Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayy benim için böyle şeyler yazıldığında okurken o kadar duygulanıyorum ki. Bende hep başkalarına tebrik mesajlarını okuduğumda yada hamileyim kızşar yazıldığında hep diyordum birgün bende böyle yazabilir miyim bana hiç böyle şeyler yazılmicak falan Çok Şükür Nasip Etti Rabbim. Allah ın İzniylee İnşallah sizde buraya hamileyim yazarsınız da bizde sizin için sevinir sizi tebrik ederiz. Dualarım sizinle

Amin çok teşekkür ederim olursam yazacağım bnde, sizin tam belirtiniz neydi

Ay beni de ya su bile insanın midesini bulandırır mıı bulandırıyoorrrr
Safrayla ilgili sıkıntıniz yok degil mi hamilelikte bende suyu bi anda icince siskinlik bulanti mide yanması yasiyordum. Dogumdan 1 sene sonra taş oldugunu ogrendim ve bu sene saframi aldirdim o durumdan kurtuldum. Dogumdan sonra karin yani batın ultrasonu ile baktırın kendinize.

Kızlar tarlusal kaç günde regl söker ilaç biteli 3 gün oldu neredeyse gelen giden yok kullanan oldu mu hiç ilk kez kullandım da ben

Amin çok teşekkür ederim olursam yazacağım bnde, sizin tam belirtiniz neydi
Bat ne zamandı? Yumurtlama lekesinden sonra hiç bitmeyen akıntım oldu şeffaf ve kremsi iç çamaşırımı ıslatan türden ve bekledikçe sarımtrak renk alıyordu. Sol kasığımda doluluk yatağa geçtiğimde sol kasıkta baskı ağırlık hissi. Bel ağrısı ama öyle böyle türden değil bel ve sırt ağrısından ağladığım olıyordu. Yorgunluk, halsizlik yani adet günü adet sancısı gibi alt karında ağrı ama uzun süreli değildi. Adetten 4 gün önce de açık pembemsi bi leke ama ilişkiden sonra olduğu için önemsemedim ertesi gün de parmak ucum kadar koyu pas gibi kahverengi lekem olmuştu canım. Hatırladıklarım bu şekilde

Yok canım sanmıyorum bazen sabahları kusma çok zorladığı için artık su bile içemiyordum onun dışında su ile alakalı bi sıkıntım yok. Ama çok teşekkür ederim yine kontrolü ihmal etmem tabi ki❤

Buraya yazmak şans getiriyormuş dediler koştum geldim 8 aydır deniyoruz, inşallah bu ay tutar, şans getirsin burası 2 gün önce yumurtlama günümdü, bugün gögüs uçlarımda bir hassasiyet rahatsızlık var ama artık diyorum psikolojik hepsi. BAT 17 eylül, daha çoook var

Kızlar silik çizgi çıktı görüyormusunuz ?

Eklentiler

• IMG_2432.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2433.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 56
Ben 15 eylülde regli olacağım bugün erken ama test yaptım negatif. Çok erken sanırım yada yoktur bilemiyorum

Kızlar bakarmısınız ?

Eklentiler

• IMG_2441.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2437.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 69
Tam olarak beyaz renkli kısma mı bakmak gerekiyor, testler açıkken tam anlayamıyorum. Eğer beyaz kısımsa ikinci fotoğrafta pembemsi çook silik bir gölge görünüyor gibi
Canım bu testin orijinali böyle içinden çıkarmadım yani İnnovita gebelik testi Buda kurumuş hali

Eklentiler

• IMG_2442.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 80
Aaa şimdi anladım. Ben pembe silik bir gölge görüyorum ama bu fotoğrafta da. İnşallah hayırlı haberdir
İnşallah canım ya doktor tarlusal yazdı bana kan negatif diye ilk içmek istemedim sonra awox test yapıp negatif gördüm defalarca sonra içmek zorunda kaldım ilaç biteli üç gün oldu ama regl olmadım çok korkuyorum varsa eğer ilaç zarar verirse diye

Canım bende çizgi görüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…