Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar nasil gidiyor süreçleriniz? Ben bikaç ay ara verdim bahar ve kış çocuğu olsun istiyorum nasipse. Sizler neler yaptınız

7si bat bakalım bekliyorum, yarın sabah test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da boşver diyorum. Yarın dpo 10 olacak

7si bat bakalım bekliyorum, yarın sabah test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da boşver diyorum. Yarın dpo 10 olacak
canım yarın sabahtan test yapabilirsin benimde 14 eylülde bat bakalım 5 gün kala test yapmayı düşünüyorum

Daha 4 mü kız ben en az bir hafta olmuşturdur diyordum gerçekten geçmiyormuş
hahah yok ya 31 agustostu işte çatlamam keşkee bir hafta geçmiş olsa eylülün günleriyle aynı gidiyoruz 4 eylül 4 dpo 10 eylülde teste başlıcam allah nasip ederse

Ayy kız az kalmışşş çok heyecanlııı İnşallahh bu ay bebişin gelmiştirr çokk aminn
Canım ya ben dün doktora gittim polikistik over olabilir dedi kan aldı yarın yorumlatacak sonuçları ama hiç önemsemedi ilgilenmedi bişey yapmasak mı zaten hsg çekilmişsin diyo dedim sizce ne uygunsa onu yapayım geri istemsizce letu kullan o zaman söyle böyle dedi ama benim o tarz ilaçlarda döngüm şaşıyo kist oluyo bi kere klomen kullandım bir buçuk ay regl oldum yemin ederim sonra letu kullandım kist oldu bu sefer regl olamadım mahvediyor beni dedim ki benim yumurtam çok şükür ki güzel büyüyor ama çatlamıyo onun için bişi yazın dedim olabilir öyle şeyler diyo dengesiz ya gıcık oldum içmiycem letu yu da inositol kullanıp deniycem bu ay da hem pcolulara da iyi geliyormuş sence doğru mu yapıyorum

Sizce değerlerim nasıl pco lu olduğum nerden anlaşılıyor

Eklentiler

• IMG_2445.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_2446.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2447.webp
    21 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2448.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 45
canım adetten 3 gün sonra soğan kürüne başla günde bir bardak soganı kabugundan soy 4 de böl kaynar suya at 5 dk kaynasın kapat o suyu iç her gün ama bir yandan ovulasyonunu takip et testle piki gördüğün en son soğan suyunu iç ve bırak ilişki yap sonra ertesi 2 gün daha ilişki yap aynı zamanda tastle ovulasyonunu akip etmeye devam et pikten sonraki gün silik çıkcak işte silik çıkan günü ve ertesi günüde değerlendir. Silik çıkınca çatlamış oluyor zaten . Allahın izniyle olur bebişin çok faydalı cidden İbrahim saraçoğlu günde 2 kere aç karna için diyo ama benim midemi yakıyo ve agır geliyor bir tane içincede gayet fayda sağlıyor

Yumurtlama görene kadar içicem öylemi canım tamam içmeye çalışıcam mutlaka inşallah faydası olur ya

Ayy kız az kalmışşş çok heyecanlııı İnşallahh bu ay bebişin gelmiştirr çokk aminn
İnşallah canım benim bu sabah test yapmadım zor tuttum kendimi mümkünse adet gecikmesini bekleyeceğim kendimi tutabilirsem sen nasılsın bebiş nasıll

Yumurtlama görene kadar içicem öylemi canım tamam içmeye çalışıcam mutlaka inşallah faydası olur ya
evet canım hiç aksatma ama kaçırmadan iç adetin bittikten 3 gün sonra başlıcaksın yumurtlama pikini görünce bırakcaksın pik bazen 2 gün sürebiliyor ilk gördügünde içersin sonra bırakıyosun sonr ovulasyonu takip ederek pikleri ve sonraki silikleri değerlendir :)

Tamam canım teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…