- 30 Ocak 2014
- 443
- 263
- 333
Canım bende geçen ay çekildim bugün regl oldum bende folikül kist vardı o nedenle önce kistin gitmesi gerekti ama hsg den sonraki 3 4 ay ihtimal yüksek deniyor hele de tıkanıklık olup açılmışsa inşallah isteyen herkesin bebişi olurHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
Çok geçmiş olsun. Bende tıkanıklık yada kist yoktu herşey yolunda idi. İnşAllah tez vakitte bizimde bebek haberlerimiz olur buraya yazarız.Canım bende geçen ay çekildim bugün regl oldum bende folikül kist vardı o nedenle önce kistin gitmesi gerekti ama hsg den sonraki 3 4 ay ihtimal yüksek deniyor hele de tıkanıklık olup açılmışsa inşallah isteyen herkesin bebişi olur
İnşallah canım bende de tıkanıklık yoktu hayırlısı olsun hepimiz içinÇok geçmiş olsun. Bende tıkanıklık yada kist yoktu herşey yolunda idi. İnşAllah tez vakitte bizimde bebek haberlerimiz olur buraya yazarız.
Yumurtlama lekesi derken cnm o nasil akintiyi mi diyorsunBat ne zamandı? Yumurtlama lekesinden sonra hiç bitmeyen akıntım oldu şeffaf ve kremsi iç çamaşırımı ıslatan türden ve bekledikçe sarımtrak renk alıyordu. Sol kasığımda doluluk yatağa geçtiğimde sol kasıkta baskı ağırlık hissi. Bel ağrısı ama öyle böyle türden değil bel ve sırt ağrısından ağladığım olıyordu. Yorgunluk, halsizlik yani adet günü adet sancısı gibi alt karında ağrı ama uzun süreli değildi. Adetten 4 gün önce de açık pembemsi bi leke ama ilişkiden sonra olduğu için önemsemedim ertesi gün de parmak ucum kadar koyu pas gibi kahverengi lekem olmuştu canım. Hatırladıklarım bu şekilde
Yok canım çok çok açık kahverengi yani hatta sarı ve kahverengi karışımı bi lekem olmuştu yumurtam çatladığındaYumurtlama lekesi derken cnm o nasil akintiyi mi diyorsun
Hmm anladim cnm ben hic yasamadim oyle bi akinti o yuzden merak ettimYok canım çok çok açık kahverengi yani hatta sarı ve kahverengi karışımı bi lekem olmuştu yumurtam çatladığında
Yumurtlamadan sonra hangi gun gordun yoksa yumurtlama gününde miYok canım çok çok açık kahverengi yani hatta sarı ve kahverengi karışımı bi lekem olmuştu yumurtam çatladığında
Yok cnm olmuyo bende o yuzden sordum bazisinda oluyo bazsinda olmuyorHerkeste bu çatlama lekesi olmalımı? Ben ilk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım. O sebeple merak ediyorum.
Vardir cnm tabiki test yapabilirsin istersen birkac gun daha bekleKizlar 8-12 agustos regl tarihim di reglin 1.gununden saymaya başlayarak 12.gun yani 19 agustos ta ovulasyon testiyle piki buldum. 18 ve 19 u değerlendirebildim 20 sinde yine testi yaptim t çizgisi siliklesmeye başlamıştı. Su an reglime 4 5 gun var goguslerim inanılmaz hassaslasti alt karnımda dolgunluk hissi var surekli tuvaletim varmis hissi var ama yanma vs yok bir de inanılmaz iştahım acik hemen acıkıyorumsizce ihtimal var mıdır
Birde 31 agustos ta elimde lh testi vardı yaptim pike yakin ciktiKizlar 8-12 agustos regl tarihim di reglin 1.gununden saymaya başlayarak 12.gun yani 19 agustos ta ovulasyon testiyle piki buldum. 18 ve 19 u değerlendirebildim 20 sinde yine testi yaptim t çizgisi siliklesmeye başlamıştı. Su an reglime 4 5 gun var goguslerim inanılmaz hassaslasti alt karnımda dolgunluk hissi var surekli tuvaletim varmis hissi var ama yanma vs yok bir de inanılmaz iştahım acik hemen acıkıyorumsizce ihtimal var mıdır
Dün sabah yaptim 1 eylül de negatiftiVardir cnm tabiki test yapabilirsin istersen birkac gun daha bekle
Benimde ilk kez başıma geldi canımHmm anladim cnm ben hic yasamadim oyle bi akinti o yuzden merak ettim
Canım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükürYumurtlamadan sonra hangi gun gordun yoksa yumurtlama gününde mi
Yumurtlama gununde mi oldu oyle yoksa catladiktan sonra miCanım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükür
Huu huu yardımcı olabilecek kiz kardeşlerim var miiDün sabah yaptim 1 eylül de negatiftionu belirtmeyi unutmusum ama ozaman reglime 6 gun kala yapmis oldum
Cnm maalesf bu pik degil seni uzmek istemem amaBirde 31 agustos ta elimde lh testi vardı yaptim pike yakin ciktipcos um da yok anlamadim yorumlarsaniz cok mutlu olurumm Eki Görüntüle 3639188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?