Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar merhaba ,
Benim regl 2 gün geçti ne zaman Yumurtalama zamanım olduğunu bilmiyorum ama awox testi yapıyorum hala negatif sizce geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi olsa şimdiye kadar çıkması gerekmiyor muydu ?

Genelde reglin baslangicindan 14.gunde genelde oluyor ama mesela bende olmadı. Kiminin regli bitiminden hemen kiminin 16.gunde . Yani en iyisi aslında ovulasyon testi

Canım senin inositol hangi markaydı

Canım valla ben şaşırdım hatta yani iç çamaşırımda bildiğin sümük gibi akıntım vardı araştırdığımda gebelik mukusu yazıyordu
Bende de pcos var 2 ay çatlatma iğnesi yaptm olmadı 12 ağustosta HSG çekildim. Normalde 1 yıldır falan duphaston kullanıyorum zaten regl olabilmek için. Regl olmadan 1 hafta önce bayağı kasık ve meme ağrım olurdu ,bu ay hiç olmadı, duphaston biteli 1 hafta oldu henüz regl olmadım, daha önce ilacı yanlış kullandığım zamanlarda 10 günü buluyordu ama kasık ve meme ağrısı olmaması düşündürüyor, ama test yapıp üzülmek de istemiyorum napcam nolcak bilemedim

Benim bat 10 eylül
Bugün test yaptım
Çok çok silik çizgi çıktı ama 15 dk sonra kuruyunca kayboldu
Sizce beta çok düşük olduğu için mi kuruyunca görünmedi

Benim herkese tavsiyem kendinizde asla belirti aramayın. Belki bebek tutunma sürecindedir ve bunun stresi bile sizi etkileyebilir. Ben olan belirtileri bile kasık ağrısı yaşadığım zaman bile göz ardı ettim dedim ki kuruntu yapıyorum beynim oynuyor vs. Sadece test yaparak net bir cevap alabilirsiniz test yapmaktan korkmayın

Canım geç çatladı zaten yumurtam. Uygulamaya göre değildi ağrım vardı gece sabah biraz daha iyiydim akşamında da leke oldu. Çatlamış demek ki leke gelince
Hmm anladim valla insallah bizde de vardir bugun butun gun tek tarafli bel agrim vardi hala var yastik koyup oturmam gerek yani hayirlis

Yok belirti aramıyorum saldım artık ama test için biraz daha bekleyeyim diyorum hayırlısı

kızlar benimde bat 7 si bu hafta başım göğüsüm çok ağırdı ama geçti dün test yaptım negatifti adet e 5 gün var geçmesini bekliyorum ama dayanamayıp yapıyorum

Test yaptım negatif, duphastondan sonraki 7.gün, belki hsg etkisidir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…