Ayy kız az kalmışşş çok heyecanlııı7si bat bakalım bekliyorum, yarın sabah test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da boşver diyorum. Yarın dpo 10 olacak
canım yarın sabahtan test yapabilirsin benimde 14 eylülde bat bakalım 5 gün kala test yapmayı düşünüyorum7si bat bakalım bekliyorum, yarın sabah test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da boşver diyorum. Yarın dpo 10 olacak
ah benim günlerr geçmiyorrrAyy kız az kalmışşş çok heyecanlıııİnşallahh bu ay bebişin gelmiştirr çokk aminn
Daha 4 mü kız ben en az bir hafta olmuşturdur diyordum gerçekten geçmiyormuşah benim günlerr geçmiyorrrdpo 4 daha
hahah yok ya 31 agustostu işte çatlamamDaha 4 mü kız ben en az bir hafta olmuşturdur diyordum gerçekten geçmiyormuş
Canım ya ben dün doktora gittim polikistik over olabilir dedi kan aldı yarın yorumlatacak sonuçları ama hiç önemsemedi ilgilenmedi bişey yapmasak mı zaten hsg çekilmişsin diyo dedim sizce ne uygunsa onu yapayım geri istemsizce letu kullan o zaman söyle böyle dedi ama benim o tarz ilaçlarda döngüm şaşıyo kist oluyo bi kere klomen kullandım bir buçuk ay regl oldum yemin ederim sonra letu kullandım kist oldu bu sefer regl olamadım mahvediyor beni dedim ki benim yumurtam çok şükür ki güzel büyüyor ama çatlamıyo onun için bişi yazın dedim olabilir öyle şeyler diyo dengesiz ya gıcık oldum içmiycem letu yu da inositol kullanıp deniycem bu ay da hem pcolulara da iyi geliyormuş sence doğru mu yapıyorumAyy kız az kalmışşş çok heyecanlıııİnşallahh bu ay bebişin gelmiştirr çokk aminn
canım adetten 3 gün sonra soğan kürüne başla günde bir bardak soganı kabugundan soy 4 de böl kaynar suya at 5 dk kaynasın kapat o suyu iç her gün ama bir yandan ovulasyonunu takip et testle piki gördüğün en son soğan suyunu iç ve bırak ilişki yap sonra ertesi 2 gün daha ilişki yap aynı zamanda tastle ovulasyonunu akip etmeye devam et pikten sonraki gün silik çıkcak işte silik çıkan günü ve ertesi günüde değerlendir. Silik çıkınca çatlamış oluyor zaten . Allahın izniyle olur bebişin çok faydalı cidden İbrahim saraçoğlu günde 2 kere aç karna için diyo ama benim midemi yakıyo ve agır geliyor bir tane içincede gayet fayda sağlıyorCanım ya ben dün doktora gittim polikistik over olabilir dedi kan aldı yarın yorumlatacak sonuçları ama hiç önemsemedi ilgilenmedi bişey yapmasak mı zaten hsg çekilmişsin diyo dedim sizce ne uygunsa onu yapayım geri istemsizce letu kullan o zaman söyle böyle dedi ama benim o tarz ilaçlarda döngüm şaşıyo kist oluyo bi kere klomen kullandım bir buçuk ay regl oldum yemin ederim sonra letu kullandım kist oldu bu sefer regl olamadım mahvediyor beni dedim ki benim yumurtam çok şükür ki güzel büyüyor ama çatlamıyo onun için bişi yazın dedim olabilir öyle şeyler diyo dengesiz ya gıcık oldum içmiycem letu yu da inositol kullanıp deniycem bu ay da hem pcolulara da iyi geliyormuş sence doğru mu yapıyorum
Yumurtlama görene kadar içicem öylemi canım tamam içmeye çalışıcam mutlakacanım adetten 3 gün sonra soğan kürüne başla günde bir bardak soganı kabugundan soy 4 de böl kaynar suya at 5 dk kaynasın kapat o suyu iç her gün ama bir yandan ovulasyonunu takip et testle piki gördüğün en son soğan suyunu iç ve bırak ilişki yap sonra ertesi 2 gün daha ilişki yap aynı zamanda tastle ovulasyonunu akip etmeye devam et pikten sonraki gün silik çıkcak işte silik çıkan günü ve ertesi günüde değerlendir. Silik çıkınca çatlamış oluyor zaten . Allahın izniyle olur bebişin çok faydalı cidden İbrahim saraçoğlu günde 2 kere aç karna için diyo ama benim midemi yakıyo ve agır geliyor bir tane içincede gayet fayda sağlıyor
İnşallah canım benim bu sabah test yapmadım zor tuttum kendimi mümkünse adet gecikmesini bekleyeceğim kendimi tutabilirsemAyy kız az kalmışşş çok heyecanlıııİnşallahh bu ay bebişin gelmiştirr çokk aminn
Bu sabah yapmadım canım azmettim adet gecikene kadar tutacağım kendimi ama belli olmaz, her an yapabilirimcanım yarın sabahtan test yapabilirsin benimde 14 eylülde bat bakalım 5 gün kala test yapmayı düşünüyorum
evet canım hiç aksatma ama kaçırmadan iç adetin bittikten 3 gün sonra başlıcaksın yumurtlama pikini görünce bırakcaksın pik bazen 2 gün sürebiliyor ilk gördügünde içersin sonra bırakıyosun sonr ovulasyonu takip ederek pikleri ve sonraki silikleri değerlendir :)Yumurtlama görene kadar içicem öylemi canım tamam içmeye çalışıcam mutlakainşallah faydası olur ya
Tamam canım teşekkür ederim tekrarevet canım hiç aksatma ama kaçırmadan iç adetin bittikten 3 gün sonra başlıcaksın yumurtlama pikini görünce bırakcaksın pik bazen 2 gün sürebiliyor ilk gördügünde içersin sonra bırakıyosun sonr ovulasyonu takip ederek pikleri ve sonraki silikleri değerlendir :)
Genelde testle degil ultrasonla anlasiliyor cnm rahim icindeki yumurtaliklarinda catlamamis yumurtalarin varsa ve bu yumurtalar olmasi gerekenden coksa pcos oluyorsunSizce değerlerim nasıl pco lu olduğum nerden anlaşılıyor
helal olsun sana canım benim dpo 4 ve günleri geçiremiyorum bir türlüBu sabah yapmadım canım azmettim adet gecikene kadar tutacağım kendimi ama belli olmaz, her an yapabilirim
Öylemi anladım canım çok teşekkür ederimGenelde testle degil ultrasonla anlasiliyor cnm rahim icindeki yumurtaliklarinda catlamamis yumurtalarin varsa ve bu yumurtalar olmasi gerekenden coksa pcos oluyorsun
canım bu testleri ne zaman yaptırdın adetin 2. günü filanmı?Sizce değerlerim nasıl pco lu olduğum nerden anlaşılıyor
demir anemisisin ama demir ilacı kullanman lazım demir hiç kalmamış vucudundaSizce değerlerim nasıl pco lu olduğum nerden anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?