- 28 Mayıs 2025
- 1.646
- 321
- 38
- 25
Bekle bakalim belki gec dollenme flndirHuu huu yardımcı olabilecek kiz kardeşlerim var mii
Her gun ayni saatte yapin mutlaka mumkunse de öğleden sonra.Uygulama öyle gösteriyor ama ovulasyon testinde negatif anlamadım ki ilk kez ovulasyon testini bu ay yapıyorum piki göremedim, uygulamayla çok ayrı gidiyor
Şuan yaptım bundan sonra her gün bu saatte yapacağım bakalımHer gun ayni saatte yapin mutlaka mumkunse de öğleden sonra.
Genelde reglin baslangicindan 14.gunde genelde oluyor ama mesela bende olmadı. Kiminin regli bitiminden hemen kiminin 16.gunde . Yani en iyisi aslında ovulasyon testiKızlar merhaba ,
Benim regl 2 gün geçti ne zaman Yumurtalama zamanım olduğunu bilmiyorum ama awox testi yapıyorum hala negatif sizce geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi olsa şimdiye kadar çıkması gerekmiyor muydu ?
Canım senin inositol hangi markaydıCanım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükür
Yani varsa da ne zaman çıkar acaba kan vermeye korkuyorumGenelde reglin baslangicindan 14.gunde genelde oluyor ama mesela bende olmadı. Kiminin regli bitiminden hemen kiminin 16.gunde . Yani en iyisi aslında ovulasyon testi
Bende de pcos var 2 ay çatlatma iğnesi yaptm olmadı 12 ağustosta HSG çekildim. Normalde 1 yıldır falan duphaston kullanıyorum zaten regl olabilmek için. Regl olmadan 1 hafta önce bayağı kasık ve meme ağrım olurdu ,bu ay hiç olmadı, duphaston biteli 1 hafta oldu henüz regl olmadım, daha önce ilacı yanlış kullandığım zamanlarda 10 günü buluyordu ama kasık ve meme ağrısı olmaması düşündürüyor, ama test yapıp üzülmek de istemiyorum napcam nolcak bilemedimCanım valla ben şaşırdım hatta yani iç çamaşırımda bildiğin sümük gibi akıntım vardı araştırdığımda gebelik mukusu yazıyordu
Canım geç çatladı zaten yumurtam. Uygulamaya göre değildi ağrım vardı gece sabah biraz daha iyiydim akşamında da leke oldu. Çatlamış demek ki leke gelinceYumurtlama gununde mi oldu oyle yoksa catladiktan sonra mi
Venatura canımCanım senin inositol hangi markaydı
Benim herkese tavsiyem kendinizde asla belirti aramayın. Belki bebek tutunma sürecindedir ve bunun stresi bile sizi etkileyebilir. Ben olan belirtileri bile kasık ağrısı yaşadığım zaman bile göz ardı ettim dedim ki kuruntu yapıyorum beynim oynuyor vs. Sadece test yaparak net bir cevap alabilirsiniz test yapmaktan korkmayınBende de pcos var 2 ay çatlatma iğnesi yaptm olmadı 12 ağustosta HSG çekildim. Normalde 1 yıldır falan duphaston kullanıyorum zaten regl olabilmek için. Regl olmadan 1 hafta önce bayağı kasık ve meme ağrım olurdu ,bu ay hiç olmadı, duphaston biteli 1 hafta oldu henüz regl olmadım, daha önce ilacı yanlış kullandığım zamanlarda 10 günü buluyordu ama kasık ve meme ağrısı olmaması düşündürüyor, ama test yapıp üzülmek de istemiyorum napcam nolcak bilemedim
Hmm anladim valla insallah bizde de vardir bugun butun gun tek tarafli bel agrim vardi hala var yastik koyup oturmam gerek yani hayirlisCanım geç çatladı zaten yumurtam. Uygulamaya göre değildi ağrım vardı gece sabah biraz daha iyiydim akşamında da leke oldu. Çatlamış demek ki leke gelince
Reglin geciktiyse artık bakabilirsinYani varsa da ne zaman çıkar acaba kan vermeye korkuyorum
Yok belirti aramıyorum saldım artık ama test için biraz daha bekleyeyim diyorum hayırlısıBenim herkese tavsiyem kendinizde asla belirti aramayın. Belki bebek tutunma sürecindedir ve bunun stresi bile sizi etkileyebilir. Ben olan belirtileri bile kasık ağrısı yaşadığım zaman bile göz ardı ettim dedim ki kuruntu yapıyorum beynim oynuyor vs. Sadece test yaparak net bir cevap alabilirsiniz test yapmaktan korkmayın
Anladm canım teşekkür ederimVenatura canım
Rica ederim hayatımAnladm canım teşekkür ederim
Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah canımHmm anladim valla insallah bizde de vardir bugun butun gun tek tarafli bel agrim vardi hala var yastik koyup oturmam gerek yani hayirlis
Test yaptım negatif, duphastondan sonraki 7.gün, belki hsg etkisidir bilemedimBenim herkese tavsiyem kendinizde asla belirti aramayın. Belki bebek tutunma sürecindedir ve bunun stresi bile sizi etkileyebilir. Ben olan belirtileri bile kasık ağrısı yaşadığım zaman bile göz ardı ettim dedim ki kuruntu yapıyorum beynim oynuyor vs. Sadece test yaparak net bir cevap alabilirsiniz test yapmaktan korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?