- 1 Ocak 2025
- 1.141
- 317
- 38
- 27
Bence hemen bi dra git aşkım varsa da belki bişeyler verirler tutunsun diyeGerçekten mi ya inanamıyorum inşallah yalancı pozitif değildir korkuyorum zaten tarlusal içtim diye
Senin 15 eylülse adet tarihin daha yeni yumurtanın çatlama zamanı yada yeni dün bugün çatlamış olması lazımAy ins benimde öyle olur ya
Eşim gelsin gidicem canım inşallah vardır da sıkı sıkı tutunurBence hemen bi dra git aşkım varsa da belki bişeyler verirler tutunsun diye
İnşallah bitanem dualarım seninle haber ver mutlakaEşim gelsin gidicem canım inşallah vardır da sıkı sıkı tutunur
Uygulama öyle gösteriyor ama ovulasyon testinde negatif anlamadım ki ilk kez ovulasyon testini bu ay yapıyorum piki göremedim, uygulamayla çok ayrı gidiyorSenin 15 eylülse adet tarihin daha yeni yumurtanın çatlama zamanı yada yeni dün bugün çatlamış olması lazım
Tabi canım yazarım buraya inşallah bu sefer güzel haberle dönerimİnşallah bitanem dualarım seninle haber ver mutlaka
Sen içini ferah tut, eğer tutunmak isterse her türlü seninle kalırGerçekten mi ya inanamıyorum inşallah yalancı pozitif değildir korkuyorum zaten tarlusal içtim diye
Yapmaya devam edin, benim de bu ay uygulamadan 3 gün önce oldu mesela, değişebiliyorUygulama öyle gösteriyor ama ovulasyon testinde negatif anlamadım ki ilk kez ovulasyon testini bu ay yapıyorum piki göremedim, uygulamayla çok ayrı gidiyor
Evet aslında siz daha doğru bir öneride bulunmuşsunuzBence hemen bi dra git aşkım varsa da belki bişeyler verirler tutunsun diye
Canım akşam kan vericem testlerle uğraşmak istemiyorum hayırlısı olsunSen içini ferah tut, eğer tutunmak isterse her türlü seninle kalırbence sen yarın ilk idrarla başka bir marka ile bir test daha yap, predictor early mesela. Onda da çıkarsa kan vermeye gidebilirsin diye düşünüyorum. Kendini strese sokma canım her şey olacağına varır
Valla ben 14.gunde genelde oluyor diye 10.gunde yapmaya baslamistim keşke adetten hemen sonra yapsaydım belki de o zamandı pik günüm neyse mecbur deneyeceğiz artıkYapmaya devam edin, benim de bu ay uygulamadan 3 gün önce oldu mesela, değişebiliyor
Sen yapmaya devam et canım daha çatlamamış demek ki belki geç çatlayacak testi yapmayı bırakmaUygulama öyle gösteriyor ama ovulasyon testinde negatif anlamadım ki ilk kez ovulasyon testini bu ay yapıyorum piki göremedim, uygulamayla çok ayrı gidiyor
Sıkma canını streste gelmesine izin vermez hem rehlinin hem bebeğinin. Vallahi vakti geldiğinde ne olursa olsun bebeğin seninle olacaktır hayırla sağlıkla gelsin güzelimmBen hasta olmaya başladım gitmiycem geri kana artık yoruldum bu durumdan hiç pozitif görmediğim testlerde bile görüyorum ama sonrası regl
Öyle yapacağım canım sadece şunu bilmiyorum adetten hemen sonraki hafta yumurta catlar mi? O hafta ovulasyon yapmamıştım belki de kacirdimSen yapmaya devam et canım daha çatlamamış demek ki belki geç çatlayacak testi yapmayı bırakma
Amin canım inşallahSıkma canını streste gelmesine izin vermez hem rehlinin hem bebeğinin. Vallahi vakti geldiğinde ne olursa olsun bebeğin seninle olacaktır hayırla sağlıkla gelsin güzelimm❤
Çatlayabilir canım ne zaman çatlayacağı belli olmuyor sen yine testini yapmaya devam et canım İnşallah kaçırmamışsındırÖyle yapacağım canım sadece şunu bilmiyorum adetten hemen sonraki hafta yumurta catlar mi? O hafta ovulasyon yapmamıştım belki de kacirdim
Ins canımÇatlayabilir canım ne zaman çatlayacağı belli olmuyor sen yine testini yapmaya devam et canım İnşallah kaçırmamışsındır
Geçen ay ben de silik test görmüştüm, sonra da regl oldumBen hasta olmaya başladım gitmiycem geri kana artık yoruldum bu durumdan hiç pozitif görmediğim testlerde bile görüyorum ama sonrası regl
Haklısın canım aslında regl bekliyordum pozitif görmek çok şaşırttı beni hayırlısı olsun hepimiz için bizde eylülde alalım müjdelerimiziGeçen ay ben de silik test görmüştüm, sonra da regl oldumnasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Belki de doğru zamanı bekliyor, hayırlısı olsun diyelim; kendini üzmemeye çallş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?