- 18 Mart 2025
- 554
- 197
- 18
Canım hiç asilama yaptırmadım bilemiyorum ama catlatma ignesinden ortalama 36 saat sonra çatlıyor zaten burdan okuduğum kadarıyla o yüzden bence çok erkenMerhaba aşılama oldum geçen hafta cuma, benim de çatlatma iğnesi yaptıgım gün harici bugün 9. günüm. Gece acilde kan vermeyi dünüyorum çıkar mı çıkmaz mı yada iğneden dolayı çıkarmı bilemiyorum. İlk aşılamam tutmadı hiç kaset test veya kan testide yapmamıştım aşılamanın 10 yada 11 günü regli olmuştum. Bu ikinci aşılamam + progesteron vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam birer tane. Sizce ne zaman vermeliyim herkes 12. Günden sonra diyor
Teşekkür ederim canımCanım hiç asilama yaptırmadım bilemiyorum ama catlatma ignesinden ortalama 36 saat sonra çatlıyor zaten burdan okuduğum kadarıyla o yüzden bence çok erken
Bende durumlar stabil aşkım sen nasılsın sen söyle nasıl gidiyor bebisle durumlarKızlaarr durumlar nasııll ses verinn
Bende baya zorluyor vallahi aşkım kafamı kaldırcak halim olmuyor mide bulantıları karın ağrıları cabası. Seni de eylül ayında yanımıza bekliyorum beraber ilerlesin sürecimizzBende durumlar stabil aşkım sen nasılsın sen söyle nasıl gidiyor bebisle durumlar
Normal kuzum hamilelik kolay değilBende baya zorluyor vallahi aşkım kafamı kaldırcak halim olmuyor mide bulantıları karın ağrıları cabası. Seni de eylül ayında yanımıza bekliyorum beraber ilerlesin sürecimizz❤
Ouuyy iyi yapmışsın güzelimm yaa dinlen gerçekten. Stresli üzüntülü bir dönemdi kolay değidli yaşadıkların. Biraz kendine gel yine olur İnşallahNormal kuzum hamilelik kolay değil
Yok kuzum ben eylülde de yanınızda olamam ara verdim biraz bu ay dinleneyim kafamı toplayım diye
Valla cnm olabilir de olmayabilir de o agrilar gecen ay bende de vardi acaba dedim ama maalesef reglya gebe arkadaşlarım size sorum var
BAt 10 eylül
1 haftadır kasık ağrısı bel ağrısı bol kokusuz beyaz alıntı ve meme ağrısı ve büyümesi yaşıyorum. Sabah ev süpürürken sol kasığıma bıcak saplanır gibi ağrı girdi
Sizce gebelikte alakalı mıdır bunlar
Bejde aynıyım kız mide bulantısı beni mahvettiBende baya zorluyor vallahi aşkım kafamı kaldırcak halim olmuyor mide bulantıları karın ağrıları cabası. Seni de eylül ayında yanımıza bekliyorum beraber ilerlesin sürecimizz❤
Canım negatifse bile kesinleştirmiş olursun test yap istersenKızlar merhaba
Reglimden 1 gün sonra kahve leke geldi ilk gün çok azdı daha sonra kirmizimsi oldu ve 4.gunumdeyim. Yerlesmemi regli mi anlamadım
Normalde reglim cok yogun gelirdi bu oyle degil Gebelik testi yapsam çıkar mı
Aynen kuzum inşallah suan yoğun bir koşturmaca içindeyim zaten burada inşallah şu sureclerim bi bitsin sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin rabbimOuuyy iyi yapmışsın güzelimm yaa dinlen gerçekten. Stresli üzüntülü bir dönemdi kolay değidli yaşadıkların. Biraz kendine gel yine olur İnşallah❤
Evet canım ama Yerlesme ise bitiminden 5 gün sonra yapın diyor da ben yarın yapsam mı kiCanım negatifse bile kesinleştirmiş olursun test yap istersen
Ay o mide bulantısı çok kötü ya ben oğlumda 7 ay çektim onu millet hamileyken kilo alır ben 5 kilo birden vermiştimBejde aynıyım kız mide bulantısı beni mahvetti
Elinde testin fazla varsa yarın yap aklında kalmaz yine bitince tekrarlarsın bence testiniEvet canım ama Yerlesme ise bitiminden 5 gün sonra yapın diyor da ben yarın yapsam mı ki
Var var yapmazsam çatlayacam artıkElinde testin fazla varsa yarın yap aklında kalmaz yine bitince tekrarlarsın bence testini
Yapda bizede haberet kuzumVar var yapmazsam çatlayacam artık
Ay beni de ya su bile insanın midesini bulandırır mıı bulandırıyoorrrrBejde aynıyım kız mide bulantısı beni mahvetti
Amiin İnşallah canım benim ❤Aynen kuzum inşallah suan yoğun bir koşturmaca içindeyim zaten burada inşallah şu sureclerim bi bitsin sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?