Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım hiç asilama yaptırmadım bilemiyorum ama catlatma ignesinden ortalama 36 saat sonra çatlıyor zaten burdan okuduğum kadarıyla o yüzden bence çok erken

Bende durumlar stabil aşkım sen nasılsın sen söyle nasıl gidiyor bebisle durumlar
Bende baya zorluyor vallahi aşkım kafamı kaldırcak halim olmuyor mide bulantıları karın ağrıları cabası. Seni de eylül ayında yanımıza bekliyorum beraber ilerlesin sürecimizz

Bende baya zorluyor vallahi aşkım kafamı kaldırcak halim olmuyor mide bulantıları karın ağrıları cabası. Seni de eylül ayında yanımıza bekliyorum beraber ilerlesin sürecimizz
Normal kuzum hamilelik kolay değil
Yok kuzum ben eylülde de yanınızda olamam ara verdim biraz bu ay dinleneyim kafamı toplayım diye

Normal kuzum hamilelik kolay değil
Yok kuzum ben eylülde de yanınızda olamam ara verdim biraz bu ay dinleneyim kafamı toplayım diye
Ouuyy iyi yapmışsın güzelimm yaa dinlen gerçekten. Stresli üzüntülü bir dönemdi kolay değidli yaşadıkların. Biraz kendine gel yine olur İnşallah

ya gebe arkadaşlarım size sorum var
BAt 10 eylül

1 haftadır kasık ağrısı bel ağrısı bol kokusuz beyaz alıntı ve meme ağrısı ve büyümesi yaşıyorum. Sabah ev süpürürken sol kasığıma bıcak saplanır gibi ağrı girdi
Sizce gebelikte alakalı mıdır bunlar

Valla cnm olabilir de olmayabilir de o agrilar gecen ay bende de vardi acaba dedim ama maalesef regl

Merhaba herkese ben de dün kan verdim 5 haftalık olduğumu öğrendim pztesi de kese oluşup oluşmadığına baktıracak inşallah ilk gebeliği ve 39 yaşındayım hayırlısı olur inşallah

Kızlar merhaba
Reglimden 1 gün sonra kahve leke geldi ilk gün çok azdı daha sonra kirmizimsi oldu ve 4.gunumdeyim. Yerlesmemi regli mi anlamadım
Normalde reglim cok yogun gelirdi bu oyle degil Gebelik testi yapsam çıkar mı

Kızlar merhaba
Reglimden 1 gün sonra kahve leke geldi ilk gün çok azdı daha sonra kirmizimsi oldu ve 4.gunumdeyim. Yerlesmemi regli mi anlamadım
Normalde reglim cok yogun gelirdi bu oyle degil Gebelik testi yapsam çıkar mı
Canım negatifse bile kesinleştirmiş olursun test yap istersen

Ouuyy iyi yapmışsın güzelimm yaa dinlen gerçekten. Stresli üzüntülü bir dönemdi kolay değidli yaşadıkların. Biraz kendine gel yine olur İnşallah
Aynen kuzum inşallah suan yoğun bir koşturmaca içindeyim zaten burada inşallah şu sureclerim bi bitsin sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…