Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Gerçekten mi ya inanamıyorum inşallah yalancı pozitif değildir korkuyorum zaten tarlusal içtim diye
Sen içini ferah tut, eğer tutunmak isterse her türlü seninle kalır bence sen yarın ilk idrarla başka bir marka ile bir test daha yap, predictor early mesela. Onda da çıkarsa kan vermeye gidebilirsin diye düşünüyorum. Kendini strese sokma canım her şey olacağına varır

Canım akşam kan vericem testlerle uğraşmak istemiyorum hayırlısı olsun

Ben hasta olmaya başladım gitmiycem geri kana artık yoruldum bu durumdan hiç pozitif görmediğim testlerde bile görüyorum ama sonrası regl

Ben hasta olmaya başladım gitmiycem geri kana artık yoruldum bu durumdan hiç pozitif görmediğim testlerde bile görüyorum ama sonrası regl
Sıkma canını streste gelmesine izin vermez hem rehlinin hem bebeğinin. Vallahi vakti geldiğinde ne olursa olsun bebeğin seninle olacaktır hayırla sağlıkla gelsin güzelimm

Öyle yapacağım canım sadece şunu bilmiyorum adetten hemen sonraki hafta yumurta catlar mi? O hafta ovulasyon yapmamıştım belki de kacirdim
Çatlayabilir canım ne zaman çatlayacağı belli olmuyor sen yine testini yapmaya devam et canım İnşallah kaçırmamışsındır

Geçen ay ben de silik test görmüştüm, sonra da regl oldum nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Belki de doğru zamanı bekliyor, hayırlısı olsun diyelim; kendini üzmemeye çallş

Geçen ay ben de silik test görmüştüm, sonra da regl oldum nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Belki de doğru zamanı bekliyor, hayırlısı olsun diyelim; kendini üzmemeye çallş
Haklısın canım aslında regl bekliyordum pozitif görmek çok şaşırttı beni hayırlısı olsun hepimiz için bizde eylülde alalım müjdelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…