Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Hsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?

Canım bende geçen ay çekildim bugün regl oldum bende folikül kist vardı o nedenle önce kistin gitmesi gerekti ama hsg den sonraki 3 4 ay ihtimal yüksek deniyor hele de tıkanıklık olup açılmışsa inşallah isteyen herkesin bebişi olur

Çok geçmiş olsun. Bende tıkanıklık yada kist yoktu herşey yolunda idi. İnşAllah tez vakitte bizimde bebek haberlerimiz olur buraya yazarız.

Yumurtlama lekesi derken cnm o nasil akintiyi mi diyorsun

Kızlar ben geçenlerde letu kullandım ovitrelle vurulduğum halde yumurtam çatlamadı bu gibi durumlarda iğne dozu veya sayısı artırılır mı yoksa illa bi iğne şartı mı var

Kizlar 8-12 agustos regl tarihim di reglin 1.gununden saymaya başlayarak 12.gun yani 19 agustos ta ovulasyon testiyle piki buldum. 18 ve 19 u değerlendirebildim 20 sinde yine testi yaptim t çizgisi siliklesmeye başlamıştı. Su an reglime 4 5 gun var goguslerim inanılmaz hassaslasti alt karnımda dolgunluk hissi var surekli tuvaletim varmis hissi var ama yanma vs yok bir de inanılmaz iştahım acik hemen acıkıyorum sizce ihtimal var mıdır

Vardir cnm tabiki test yapabilirsin istersen birkac gun daha bekle

Birde 31 agustos ta elimde lh testi vardı yaptim pike yakin cikti pcos um da yok anlamadim yorumlarsaniz cok mutlu olurumm

Yumurtlamadan sonra hangi gun gordun yoksa yumurtlama gününde mi
Canım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükür

Yumurtlama gununde mi oldu oyle yoksa catladiktan sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…