemm şimdi bebişim diyordur ki Allah ım ben nerden düştüm buraya burası nasıl bir yer yemek vitamin hiç bişey yollamıyor bu kadın banaa
Valla aşkım çok haklısın sonuçta vitamin almayan bi çocuk nasıl gelişsin kii . Tuzlu leblebi de mantıklı krakerden fenalık geçirdim çünkü birazda onu yiyim mercimek şimdiden beni mahvettiVala kuzum bende öyle oldu tabi herkes de olur diye birsey yok ama sen yinede dikatet tuzlu leblebi varya o da çok iyi oluyor bulantı için ben hep ondan yiyordum yemekten önce
Ayy evlaatt evlaatttEvlat için hersey mubahtir yiyeceksin bacım çocuk kendine gelsin
Hamileliğin tadı tuzu annesi bu dayan geçecek heranin tadını çıkar aynı bedendeyken bebisinle kuzumValla aşkım çok haklısın sonuçta vitamin almayan bi çocuk nasıl gelişsin kii . Tuzlu leblebi de mantıklı krakerden fenalık geçirdim çünkü birazda onu yiyim mercimek şimdiden beni mahvetti
Öyle vallahi bacımm o içimde diye ne kadar kötü olursam olayım içim kıpırr kıpırr oluyorr Rabbim tüm isteyenlere nasipp etsinnHamileliğin tadı tuzu annesi bu dayan geçecek heranin tadını çıkar aynı bedendeyken bebisinle kuzumçok güzel zamanların suan kucağına alınca allahin izniyle suan çektiğin hicbirseyi hatirlamayacaksin bile
Amin kuzum aminnÖyle vallahi bacımm o içimde diye ne kadar kötü olursam olayım içim kıpırr kıpırr oluyorr Rabbim tüm isteyenlere nasipp etsinn
Sizin mesajlarınızı okurken ne kadar bebek istediginizj görmüştüm ve siz hamile kalırsanız kendimin de hamile kalacağını hep içimden geçirdim bakalım bu ay belli olursa yazacağım buraya içimden bir şey hep bu ay hamile kalacag diyorHadii yaa öyle mi diyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?